29 / 04 / 2024

toki izmir ihale tarihleri

toki izmir ihale tarihleri

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi, İzmir ili, Konak ilçesi 390 hait inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi 2 Haziran 2016 tarihinde 14:30'da yapılacak.

TOKİ İzmir projesinde son dakika! 614 konutluk yeni proje için tarih resmen belli oldu!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının İzmir Aliağa projesi için yeni ihale tarihi belli oldu. İşte 614 konutluk proje ile ilgili detaylar...

TOKİ İzmir 2023 projelerinde son dakika! Üç yeni projeyle tam 892 konut geliyor! Aman kaçırmayın!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İzmir projeleri için ihale tarihlerini de tek tek açıkladı.

TOKİ İzmir Aliağa ihalesi 22 Eylül'de! 

TOKİ tarafından İzmir'in Aliağa ilçesinde inşa edilecek 2. Etap konutları için ihale tarihi belli oldu. 759 konutun inşa edileceği projenin ihale tarihi 22 Eylül'de yapılacak. 

TOKİ İzmir Ödemiş projesinde ihale aşamasına gelindi!

TOKİ'nin İzmir Ödemiş'te planladığı konut projesinde ÇED süreci tamamlandı. TOKİ İzmir Ödemiş projesinde ihale aşamasına gelindi..

TOKİ İzmir Ödemiş projesi işte böyle olacak!

TOKİ, İzmir İli, Ödemiş İlçesi, Zeytinlik Mahallesi'nde 468 adet konut, 1 ticaret merkezi ve 1 camiden oluşacak proje için ihale yaptı..

TOKİ İzmir Ayrancılar 315 konut ihalesi 22 Mayıs'ta!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından İzmir İli, Torbalı İlçesi, Ayrancılar Mahallesi'nde inşa edilecek olan 315 konut için ihale tarihi belirlendi.

TOKİ İzmir Torbalı 291 konut ihalesi 22 Mayıs'ta!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından İzmir İli, Torbalı İlçesi, Ayrancılar Mahallesi'nde inşa edilecek olan 291 konut için ihale tarihi belli oldu.

TOKİ İzmir Çiğli 2. Etap heyelan önlenmesi ihalesi bugün!

İzmir Çiğli Toplu Konut Alanında 2 Etap Heyelan Önlenmesi Yapım İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek.

TOKİ İzmir Konak 390 hait inşaatı ihalesi bugün!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi, İzmir ili, Konak ilçesi 390 hait inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi bugün saat 15:00'te gerçekleştirilecek.

TOKİ İzmir Buca'ya cezaevi mi inşa edecek?

Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, ilçeden kaldırılması için çalışılan Buca Cezaevi için topun Binali Yıldırım’ın elinde olduğunu belirtti. Buca Cezaevi’nin ilçeden kaldırılması tartışmalarında yeni bir sürece girilecek.

TOKİ İzmir Kınık başvuruları sona erdi!

İzmir Kınık Belediye Başkanlığı ve TOKİ tarafından hayata geçirilen TOKİ İzmir Kınık projesi kapsamında 276 konut satışa çıkarıldı. TOKİ İzmir Kınık başvuruları sona erdi.

TOKİ İzmir Kınık başvuru dönemi yarın sona eriyor!

TOKİ ve İzmir Kınık Belediye Başkanlığı işbirliği kapsamında hayata geçirilen 276 adet konut satışa sunuluyor. Projede konutlar için başvuru dönemi yarın sona eriyor.

TOKİ İzmir Kınık'ta son başvuru günü 20 Mayıs!

TOKİ İzmir Kınık son başvuru günü 20 Mayıs olarak belirlendi. Başvuru bedellerinin 4 bin liradan başladığı projede ödemelere göre 120 aydan 216 aya kadar vade imkanı sağlanıyor.

toki izmir ihale tarihleri Haberi

toki izmir ihale tarihleri

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi, İzmir ili, Konak ilçesi 390 hait inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi 2 Haziran 2016 tarihinde 14:30'da...