29 / 04 / 2024

TOKİ Kağıthane ihalesi

TOKİ Kağıthane ihalesi

İstanbul Kâğıthane Arıcılar mahallesinde “Arsa Satış Karşılığı Gelir Paylaşımı” modeliyle satışa çıkardığı arsanın ihalesine en yüksek teklif 527 milyon TL ile Güney-Baş Yapı-Esta-Elit Ortaklığı'ndan geldi.

Özak GYO, TOKİ Kağıthane ihalesine katıldı!

Özak GYO, TOKİ tarafından bugün yapılan İstanbul İli Kağıthane İlçesi Merkez Mahallesi Arsa Satış Karşılığı Gelir Paylaşım İşi ihalesine teklif verdi.

TOKİ Kağıthane Milli Arşiv Sitesi çevre düzenlemesi inşaat ihalesi bugün!

TOKİ İstanbul ili Kağıthane ilçesi Milli Arşiv Sitesi ait çevre emniyet duvarı, nöbetçi kulübeleri ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatı yapım işi ihalesi bugün gerçekleşecek.

Kağıthane'de 73 milyon TL'ye arsa hissesi satılıyor! Satış ihalesi bu tarihte yapılacak! 

İstanbul Kağıthane Belediye Başkanlığı, Kağıthane Hamidiye'de yer alan arsa hissesini satıyor. İşte satış ile ilgili detaylar...

Kağıthane Belediyesi'nden satılık arsa!

İstanbul İli Kâğıthane Belediye Başkanlığı, Kağıthane Gürsel Mahallesi'nde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 12 Aralık'ta yapılacak.

İBB, Kağıthane'de konut imarlı arsa satacak!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İstanbul Kağıthane Merkez'de yer alan konut alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 22 kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Kağıthane'de arsa hissesi satılıyor: İhalesi 28 Kasım'da! 

Kağıthane Belediyesi, İstanbul ili, Kağıthane ilçesi, Hamidiye Mahallesinde yer alan arsanın hissesini satıyor. Peki Kağıthane'de satışı yapılacak arsa hissesinin fiyatı ne kadar? İşte ayrıntılar...

Kağıthane Belediyesi'nden İstanbul'un göbeğinde arsa fırsatı!

İstanbul İli Kâğıthane Belediye Başkanlığı, İstanbul Kağıthane Gürsel Mahallesi'nde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Arsanın muhammen bedeli 8 milyon 367 bin TL olarak belirlendi.

TOKİ Kağıthane Kentsel Dönüşüm Projesi'nin ihalesi yapıldı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kağıthane Kentsel Dönüşüm Projesi'nin ihalesini gerçekleştirdi.

TOKİ Kağıthane projesi yarın ihaleye çıkıyor!

Yeni konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul Kağıthane projesinin ihalesi yarın yapılacak.

İBB'den Kağıthane'de 5.7 milyon TL'ye satılık 4 arsa!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Kağıthane'deki 4 arsasını ihale ile satıyor. Arsaların ihalesi 4 Temmuz'da saat 13:00'te yapılacak..

İBB'den Kağıthane'de 10,1 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Kağıthane Merkez/Çeliktepe'de yer alan arsayı 10 milyon 144 bin TL'ye satışa sunuyor. Arsanın ihalesi 27 Aralık 'ta saat 13:00'da gerçekleştirilecek. 

EPP Kağıthane Arıcılar ihalesi iptal edildi!

EPP, İstanbul Kağıthane Arıcılar Mahallesi arsa satışı karşılığı gelir paylaşım işi ihalesi iptal edildi.

EPP Kağıthane Arıcılar ihalesine 2 firma katıldı!

Emlak Planlama İnşaat Proje Yönetim (EPP) tarafından ihalesi dün yapılan Kağıthane Merkez (Arıcılar) Mahallesi arsa satışı karşılığı gelir paylaşım işi ihalesine 2 firma katıldı.

EPP'den Kağıthane Arıcılar'a yeni proje ihalesi!

TOKİ iştiraki olan EPP Kağıthane Arıcılar'da yeni proje ihalesine hazırlanıyor. 6 Kasım'da ihalesi yapılacak arsanın emsale esas inşaat alanı 15 bin 989 metrekare, arsa alanı ise 8 bin 882 metrekare büyüklüğe sahip. 

Özak GYO ve İnter TOKİ'nin Kağıthane arsa ihalesinden çekildi!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Özak GYO ve İnter TOKİ'nin Kağıthane arsa ihalesinden çekildi.

TOKİ Kağıthane ihalesi Haberi

TOKİ Kağıthane ihalesi

TOKİ'nin İstanbul Kâğıthane Arıcılar mahallesinde “Arsa Satış Karşılığı Gelir Paylaşımı”  modeliyle satışa çıkardığı 40 bin metrekarelik arsanın satışı ihalesine teklifler verildi.


Arsa Satış Karşılığı Gelir Paylaşımı modeliyle satışa çıkarılan arsanın “Arsa Satış Karşılığı İdare Payı Geliri” yüzde 60 oldu. Arsa Satış Karşılığı İdare Payı Geliri yüzde 60 ile TOKİ’nin tarihinde rekor oldu.


TOKİ’nin tarihinde %60 idare payının ilk kez verildiğini söyleyen Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Turan, Arsa Satış Karşılığı İdare Payı Gelirinin 316 milyon 200 bin TL olduğunu söyledi. 


Yapılan bu rekor teklifinin ilgili firmaların göstermiş olduğu yoğun ilginin ülke ekonomisi göstergeleri adına da olumlu bir gelişme olduğunu belirten Turan, “İdare payı olarak teklif edilen yüzde 60’lık oran idaremiz tarihinde bir ilk ve rekor bir orandır. Bu rekor ülke ekonomisinin...