10 / 05 / 2024

TOKİ İskenderun belediye projesi

TOKİ İskenderun belediye projesi

TOKİ ve İskenderun Belediye Başkanlığı işbirliğinde hayata geçirilen İskenderun Toplu Konut Projesi'nde 4 bin 500 adet daire satışa çıkarılıyor. İşte TOKİ İskenderun başvuruları 2015...

Hatay'da 3+1 ve 4+1 konutlar 340 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor! Büyük fırsat!

Hatay İskenderun Belediye Başkanlığı, İskenderun ilçesinde bulunan 3+1 ve 4+1 konutları 340 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. İşte fiyatlar...

TOKİ'den İskenderun'a yeni millet bahçesi geliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), İskenderun'da inşa edeceği millet bahçesi, sosyal donatı alanlarıyla, yeşiliyle, millet kıraathanesiyle, yürüyüş parkurlarıyla, dinlenme ve piknik alanlarıyla doğa ile iç içe, yepyeni bir sosyal yaşam alanı hayata geçiriyor.

İskenderun'un imar planı askıya çıkarılıyor!

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun Kent Merkezi ve yakın etrafındaki 3250 hektar büyüklüğüne sahip 1/1000 ölçekli Revizyon Uygulama planının askıya çıkarılacağını duyurdu.

İskenderun Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

İskenderun Belediye Meclisi gündemindeki konuları görüşmek üzere Belediye Meclis Salonunda olağanüstü olarak toplandı. Toplantıda imar ağırlıklı gündem maddeleri konuşuldu.

İskenderun'daki metruk binalar yıkılıyor!

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı yaptığı açıklamada İskenderun’da çevre kirliliğine yol açan metruk ve atıl binaların yıkımına devam edildiğini söyledi.

İskenderun sahilindeki iskele belediyeye tahsis edildi!

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı yaptığı açıklamada İskenderun sahilde bulunan iskelenin İskenderun belediyesine tahsis edildiğini belirtti.

İskenderun Yıldırım Tepe Spor Kompleksi tamamlandı!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil yaptığı açıklamada İskenderun Yıldırım Tepe Spor Kompleksi'nin tamamlandığını söyledi.

İskenderun Sahil Cami bugün açılıyor!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil yaptığı açıklamada Nihal Atakaş Camiinin (Sahil Camii) bugün ibadete açılacağını söyledi.

Çelik-İş Sendikası'nın metruk binası yıkıldı!

İskenderun’da doğurduğu sakıncaların yanı sıra görüntü kirliliği ve çevrede yaşayan vatandaşlarda da rahatsızlık veren metruk binaların yıkımına devam edenİskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Süleymaniye eski çelik-iş sendikasının metruk binasının yıkım çalışmalarını denetledi.

TOKİ Konya Sarayönü başvuruları sona eriyor!

TOKİ ile Belediye işbirliğinde gerçekleşen Konya Sarayönü 3.Etap Projesi kapsamındaki 75 konut için başvuru dönemi bugün sona eriyor...

İskenderun TOKİ projesinin kaba inşaatı tamamlandı!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Gültepe Mahallesi üst kısmında inşa edilmekte olan TOKİ inşaat alanında incelemeler yaptı.

TOKİ Hamamözü'nde 124 konut inşa edecek!

Hamamözü Belediye Başkanı Bahattin Destebaş, TOKİ ve belediye işbirliğiyle ilçeye 124 adet yeni konut inşa edileceğini açıkladı.

İskenderun eski adliye sarayı restore ediliyor!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil yaptığı açıklamada, eski adliye sarayında restorasyon çalışmalarının sürdüğünü söyledi.

TOKİ İskenderun belediye projesi Haberi

TOKİ İskenderun belediye projesi

İskenderun konut projesinde yer alan 4 bin 500 daire Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ve İskenderun Belediye Başkanlığı tarafından alt gelir grubuna özel olarak ve sosyal konut niteliğinde satışa sunuluyor. 


TOKİ İskenderun başvuruları 2015!

Yarın itibariyle başlayacak olan TOKİ İskenderun Evleri başvuru işlemleri ilgili başvuru formunun Belediye binası bünyesinde oluşturulacak merkeze teslim edilmesi ile gerçekleşecek. 


TOKİ İskenderun Konutları 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Proje 450 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilecek. 


TOKİ İskenderun başvuru şartları!

Başvuruda bulunacak kişinin;

1- Konut uygulamasının yapılacağı yerleşim briminde en az 1 yıldır ikamet ediyor olması veya uygulama yapılan ilçe nüfusuna kayıt olması,

2- Alt gelir grubunda hane halkı aylık gelirinin 3.200 TL altında olması gerekiyor. 


TOKİ İskenderun...