03 / 05 / 2024

TOKİ İzmir kurası ne zaman

TOKİ İzmir kurası ne zaman

İzmir'in Kınık ilçesinde Kınık Belediyesi ile Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından ön talep alınarak yaptırılan 276 konut için kura çekim günü yaklaşıyor.

2023 TOKİ İzmir müstakil arsa kura sonuçları isim listesi! Tek tek açıklandı!

''İlk Evim'' ve ''İlk Evim Arsa'' kura çekimleri kapsamında, 4 bin 900 müstakil arsa kurası İzmir'in Torbalı, Aliağa, Dikili, Karaburun, Karaburun, Bayındır, Bergama, Beydağ, Menemen, Ödemiş, Kemalpaşa, Menderes, Selçuk ve Tire ilçelerinde çekilecek. İşte, TOKİ İzmir arsa kura sonuçları isim listesi

TOKİ'den 531 TL taksitle kurasız ev fırsatı!

TOKİ’nin kurasız, başvuru önceliğine göre açık satışta olan 74 konutu bulunuyor. Bu konutlara başvurular yılsonuna kadar devam edecek. Konutların fiyatları 531 TL'den başlıyor.

Bolu 3. etap TOKİ konutları kurası 7 Mayıs'ta!

Bolu Taşkesti Belediyesi, heyecanla beklenen TOKİ konutları kurasının çekileceği tarihi açıkladı. Buna göre Taşkesti'ye yapılacak 3. Etap TOKİ konutları kurasının 7 Mayıs'ta gerçekleşecek.

TOKİ 100 bin konut İstanbul, Ankara ve İzmir kurası ne zaman?

TOKİ kura çekimiyle ilgili tarih araştırmaları başladı. Başvuru ücretini bankalara ödeyip başvurularını tamamlayan birçok vatandaş şimdi ise kura çekiminin ne zaman yapılacağını merak ediyor. Peki, TOKİ kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ İstanbul Ankara ve İzmir kurası ne zaman?

TOKİ İstanbul kurasız satış 2019 detayları!

TOKİ İstanbul kurasız satış 2019 detayları haberimizde yer alıyor. TOKİ'nin satışa çıkardığı toplam 26 konut Ataşehir ve Başakşehir'de yer alıyor. 

TOKİ 4 bin 913 aileyi ev sahibi yaptı!

TOKİ, İzmir, İstanbul, Gaziantep, Manisa, Samsun, Konya, Zonguldak, Çankırı ve Kırklareli'nde inşa ettiği 4 bin 913 konutun kurasını çekti...

TOKİ İzmir Torbalı kura çekiliş sonuçları açıklandı mı?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından İzmir Torbalı'da inşa edilen projedeki 286 konutun kurası bugün çekildi. TOKİ İzmir Torbalı kura çekiliş sonuçları açıklandı mı?

TOKİ İzmir Karşıyaka stad ihalesi 15 Haziran'da!

TOKİ İzmir Karşıyaka 15000 Seyirci Kapasiteli Stadyum ve 2 Adet Sosyal Tesis İnşaatı İkmal İşi ihalesi 15 Haziran'da yapılacak.

TOKİ, Yeni Göztepe ve Karşıyaka Stadyum'unu inşa edecek!

TOKİ İzmir'de 2 yeni stat inşa edecek. İzmir Göztepe Stadyumu inşaat ihalesi 14 Haziran, Karşıyaka Stadyumu inşaat ihalesi 15 Haziran'da yapılacak.

TOKİ İzmir Bayındır başvuruları 2017!

TOKİ İzmir Bayındır'da yer alan 15 adet konut satışa çıkıyor. Projedeki konutların fiyatları 134 bin 097 TL'den başlıyor

TOKİ İzmir Bayındır başvuru tarihleri!

TOKİ İzmir Bayındır projesinde yer alan 12 adet (3+1), 3 adet (4+1) olmak üzere toplam 15 adet konut satışa çıkıyor.

TOKİ İzmir Bayındır Alt Gelir başvuruları 2017!

TOKİ tarafından hayata geçirilen İzmir Bayındır Alt Gelir Grubu projesi toplamda 147 adet daireden meydana geliyor. İşte, TOKİ İzmir Bayındır Alt Gelir başvuruları 2017...

TOKİ İzmir Bayındır 2017 başvuruları!

TOKİ'nin İzmir Bayındır projesinde yer alan 15 konut açık satışa sunuluyor. Peki, TOKİ İzmir Bayındır 2017 başvuruları ne zaman başlıyor?

TOKİ İzmir kurası ne zaman Haberi

TOKİ İzmir kurası ne zaman

İzmir'in Kınık ilçesinde Kınık Belediyesi ile Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından ön talep alınarak yaptırılan 276 konutun ilk etabındaki 137 konutun kuraları 29 Eylül Cuma günü saat 11.00'da Kınık Aile Yaşam Merkezinde noter huzurunda çekilecek.


Kura çekiminin ardından ilk etap için başvuruda bulunup ilk kayıt ücretini yatıran 41 adet 2+1 ve 148 adet 3+1 dairelerin sahipleri belirlenecek.


Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer, "10 ay önce yapımına başlanan Kınık TOKİ konutlarının kısa sürede tamamlanmasının mutluluğunu yaşıyoruz.Konutların 29 Ekim tarihine kadar teslim edilmesi planlandı. 276 konuttan kuraya girmeyecek 139'u için ise başvurular hemen başlayacak. Bu konutlar için yaklaşık 300 ön başvuru Belediyemize yapılmış durumda" açıklamasını...