29 / 04 / 2024

toki istanbul millet bahçeleri nerede

toki istanbul millet bahçeleri nerede

Kişi başına düşen yeşil alan miktarını artırmak için düğmeye basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, mega kent İstanbul'da 2 yeni milllet bahçesi inşa edecek.

TOKİ İzmir Millet Bahçesi projesi için düğmeye bastı! O ilçede yaşayanlara müjde!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yeni millet bahçesi projesi için düğmeye bastı. TOKİ'nin yeni millet bahçesi projesi Bergama'da hayata geçirilecek.

TOKİ Trabzon Millet Bahçesi projesi için düğmeye bastı! İşte Trabzonluların beklediği o tarih!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Trabzon Millet Bahçesi için düğmeye bastı. İşte Trabzon Millet Bahçesi projesinin ihale tarihi...

TOKİ 192 millet bahçesi inşa ediyor!

"Daha Çok Yeşil" anlayışı kapsamında Türkiye'deki her ile en az bir millet bahçesi planıyla hayata geçen millet bahçelerinin 192'si de TOKİ tarafından inşa ediliyor. 

TOKİ Kocaeli Millet Bahçesi ihalesi 12 Nisan'da! 

Kocaeli İli, Dilovası İlçesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 12 Nisan 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den millet bahçesi atağı!

TOKİ kullanım ömrünü tamamlamış, şehirlerin merkezinde yer alan eski stadyum alanlarını millet bahçesine dönüştürme çalışmalarını hızla sürdürüyor. 

TOKİ 11 millet bahçesinin inşaatını tamamladı!

TOKİ Başkanı Ömer Bulut yaptığı açıklamada TOKİ tarafından bugüne kadar 11 millet bahçesinin yapımının bitirildiğini söyledi.

TOKİ Bolu Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Bolu İli, Merkez İlçesi, Alpagut Mahallesi , Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 11:30'da yapılacak.

TOKİ Kastamonu Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Kastamonu İli, Merkez İlçesi, Kuzeykent Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 15:00'te yapılacak.

TOKİ Kahramanmaraş Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Kahramanmaraş İli, Onikişubat İlçesi, Kılavuzlu ve Hasancıklı Mahalleleri Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Çorlu Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Tekirdağ İli Çorlu İlçesi Muhittin Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Giresun Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Giresun İli, Bulancak İlçesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E_İHALE) ihalesi yarın saat 15:00'de yapılacak.

TOKİ Giresun Millet Bahçesi 28 Nisan'da ihaleye çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Giresun İli, Bulancak İlçesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini 28 Nisan 2020 tarihinde saat 15:00'de yapacak.

TOKİ Kars Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Kars İli Merkez İlçesi Örnek Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

toki istanbul millet bahçeleri nerede Haberi

toki istanbul millet bahçeleri nerede

Kişi başına düşen yeşil alan miktarını artırmak için start veren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, mega kent İstanbul'da 2 yeni milllet bahçesi hayata geçirecek.

81 ilde yeni millet bahçeleri inşa eden TOKİ'nin İstanbul'daki millet bahçeleri Beyoğlu ve Sancaktepe'de yükselecek.

Beyoğlu Millet Bahçesi projesinin ihalesi 19 Ağustos 2021 tarihinde, Sancaktepe Millet Bahçesi projesinin ihalesi 13 Eylül 2021 tarihinde yapılacak. 

İstanbulluların yüzünü güldüren millet bahçesi projeleri kapsamında sosyal donatı alanlarına da yer verilecek.

1. Beyoğlu Millet Bahçesi
İstanbul İli, Beyoğlu İlçesi, Küçükpiyale Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 19 Ağustos 2021 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

2. Sancaktepe Millet Bahçesi
İstanbul İli, Sancaktepe İlçesi, Samandıra Bölgesi Aydos Ormanı Millet Bahçesi ve Millet...