04 / 05 / 2024

toki indirim ne zaman başlıyor 

toki indirim ne zaman başlıyor 

TOKİ tarafından borcunu erken ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve işyeri alıcılarına yönelik her yıl düzenlenen indirim kampanyasının bu yıl ikincisi de başlıyor. 

TOKİ indirim bombasını patlattı: Yüzde 25 indirim için başvurular 21 Eylül'de başlıyor! İşte başvuru şartları...

TOKİ indirim kampanyasına ilişkin detaylar belli oldu. Bakan Özhaseki, 2022 yılı Haziran ayının sonuna kadar başlamış olanların, TOKİ yüzde 25 indirim kampanyasından faydalanabileceklerini söyledi. İşte kampanyanın detayları...

Benzine 97 kuruşluk indirim geldi! Benzin fiyatları ne kadar oldu? 31 Ağustos 2023 güncel akaryakıt fiyatları!

Fiyat değişiklikleri sonrasında, vatandaşlar benzin ve motorin fiyatlarını yakından izliyor. Bugünden itibaren geçerli olacak şekilde büyük bir indirim geldi. Peki, indirim ne yapıldı, 31 Ağustos benzin fiyatları ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

TOKİ 2+1, 3+1 konut ödeme planı açıklandı mı? TOKİ ödemeleri ne zaman başlıyor? Başvuranlar hemen bakın! 

"TOKİ ödeme planı nasıl olacak?" sorusunun yanıtı son günlerde sık sık araştırılıyor. Kura çekilişlerinin tamamlanmasının ardından peşinat ve taksit ödemeleri merak edilmeye başlandı. Peki TOKİ ödemeleri ne zaman yapılacak? 

TOKİ taksitleri ne zaman başlayacak 2023? TOKİ taksidi ne zaman başlar? TOKİ taksitleri ne zaman başlıyor 2023?

TOKİ kuraları hala devam ediyor. Kuralar devam ederken, TOKİ taksitlerinin ne zaman başlayacağı merakla soruluyor. İşte bu konudaki detaylar!

2023 TOKİ kura çekiliş tarihleri! TOKİ kuraları ne zaman, hangi gün çekilecek? İzmir, Edirne, Tekirdağ...

Kahramanmaraş merkezli depremler sebebiyle ertelenen TOKİ kuralarının çekileceği tarih binlerce kişi tarafından sorgulanmaya başladı. İzmir, Edirne ve Tekirdağ’da yaşayanlar, TOKİ İzmir kuraları ne zaman, hangi tarihte? sorusuna yanıt arıyor.

2+1, 3+1 TOKİ kuraları ne zaman çekilecek? TOKİ 2023 kura takviminde son dakika! İl il...

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerindeki 7,7 ve 7,6 şiddetindeki depremlerin ardından TOKİ kuraları ile ilgili de bir gelişme yaşandı. 2+1 3+1 TOKİ kuraları ne zaman çekilecek? TOKİ 2023 kura takviminde son dakika! İl il...

TOKİ kuraları ne zaman çekilecek? Ertelenen tarihler açıklandı mı? TOKİ 2023 yeni kura takvimi...

TOKİ İlk Evim, İlk İş Yerim projesine başvuran vatandaşlar son dakika gelişmelerini merakla araştırıyor. Peki TOKİ kuraları ne zaman çekilecek? Ertelenen tarihler açıklandı mı? TOKİ yeni kura takvimi...

İstanbul'da doğalgaz indirimi faturaya nasıl yansıyacak? İndirim ne zaman geçerli olacak? 

İstanbul'da doğalgaz fiyatlarına yüzde 12,13 oranında indirim yapılacağı duyuruldu. Peki, İstanbul'da doğalgaz indirimi faturaya nasıl yansıyacak? İndirim ne zaman geçerli olacak? İşte detaylar...

TOKİ çekiliş ne zaman 2022? TOKİ kura hangi iller açıklandı?

TOKİ sosyal konut projelerinin kura çekilişleri gündemde yer almaya devam ediyor. TOKİ’ye başvuruda bulunanlar, kendi illerinde ne zaman kura çekilişlerin gerçekleşeceğini merakla araştırıyor.

TOKİ evleri ne zaman teslim edilecek?

TOKİ sosyal konutları hakkında araştırma hala devam ediyor. Vatandaşlar özellikle, TOKİ evleri ne zaman teslim edilecek? sorusunun yanıtı araştırıyor. İşte detaylar!

Sosyal konut ödemeleri ne zaman başlar? TOKİ evleri ne kadar zamanda teslim ediliyor?

TOKİ sosyal konut projelerinin ilk temelleri atıldı. Bu haberden sonra TOKİ sosyal konut ödemelerinin ne zaman başlayacağı soruları hız kazandı. İşte detaylar!

TOKİ başvuruları ne zaman açıklanacak? TOKİ 2022 ne zaman açıklanacak?

TOKİ başvuruları gündemden düşmüyor. Bundan dolayı sürekli “TOKİ başvuruları ne zaman açıklanacak? TOKİ 2022 ne zaman açıklanacak?” soruları sorulmaktadır. İşte merak edilen detaylar…

Hurdada dal kıpırdamıyor! Hurda fiyatları ne kadar oldu? İşte 21 Ekim 2022 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatlarına son iki gündür ne indirim ne de zam haberleri geliyor. Hurda fiyatlarında resmen son günlerde dal kıpırdamıyor. Peki güncel hurda fiyatları ne kadar oldu? Bugün hurda fiyatları kaç TL? İşte 21 Ekim 2022 hurda fiyat listesi..

toki indirim ne zaman başlıyor  Haberi

toki indirim ne zaman başlıyor 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), borcunu erken ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve işyeri alıcılarına yönelik her yıl indirim kampanyası düzenliyor. TOKİ indirim kampanyasının bu yıl ikincisini de başlatacak. 

TOKİ'nin borç bitiren kampanyasından satışları 2017 yılı Haziran ayı sonuna kadar gerçekleştirilmiş ve geri ödeme taksiti 2017 yılı Haziran ayı sonuna kadar başlamış olan konut ve iş yerleri sahipleri yararlanacak.

Yüzde 24 indirim kampanyasından bütün borç bakiyesini kapatamayacak vatandaşlar da yararlanabilecek. Borcun tamamını kapatamayacak vatandaşlar borç bakiyesinin yüzde 25’inden az olmamak şartıyla yaptıkları peşin ödemelerde yüzde 24 indirim kampanyasından faydalanabilecekler.

Kampanyadan yararlanmak isteyen konut ve iş yeri alıcılarının 21 Eylül – 19 Ekim 2018 tarihleri arasında ilgili bankaya başvuruda bulunmaları gerekiyor. Kampanyadan yaklaşık 192 bin konut ve işyeri alıcısının yararlanması bekleniyor. 

8...