05 / 05 / 2024

toki işyeri satışları

toki işyeri satışları

TOKİ, yeni yıla işyeri ve konut satışlarıyla girecek, idare, aralarında istanbul, Ankara, Adana, Samsun Diyarbakır, Gaziantep'in de bulunduğu 23 ilde 108 işyeri ve bir konutu acık artırmayla satısa cıkaracak.

TOKİ 29 ildeki 159 işyerini 240 vadeli satışa sunuyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul, Ankara, Bursa, Gaziantep, Samsun, Kayseri gibi büyükşehirlerin de aralarında bulunduğu 29 ildeki 159 iş yeri ve 2 konutu satışa çıkarıyor...

Konut satışı en çok Hatay'da arttı! İşte satışların en çok arttığı iller ve artış oranları...

TÜİK mart ayına ilişkin istatistikleri açıkladı. Hemen ardından satışların en çok arttığı iller ve artış oranları da belli oldu. İşte burada deprem bölgesi dikkatleri çekti. 

Belediye iki şehirde arsa ve iş yeri satacak! Bu tarihlere dikkat!

Hatay ve Kayseri'de yer alan arsa ve iş yeri satışa çıkarıldı. Satış ihaleleri 26 Mart ve 17 Nisan tarihlerinde yapılacak.

İzmir ve Konya'da 2 adet arsa, 1 konut ve 2 iş yeri satılıyor! 

İzmir ve Konya'da yer alan 2 adet arsa, 1 konut ve 2 iş yeri satılıyor. Peki satış ihaleleri ne zaman? İşte ayrıntılar...

İki ilde tam 13 iş yeri satılacak! Tarihler tek tek açıklandı!

Kayseri ve Artvin'de yer alan 13 adet iş yeri için satış ihalesi düzenleniyor. Satış ihaleleri 25 Mart ve 26 Mart tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Afyonkarahisar, Kırklareli ve Gaziantep'te 9 adet iş yeri satılıyor, 2 iş yeri de kiraya veriliyor! 

Afyonkarahisar, Kırklareli ve Gaziantep illerinde yer alan toplam 11 adet iş yeri için satış ve kiralama ihalesi düzenleniyor. İşte iş yerlerinin kira ve satış bedelleri...

İş yeri kira stopajı kaldırılsın çağrısı! Prof. Dr. Murat Batı: İş yeri kiracıları kurtarılmalı!

İş yeri kiralarından alınan yüzde 20'lik stopaj gündemden düşmüyor. Prof. Dr. Murat Batı, kiracıları bu yükten kurtarmak için iş yeri kira stopajı kaldırılsın çağrısında bulundu. İşte ayrıntılar..

İki ildeki 45 adet konut ile 5 iş yeri satılıyor!

Samsun Çarşamba'da ve İzmir Narlıdere'de yer alan 45 adet konut ile 5 iş yeri satılıyor. Peki satışı yapılacak konut ve iş yerlerinin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar ve ihale tarihleri...

Yatırımcılar dikkat! 2 şehirde 59 arsa, konut, iş yeri satılacak! 

2 şehirde toplamda 59 arsa, konut, iş yeri satışa çıkarıldı. Satış ihaleleri 7 Şubat ve 19 Şubat tarihlerinde yapılacak.

Antalya ve bir şehirde daha 23 konut, 13 iş yeri satılacak!

Antalya ve Van'da yer alan 23 konut ile 13 iş yeri satışa çıkarıldı. Gayrimenkullerin satış ihaleleri 8 Şubat tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ'den bu illerde konut ve iş yeri müjdesi! Tarih resmen açıklandı! 

TOKİ 26 ilde konut, 29 ilde ise iş yeri satışı yapıyor. Tüm detaylar açıklandı. İşte başvuru tarihleri...

TOKİ 43 ilde konut ve iş yerlerini satışa çıkarıyor!

TOKİ'den 43 şehirde satılık konut ve iş yeri duyurusu. TOKİ’den 43 şehirde ev ve iş yerleri satışa çıkardığını açıkladı. Başta İstanbul, Ankara ve İzmir'in dahil olmak üzere 26 ilde konut; bu kentlerin bazılarının da yer aldığı toplam 29 ilde ise iş yeri satışı yapacağını duyurdu.

Isparta ve Manisa'da 39 adet iş yeri satılıyor!

Isparta Eğirdir Belediyesi ve Manisa Gölmarmara Belediyesi, toplam 39 adet dükkan için satış ihalesi düzenliyor. Peki iş yerlerinin satış fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar ve ihale tarihi... 

İki ilde arsa ve iş yeri satılacak! 

Antalya'da yer alan arsa ve Bilecik'te yer alan iş yeri satışa çıkarıldı. İşte o ihaleler ile ilgili detaylar...

toki işyeri satışları Haberi

toki işyeri satışları


TOKİ, yeni yıla işyeri ve konut satışlarıyla girecek, idare, aralarında İstanbul, Ankara, Adana, Samsun Diyarbakır, Gaziantep'in de bulunduğu 23 ilde 108 işyeri ve bir konutu acık artırmayla satışa çıkaracak. 


Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 23 ilde 108 işyeri ve bir konutu açık artırma yöntemiyle satacak. Taşınmazların satışı 7 Ocak 2014 tarihinde gerçekleştirilecek. Taşınmazlar yüzde 10 peşin 240 ay vade, yüzde 10 peşin 120 ay vade ve yüzde 15 peşin ve 120 vade seçenekleriyle satılacak. Müzayedede teklifler açık arttırma yöntemiyle alınacak. TOKİ'nin yüzde 10 peşin 240 ay vade ile satışını gerçekleştireceği işyerlerinin yanı sıra İstanbulBahçeşehir Projesi'ndeki işyerleri yüzde 10 peşin 120 ay vadeli satışa sunulacak. Diğer işyerlerinin satışı da yüzde 15 peşin 120 ay vadeli yapılacak. Ankara Eryaman 8. ve...