23 / 07 / 2024

toki istanbul 7 bin 500 konut

toki istanbul 7 bin 500 konut

Toplu Konut İdaresi Başkanı Mehmet Ergün Turan, Başakşehir Kayabaşı bölgesinde, 448 konutluk proje için yüklenici firma ile sözleşme yaptıklarını, gelecek dönemde 7 bin 500 konutu alt ve orta gelir grubu İstanbullulara sunacaklarını bildirdi.

TOKİ'nin 7 yeni projesi için teslim müjdesi geldi! İşte TOKİ Temmuz 2024 konut teslimi takvimi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın 7 yeni projesi için teslim müjdesi geldi. İşte TOKİ Temmuz 2024 konut teslimi takvimi...

TOKİ'den 7 bin 540 lira taksitle 2+1 konut için son gün bugün! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın 7 bin 546 TL taksitle konut fırsatı için başvurular bugün sona eriyor. 

TOKİ kurası 7. etap il il günü gününe peş peşe çekilecek! 2023 TOKİ kura çekimi 8 Şubat ayına kadar devam edecek

TOKİ kura çekimi 7. etap takvimi il il belli oldu. Peki, TOKİ kura çekilişi bu hafta hangi illerde yapılacak? İşte detaylar...

TOKİ 1-7 Aralık kura takvimi resmen açıklandı! 2+1, 3+1 kura çeliş sorgulama ekranı! 7 ilde peş peşe kura heyecanı!

TOKİ üçüncü etap kura takvimi belli oldu. Peki bugün hangi ilde kura çekilişi yapılacak? İşte 2+1, 3+1 kura çeliş sorgulama ekranı ve 1-7 Aralık takvimi...

TOKİ'den İstanbul'a 7 bin 587 yeni konut geliyor! İşte TOKİ İstanbul projeleri 2022'de son durum!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul'da toplamda 7 bin 587 konutluk projelerin inşaat çalışmalarına hızla devam ediyor. TOKİ İstanbul'un hangi ilçesinde kaç konut projesi yürütüyor. İşte ilçe ilçe TOKİ 2022 İstanbul konut projeleri...

TOKİ'den 7 bin 500 ucuz konut geliyor! İşte proje proje tam liste!

Dar gelirli aileleri kira öder gibi ev sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, bu ay içerisinde 7 bin 506 yeni konutun ihalesini gerçekleştirecek. İşte detaylar...

TOKİ'den 7 ilde ucuz konut fırsatı!

Dar ve orta gelirli vatandaşları düşük taksit ve peşinatlarla konut sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 7 ilde ucuz konut fırsatı sunuyor. 

TOKİ'den 7 bin 129 yeni konut geliyor!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut hayata geçirmeyi hedefleyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kasım ayı içerisinde 7 bin 129 yeni konutun ihalesini gerçekleştirecek. Projelere 6 bin 500 TL'nin altında maaş alan herkes başvuru yapabilecek.

TOKİ'den 7 ilde 1.205 konut ve iş yeri satışı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) 7 ilde 1.205 adet konut ve iş yerini satışa çıkardı. Alt ve orta gelirli aileler için satışa çıkartılan konutların ihalesi açık satış usulü ile yapılacak. İşte satışa sunulan konutların başvuru detayları...

TOKİ'den 7 ilde 389 TL taksitle konut satışı!

TOKİ, Türkiye genelinde 7 il için ucuz konut satışı yapıyor. Çekiliş ve kura bulunmayan konutların aylık taksit tutarı 389 TL'den başlıyor.

TOKİ'den 7 ilde ucuz konut satışı! 

TOKİ, 7 şehirde ucuz konut kampanyası başlattı.  Kura yoluyla satılacak olan evler için aylık taksit tutarı 389 TL'den başlıyor. Kampanyadan ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar başvuru tarihinin açıklanmasını bekliyor. 

Giresun Dereli'de inşa edilen TOKİ konutları 7 ay içinde teslim edilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı tarafından Giresun'un Dereli ilçesinde inşa edilen yeni konutlar, depremzede vatandaşlara 7 ay içinde teslim edilecek.

TOKİ'den 7 bin lira peşinat 303 lira taksitle ev fırsatı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 7 bin lira peşinat ve 303 lira taksitle konut fırsatı sunuyor. Projelerde yer alan konutlar kurasız olarak açık satış yöntemiyle satışa çıktı.

toki istanbul 7 bin 500 konut Haberi

toki istanbul 7 bin 500 konut

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, Başakşehir Kayabaşı bölgesinde, 448 konutluk proje için yüklenici firma ile sözleşme yaptıklarını, gelecek dönemde 7 bin 500 konutu alt ve orta gelir grubu İstanbullulara sunacaklarını bildirdi. 


Turan, yaptığı yazılı açıklamada, sözleşmesi imzalanan ve inşaat çalışmalarına başlanan 448 konutluk projenin örnek bir proje olduğunu belirtti.


Projeyle dükkan alanları, camisi, meydanıyla mahalle kültürünün hayat bulacağını aktaran Turan, "Mahalle kültürü ve modern mimariyi bir araya getirecek projemiz sayesinde, kamusal mekanları, küçük esnafı, meydanı, caddesi ile yaşayan bir şehir oluşacak" ifadelerini kullandı.


Turan, sosyal ihtiyaçlara cevap veren konutlar ürettiklerini vurguladı. Günümüzde vatandaşların beklentilerinin değiştiğine dikkati çeken Turan, şöyle devam etti:


"Vatandaşlarımız sadece barınacak bir merkez değil yeni yaşam alanları istiyor. Yeni yaşam alanları da bizim kültürümüzde mahalle konseptidir. İçerisinde...