03 / 05 / 2024

toki kamil ocak stadı

toki kamil ocak stadı

Kamil Ocak Stadı'nın yerine serbest konut ve ticari alan yapılması kararında geri adım atarak, planı askıdan indirdi. Çevre ve Şehircilik il müdürlüğünde iki gün önce askıya çıkarılan plan dün akşam saatlerinde askıdan indirildi.

TOKİ'den Ocak 2024 müjdesi geldi! 4 şehre tam 700 yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'ndan son dakika Ocak 2024 müjdesi geldi. 4 şehirde tam 700 yeni konut inşa edecek olan TOKİ, projelerin ihalelerini ay sonuna kadar gerçekleştirecek.

Gaziantep Millet Bahçesi çalışmalarında son durum!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, yıkılan Kamil Ocak Stadyumu'nun yerine inşa edilecek millet bahçesi alanında inceleme gerçekleştirdi. 

Gaziantep Millet Bahçesi'nde son durum ne?

Gaziantep'te yıkılan Kamil Ocak Stadı alanında yapımına başlanan millet bahçesinin inşaatında son durum ne?

Gaziantep Millet Bahçesi'nin detayları paylaşıldı!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, yıkılan Kamil Ocak Stadyumu’nun yerine inşa edilecek olan Gaziantep Millet Bahçesi’ne ilişkin çalışmaları anlattı, projede gelinen son durumu masaya yatırdı.

Bayram Yılmazkaya'dan Gaziantep'te yapılacak millet bahçelerine tepki!

CHP Gaziantep Milletvekili Bayram Yılmazkaya, yıkılan Kamil Ocak Stadyumu'nun ve etrafındaki valilik binasının yerine millet bahçesi yapılacak olmasına tepki gösterdi. Yılmazkaya, ilde 80 okulun inşaatının ödenek sıkıntısı nedeniyle durdurulduğunu söyledi...

Afyonkarahisar TOKİ başvuruları 21 Ocak'ta başlıyor!

Afyonkarahisar TOKİ projesinde yer alan 42 adet konut için başvurular 21 Ocak'ta başlıyor.

TOKİ Sincan başvuruları 21 Ocak'ta başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Sincan Saraycık projesindeki 611 konut 21 Ocak'ta satışa çıkıyor.

TOKİ Manisa SGK İl Müdürlüğü Binası ihalesi 22 Ocak'ta!

Manisa Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü Binası ve Mersin Tarsus Sosyal Güvenlik Kurumu Merkez Müdürlüğü Binası İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi 22 Ocak 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

1000 TL'den az taksitli TOKİ projeleri Ocak 2019!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yurdun birçok farklı bölgesinde konut yapımına tüm hızıyla devam ediyor. Dar gelirli vatandaşların bütçesine özel konutların taksitleri 323 TL'den başlıyor. İşte 1.000 lirayı aşmayan taksitlerle alınabilecek o projeler...

Mudurnu 4. Etap TOKİ projesinin kurası 18 Ocak'ta çekilecek!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile Mudurnu Belediyesi'nin işbirliği ile yürüttüğü 4. Etap TOKİ projesinin kuralarının 18 Ocak'ta çekileceği duyuruldu. 

Hayrabolu TOKİ başvuruları 14 Ocak'ta başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Tekirdağ Hayrabolu projesinde yer alan konutlar 14 Ocak'ta satışa sunuluyor.

TOKİ Uşak Banaz başvuruları 14 Ocak'ta başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Uşak Banaz projesinde yer alan konutlar için başvurular 14 Ocak'ta başlıyor.

TOKİ Nevşehir Göre başvuruları 14 Ocak'ta başlıyor!

TOKİ Nevşehir Göre projesinde yer alan 41 adet konut 14 Ocak 2019 tarihi itibariyle satışa çıkıyor.

toki kamil ocak stadı Haberi

toki kamil ocak stadı


TOKİ, Gaziantep Kamil Ocak Stadı'nın yerine serbest konut ve ticari alan yapılması kararında geri adım atarak, planı askıdan indirdi. Çevre ve Şehircilik il müdürlüğünde iki gün önce askıya çıkarılan plan dün akşam saatlerinde askıdan indirildi. Sadece odaların, meslek örgütlerinin, tüm sivil toplum örgütü ve vatandaşların değil, Ak Parti Gaziantep Milletvekilleri, belediye başkanları, İl Başkanı Ahmet Uzer'in de serbest konut ve ticari alan yapılmasına karşı çıktığı Kamil Ocak Stadı'nın yerinin, planın askıdan indirilmesiyle meydan olması için önü açılmış oldu. Plan neden askıdan indirildi, ayrıntıları yarın Gazetemizde okuyabilirsiniz…


Gaziantep...