06 / 05 / 2024

toki kampanya erken ödeme 2015

toki kampanya erken ödeme 2015

TOKİ 2015 indirim kampanyası ne zaman? Kampanyada başvuru koşulları neler? TOKİ indirim kampanyasından kimler faydalanamıyor? TOKİ indirim kampanyası için anlaşmalı bankalar hangileri? İşte cevaplar...

TOKİ'den hiç evi olmayanlara 8 yeni kampanya müjdesi! Bu şehirlere tam 3 bin 97 yeni konut geliyor! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 8 yeni kampanya için düğmeye bastı. TOKİ'nin hayata geçireceği projelerle 3 bin 97 yeni konut inşa edilecek.

TOKİ'den hiç evi olmayanlara büyük müjde! Tam 3 bin konutluk 7 yeni kampanya geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 7 yeni kampanya için düğmeye bastı. Dar gelirli vatandaşların merakla beklediği projelerde 3 bin konut yer alacak.

TOKİ'den 8 yeni kampanya müjdesi! Bu illerde 2 bin 585 yeni konut için düğmeye basıldı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ay sonuna kadar 8 yeni proje inşa edecek. Merakla beklenen TOKi projelerinde toplam 2 bin 585 konut yer alacak.

TOKİ'den 6 yeni kampanya geliyor! Dar gelirliye 2 bin 428 yeni konut için düğmeye basıldı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 6 yeni kampanya için düğmeye bastı. TOKİ yeni projeleri kapsamında 2 bin 428 konut inşa edecek. İşte merakla beklenen o projeler...

TOKİ'den 797 konutluk 4 yeni kampanya müjdesi! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 4 yeni kampanya için düğmeye bastı. Merakla beklenen projeler Samsun, Giresun, Kayseri ve Denizli'de yükselecek.

TOKİ'den 2 bin 113 konutluk 5 yeni kampanya geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 2 bin 113 konutluk 5 yeni kampanya için düğmeye bastı. İşte TOKİ'nin inşa edeceği o projeler...

TOKİ'de borcunu erken ödeyip tapusunu hemen almak isteyenler dikkat! İndirim kampanyasından kimler faydalanacak?

Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından borcunu erken ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve iş yeri alıcılarına yönelik yüzde 25 indirim kampanyasının başvurularının bu hafta başlayacağını açıkla

Markalı konutlarda beklenen kampanya başladı! İşte İstanbul'daki 3 kampanyalı proje!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı 25 Ekim tarihinde orta ve üst gelir grubunu konut sahibi yapmak için kampanya hazırlığındayken, bazı konut şirketleri süreci erken başlattı. İşte konut projelerindeki o kampanyalar ve İstanbul'daki 3 kampanyalı proje!

TOKİ erken ödeme indirimi hesaplama 2021!

TOKİ'nin borcunu erken ödeyerek tapusuna kavuşmak isteyen konut ve iş yeri alıcıları için daha önce düzenlenen yüzde 20 indirim kampanyası Mayıs ayı sonunda gün sonra sona eriyor. İşte TOKİ erken ödeme indirimi hesaplama 2021...

TOKİ indirim kampanyası 5 gün sonra sona eriyor!

TOKİ tarafından borcunu erken ödeyip tapusuna kavuşmak isteyen konut ve iş yeri alıcıları için daha önce düzenlenen yüzde 20 indirim kampanyası 5 gün sonra sona eriyor. Kampanya için son başvuru tarihi 28 Mayıs.

TOKİ indirim kampanyası 7 gün sonra sona eriyor!

TOKİ tarafından borcunu erken ödeyip tapusuna kavuşmak isteyen konut ve iş yeri alıcıları için daha önce düzenlenen yüzde 20 indirim kampanyası 7 gün sonra sona eriyor. Kampanya için son başvuru tarihi 28 Mayıs.

TOKİ indirim kampanyasında son 10 gün!

TOKİ'nin borcunu erken ödeyip tapusuna kavuşmak isteyen konut ve iş yeri alıcıları için daha önce düzenlenen yüzde 20 indirim kampanyası 21 Nisan tarihinde başlamıştı. Kampanya için başvurular 28 Mayıs tarihinde sona eriyor. 

TOKİ 2021 indirim kampanyası başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı,  borcunu erken ödeyip tapusuna kavuşmak isteyen konut ve iş yeri alıcıları için daha önce düzenlenen yüzde 20 indirim kampanyasını yeniden başlattı. Bugün başlayan kampanya 28 Mayıs'ta sona erecek.

toki kampanya erken ödeme 2015 Haberi

toki kampanya erken ödeme 2015


1) TOKİ 2015 indirim kampanyası ne zaman?


- TOKİ'nin 2015 yılı peşin ödeme indirim kampanyası için başvurular 23 Şubat - 19 Mart 2015 tarihleri arasında yapılıyor.



2) Toki indirim kampanyasında indirim oranı ne kadar?


- TOKİ indirim kampanyasında indirim oranı yüzde 20.



3) TOKİ indirim kampanyası başvuru koşulları neler?


- Konut ve işyeri sahiplerinin geri ödeme taksiti 2012 sonuna kadar başlamış olması, geri ödemelerinin devam etmesi ve satışlarının 2012 yılı sonuna kadar gerçekleştirilmiş olması gerekiyor. 



4) TOKi indirim kampanyasına başvurular nasıl yapılıyor?


- TOKİ indirim kampanyasından yararlanmak isteyen vatandaşların ilgili bankalara gidip borçlarını kapatması gerekiyor. Başka bir işlem gerekli değil.



5) TOKİ indirim kampanyası için anlaşmalı bankalar hangileri?


- Vakıfbank, Halk Bankası, Ziraat Bankası ve ING Bank.



6) TOKİ indirim kampanyasından kimler faydalanamıyor?


- TOKİ 2015 indirim kampanyasına vadesi 12...