06 / 05 / 2024

toki iskenderun nerede inşa edilecek

toki iskenderun nerede inşa edilecek

İskenderun’un en önemli projelerinden biri olan TOKİ evleri, hayata geçiyor. İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’in zverili çalışmaları sonucun da startı verilen TOKİ evleri için belediye sanat merkezi önünde talep alma töreni düzenlendi

Ankara TOKİ 2022 nerede yapılacak? İşte TOKİ Ankara konut projesi detayları!

TOKİ sosyal konut projelerinin ilk temelleri atıldı. Temeller Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla Ankara'nın Sincan ilçesinde düzenlenen toplu törenle atıldı. Peki Ankara TOKİ 2022 nerede yapılacak? İşte detaylar!

TOKİ İskenderun Düğünyurdu projesinin ihalesi yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Hatay İskenderun Düğünyurdu Mahallesi 2’nci etapta hayata geçirilecek olan 486 konutun ihalesi gerçekleştirildi. 

TOKİ İskenderun 486 konut ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Hatay İskenderun Düğünyurdu projesinin ihalesini yarın saat 11:30'da gerçekleştirecek.

TOKİ İskenderun projesi için düğmeye bastı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Hatay İskenderun'da 486 yeni konut inşa edecek.

TOKİ İskenderun 1008 konut ihalesi 28 Mayıs'ta!

Hatay İlİ iskenderun İlçesi Düğünyurdu Mahallesi 2.Etap 1008 Adet Konut, 1 Adet Cami, 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlmesi İşi (E-İHALE) ihalesi 28 Mayıs 2020 tarihinde saat 15:00'de yapılacak.

TOKİ Karabağlar kura sonucu 24.02.2020 sorgulama! Karabağlar TOKİ kurası nerede?

TOKİ Karabağlar kura sonucu 24.02.2020 sorgulama! Karabağlar TOKİ kurası nerede ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Karabağlar kura sonuçları...

14 soruda TOKİ İskenderun Düğünyurdu Mahallesi projesi!

Hatay İskenderun Düğünyurdu Mahallesi 1.053 Konut Projesi kapsamında Alt Gelir Grubu için TOKİ tarafından inşa ettirilmekte olan 895 konut satışa çıkarılıyor. 

TOKİ İskenderun 1. Etap Aralık'ta teslim!

İskenderun Belediye Meclisi, Şubat ayı gündem toplantısını dün gerçekleştirdi. Toplantıda, TOKİ İskenderun 1. Etap Konutları'nın Aralık'ta teslim edileceği açıklandı.

Karaman OSB TOKİ kurası nerede?

TOKİ ve Karaman Belediyesi'nin birlikte hayata geçirdiği Karaman OSB projesi toplamda 428 adet daireden meydana geliyor. Peki, Karaman OSB TOKİ kurası nerede?

Çorum Alaca 2. Etap TOKİ kurası nerede?

Çorum Alaca Belediyesi'nin TOKİ ortaklığıyla hayata geçirdiği Çorum Alaca 2. Etap projesinde sona gelindi. Peki, Çorum Alaca 2. Etap TOKİ kurası nerede?

Konya Hadim TOKİ kurası nerede?

Konya Hadim Belediyesi katkısıyla hayata geçirilen projede 171 adet daire mevcut. Peki Konya Hadim TOKİ kurası nerede?

Ataşehir Emekevler TOKİ kurası nerede?

Taksitlerin 180 TL'den başladığı projede 632 adet daire bulunuyor. Peki Ataşehir Emekevler TOKİ kurası nerede?

Konya Ilgın TOKİ kurası nerede?

3+1 ve 4+1'lerin kura çekilişinin yapılmayacağı projede 2+1'ler için kura çekilişi bugün yapılacak. Peki Konya Ilgın TOKİ kurası nerede?

toki iskenderun nerede inşa edilecek Haberi

toki iskenderun nerede inşa edilecek


İskenderun’un en önemli projelerinden biri olan Toplu Konut İdaresi (TOKİ) evleri, hayata geçiyor. İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’in yoğun gayretleri ve özverili çalışmaları sonucun da startı verilen TOKİ evleri için belediye sanat merkezi önünde talep alma töreni düzenlendi. Düzenlenen törene halkımızın yüzünde tebessüm, sevinç ve heyecanı damgasını vurdu. Vatandaşlarımız tören başlamadan saatler öncesinde özlemini çektiği TOKİ evlerine müracaat etmek için beklemeye başladı. Yoğun katılımın olduğu törende, alan gelin gibi süslenirken, ortada ise, İskenderun Belediyesi ile halkımızın birlik ve beraberlik tablosu vardı. İskenderun halkına verdiği sözleri tek tek hayata geçiren Belediye Başkanı Seyfi Dingil, bunlardan birisi olan TOKİ evleri için yaptığı uzun ve soluklu çalışmayı sonlandırarak TOKİ’yi nihayetinde halkımıza kazandırmanın hazzını yaşadı. Törende konuşan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, göreve...