29 / 04 / 2024

toki istanbul çekilişi ne zaman

toki istanbul çekilişi ne zaman

TOKİ Başkanı M.Ergün Turan, konuk olduğu canlı yayın programına kentsel dönüşümle ilgili son çalışmaları aktarırken vatandaşlara bir de müjde verdi.

TOKİ arsa başvurusu ne zaman açıklanacak? TOKİ arsa çekilişi ne zaman açıklanacak?

TOKİ arsa kurası ne zaman yapılacağı sorusunun yanıtı merakla takip ediliyor. “İlk Evim, İlk İş Yerim” projesinde konut kurası mart ayına kadar sürecek. Peki TOKİ arsa çekilişi ne zaman yapılacak? İşte detaylar!

TOKİ arsa kura çekimi tarihi ile TOKİ arsa kura sonuçları belli oldu mu? 2022 TOKİ kura çekilişi ne zaman? 

TOKİ üçüncü etap kuraları devam ederken gözler TOKİ arsa başvuru tarihlerine çevrildi. 10 Ekim 2022 tarihinde başlayan TOKİ sosyal konut projesi kapsamındaki TOKİ arsa başvurularının süresi uzatılmıştı. Peki, 2022 TOKİ kura çekilişi ne zaman? 

TOKİ İstanbul Tuzla kura sonuçları ne zaman açıklanacak? TOKİ Tuzla çekilişi saat kaçta? İşte TOKİ sorgulama ekranı...

İstanbul TOKİ Tuzla kura çekiş tarihi açıklandı. Peki, TOKİ İstanbul Tuzla kura sonuçları ne zaman açıklanacak? TOKİ Tuzla çekilişi saat kaçta? İşte TOKİ sorgulama ekranı...

TOKİ 2022 kura tarihleri belli oldu mu? İstanbul, Ankara, İzmir TOKİ kura çekilişi ne zaman yapılacak?

Cumhuriyet tarihinin en kapsamlı konut projesi şeklinde belirtilen TOKİ 2022 sosyal konut projesi için kura heyecanı dün başladı. Peki İstanbul, Ankara, İzmir TOKİ kura çekilişi ne zaman? İşte ayrıntılar...

TOKİ ev çekilişi ne zaman 2022?

TOKİ ev çekilişi ne zaman, TOKİ kura çekilişi ne zaman olacak, TOKİ ne zaman çekiliyor? sorularına dair detaylar konut alıcıları tarafından araştırılmaktadır. İşte detaylar!

Delice TOKİ kura çekilişi ne zaman? TOKİ Kırıkkale kura sonuçları isim listesi 21 Temmuz!

Delice TOKİ kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı ve TOKİ Kırıkkale kura sonuçları isim listesi 21 Temmuz haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Kırıkkale projesi ile ilgili detaylar...

Kahramanmaraş Elbistan TOKİ kura çekilişi 14 Mart'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kahramanmaraş Elbistan projesinde yer alan konutların kura çekilişi 14 Mart 2022 tarihinde gerçekleştirilecek. Projede 215 adet konut yer alıyor. 

Kırşehir Kındam TOKİ kura çekilişi 17 Şubat'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kırşehir Kındam projesinde yer alan 332 adet konutun kura çekilişi 17 Şubat 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Adapazarı TOKİ kura çekilişi 28 Ocak'ta!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Sakarya Adapazarı projesinde yer alan konutların kura çekilişi 28 Ocak 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Van Tuşba TOKİ kura çekilişi 23 Aralık'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Van Tuşba Bardakçı projesinde yer alan konutların kura çekilişi 23 Aralık 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

Bursa Orhaneli TOKİ kura çekilişi ne zaman?

Bursa Orhaneli TOKİ kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Bursa Orhaneli TOKİ kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı ve proje detayları..

TOKİ kura çekilişi nasıl yapılır?

Hayata geçirdiği projelerle dar ve orta gelirli aileleri ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, yeni projeler için start verdi. Peki TOKİ kura çekilişi nasıl yapılır?

Denizli Güney TOKİ kura çekilişi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli Güney projesinde yer alan 118 konutun kura çekilişi yarın saat 15:00'de yapılacak.

toki istanbul çekilişi ne zaman Haberi

toki istanbul çekilişi ne zaman

Kendisinin de özel sektör kökenli olduğunu ifade eden M.Ergün Turan özel sektördeki paydaşlarla TOKİ'nin yakın zamanda hem yurtiçinde hem de yurt dışında farklı çalışmalar geliştireceklerinin müjdesini verdi. M.Ergün Turan açıklamalarına şöyle devam etti:


LÜKS KONUTLARI, DAR GELİRLİ KONUTLARINI FİNANSE ETMEK İÇİN YAPIYORUZ 

Toplu konut idaresi bütün enerjisini dar gelirlilere uygun konut üretimine vermiş durumdadır. Geçmişte de bu böyleydi ama sanki  TOKİ  sadece lüks konut üretiyormuş gibi bir algı var. Yaptığımız bütün bu işleri finanse edecek, finansman konutu dediğimiz (çünkü finansman da üretmek zorundayız) konutlar inşa ediyoruz. Toplam yapılan konut üretiminin yüzde 12-15'i arasında sosyal konut üretiminin dışında konut yapılarak onlardan finans elde edip Anadolu'da veya diğer şehirlerimizde dönüşüm ve sosyal konut çalışmalarını finanse etmek gibi bir çalışma söz konusu. 

BİZ ORTA VE...