01 / 05 / 2024

toki kağıthane 2021 projesi

toki kağıthane 2021 projesi

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İstanbul Kağıthane projesinin detayları belli oldu. Proje 36 milyon TL'ye mal olacak.

İstanbullular dikkat! O ilçe için müjde geldi! 

Bir milyonuncu konutun anahtar teslimini gerçekleştiren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul Kağıthane projesinin ihalesini bugün gerçekleştiriyor.

TOKİ Kağıthane projesi için düğmeye bastı!

Yeni konut üretim çalışmalarını son sürat sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul Kağıthane'de 300 yeni konut inşa edecek.

Kağıthane Gürsel Mahallesi'ndeki riskli yapılara ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Kağıthane ilçesi, Mer'i Revizyon Nazım İmar Planlarına Riskli Yapılara ilişkin Plan Notu İlavesi Seyrantepe Mahallesi, Batı Kısmı Gürsel Mahallesi, 8483 ve 8486 adalar 1/5000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Kağıthane Merkez 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Kağıthane ilçesi, Merkez Mahallesi, kısmen 332 ve kısmen 12423 parseller ile bir kısım tescil harici alana ilişkin 1/5000 ölçekli 22.09.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

TOKİ Kağıthane projesinin detayları belli oldu!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İstanbul Kağıthane projesinin detayları belli oldu. Proje 36 milyon TL'ye mal olacak.

TOKİ Kağıthane Kentsel Dönüşüm Projesi'nin ihalesi yapıldı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kağıthane Kentsel Dönüşüm Projesi'nin ihalesini gerçekleştirdi.

TOKİ Kağıthane projesi yarın ihaleye çıkıyor!

Yeni konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul Kağıthane projesinin ihalesi yarın yapılacak.

Coldwell Banker Vadi Gayrimenkul Kağıthane ofisi açıldı!

Özgür Çelik ve Sedar Erdoğan ortaklığında kurulan Coldwell Banker Vadi Gayrimenkul Kağıthane ofisi 19 Haziran 2021 tarihinde açıldı.

TOKİ Kağıthane projesi için düğmeye bastı!

Yeni konut üretim çalışmalarını son sürat sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul Kağıthane'de 300 yeni konut inşa edecek.

TOKİ'den Kağıthane'ye 300 yeni konut geliyor!

Yeni konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kağıthane projesi için düğmeye bastı.

TOKİ'den Kağıthane'ye 694 yeni konut geliyor!

Yeni konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kağıthane Yahya Kemal Mahallesi projesi için start verdi.

Özak GYO ve İnter TOKİ'nin Kağıthane arsa ihalesinden çekildi!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Özak GYO ve İnter TOKİ'nin Kağıthane arsa ihalesinden çekildi.

TOKİ Kağıthane Arıcılar arsasına rekor teklif!

TOKİ'nin Kağıthane Arıcılar arsasına yüzde 60 kurum payı ile rekor teklif geldi.

Özak GYO, TOKİ Kağıthane ihalesine katıldı!

Özak GYO, TOKİ tarafından bugün yapılan İstanbul İli Kağıthane İlçesi Merkez Mahallesi Arsa Satış Karşılığı Gelir Paylaşım İşi ihalesine teklif verdi.

TOKİ Kağıthane Arıcılar arsasının ihalesi yarın!

T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul İli Kağıthane İlçesi Merkez (Arıcılar) Mahallesi Arsa Satış Karşılığı Gelir Paylaşım İşi ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

toki kağıthane 2021 projesi Haberi

toki kağıthane 2021 projesi

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İstanbul Kağıthane projesinin detayları belli oldu.

TOKİ Kağıthane projesi, Osmanpaşa Mahallesi'nde inşa edilecek. Proje 36 milyon TL'ye mal olacak.

İstanbul ili Kağıthane ilçesi, Osmanpaşa Mahallesi 9701 Ada / 1 Parsel üzerinde hayata geçirilecek olan TOKİ Kağıthane projesi kentsel dönüşüm projesi olarak yükselecek.

196 adet 2 oda 1 salon, 104 adet 3 oda 1 salon konutun yer alacağı TOKİ Kağıthane projesi 8 blok şeklinde yükselecek. Projenin arsa alanı 13 bin 770 metrekare olarak belirlendi.

TOKİ Kağıthane projesi inşaat ruhsatlarının alınmasını takiben 36 ay içerisinde tamamlanarak hak sahiplerine teslim edilecek.

Kağıthane TOKİ projesinin etrafında çok sayıda konut bulunmakta olup proje alanının en yakın konuta uzaklığı 10 metre olarak belirlendi ayrıca yine...