04 / 05 / 2024

toki izmir çambel projesi

toki izmir çambel projesi

T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından, İzmir İli, Kemalpaşa İlçesi, Çambel Mevkii'de 679 konut inşa ediliyor..

TOKİ İzmir Kemalpaşa 2. Etap ihalesi yarın! 

İzmir İli, Kemalpaşa İlçesi, Çambel Mevkii 2. Etap 474 Adet Konut ve 63 Adet Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek...

TOKİ İzmir Kemalpaşa 3. Etap ihalesi yarın!

İzmir İli,Kemalpaşa İlçesi, Çambel Mevkii 3. Etap 516 Adet Konut ve 14 Adet Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ İzmir Kemalpaşa 3. Etap ihalesi 27 Mayıs'ta!

İzmir İli,Kemalpaşa İlçesi, Çambel Mevkii 3. Etap 516 Adet Konut ve 14 Adet Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 27 Mayıs tarihinde yapılacak.

TOKİ'den İzmir Çambel'e 679 konut!

T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından, İzmir İli, Kemalpaşa İlçesi, Çambel Mevkii'de 679 konut inşa ediliyor..

TOKİ İzmir projesinin ihalesi yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından İzmir’in Kemalpaşa İlçesi Çambel Mevkii’nde hayata geçirilecek olan 679 konutun ihalesi yapıldı.

TOKİ İzmir Kemalpaşa'ya 679 yeni konut inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) İzmir İli, Kemalpaşa İlçesi, Çambel Mevkii 679 adet yeni konut inşa edecek.

TOKİ İzmir Tire başvuru!

TOKİ İzmir Tire başvuru işlemleri 8 Ağustos'ta başlayacak. Projede 3 adet daire satışa çıkarılıyor.

TOKİ İzmir Tire alt gelir grubu başvuru tarihleri!

TOKİ İzmir Tire alt gelir grubu başvuru tarihleri 8 Ağustos'ta başlıyor. Projede peşinat bedeli 9 bin 800 TL'den başlıyor.

TOKİ İzmir Tire başvuru tarihleri!

TOKİ İzmir Tire başvuru tarihleri 8 Ağustos'ta başlayacak. Projede ev fiyatları 143 bin 503 TL'den başlayacak.

TOKİ İzmir Tire Evleri alt gelir başvurusu!

Toplamda 2 adet dairenin altgelir grubuna özel satışta olduğu projede taksitler 272 liradan başlıyor. TOKİ İzmir Tire Evleri alt gelir başvurusu 08 Ağustos'ta başlayacak.

TOKİ İzmir Tire başvuru dönemi!

Toplamda 82 adet daireden oluşan projede 3 adet daire satışta. TOKİ İzmir Tire başvuru dönemi 8 Ağustos'ta başlayacak.

TOKİ İzmir Kınık 271 konut ihalesi 26 Eylül'de!

Başbakanlık Toplu konut İdaresi Başkanlığı İzmir İli Kınık İlçesi'nde 271 adet yeni konut hayata geçirecek. TOKİ İzmir Kınık 271 konut ihalesi 26 Eylül'de yapılacak.

TOKİ İzmir Tire Alt Gelir Grubu başvuruları 2016!

TOKİ'nin İzmir Tire'de alt gelir grubu için hayata geçirdiği projede yer alan 2 adet konut kurasız satılıyor. İşte, TOKİ İzmir Tire Alt Gelir Grubu başvuruları 2016.

toki izmir çambel projesi Haberi

toki izmir çambel projesi

T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından, İzmir İli, Kemalpaşa İlçesi, Çambel Mevkii (1777 Parsel) 679 Adet Konut, 22 Adet Ticaret Merkezi,1 Adet Cami, 1 Adet 16 derslikli İlköğretim Okulu, 1 Adet 16 Derslikli Ortaöğretim Okulu İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi yapılması planlanıyor. 

Çambel Toplu Konut İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi Projesi Proje Alanı 136 bin 255 metrekare olarak hesaplandı.

Proje için inşaat çalışmaları geçtiğimiz günlerde başlamış olup, inşaat çalışmalarının 16 ayda tamamlanması planlanıyor. Projenin toplam 46 milyon 40 bin TL'ye mal olması...