24 / 07 / 2024

toki kampanya halkbank

toki kampanya halkbank

Başvuruların bugün başladığı TOKİ indirim kampanyasından geri ödeme taksiti 2012 yılı sonuna kadar başlamış olan konut ve işyeri sahipleri yararlanabilecek. İşte Halkbank TOKİ indirimi 2015 detayları...

Halkbank'tan resmen duyuruldu! Emeklilere geri ödemesiz 12 bin TL

Halkbank tarafından resmen duyurulan kampanya, nakit ihtiyacı olan emekli vatandaşlarımızı biraz da olsa sevindirecek.

TOKİ'den hiç evi olmayanlara 8 yeni kampanya müjdesi! Bu şehirlere tam 3 bin 97 yeni konut geliyor! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 8 yeni kampanya için düğmeye bastı. TOKİ'nin hayata geçireceği projelerle 3 bin 97 yeni konut inşa edilecek.

Halkbank müşterilerine son 20 gün uyarısı! Müşterisi olup da bunu yapanların hesabına tam  750 TL yatırılacak!

En çok tercih edilen kamu bankaları arasında yer alan Halkbank merakla beklenen Mart 2024 kampanyasını açıkladı. Başlatılan kampanya kapsamında Paraf ticari kredi kartlarıyla market ve gıda alışverişlerine 750 TL ParafPara veriliyor. 

TOKİ'den hiç evi olmayanlara büyük müjde! Tam 3 bin konutluk 7 yeni kampanya geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 7 yeni kampanya için düğmeye bastı. Dar gelirli vatandaşların merakla beklediği projelerde 3 bin konut yer alacak.

TOKİ'den 8 yeni kampanya müjdesi! Bu illerde 2 bin 585 yeni konut için düğmeye basıldı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ay sonuna kadar 8 yeni proje inşa edecek. Merakla beklenen TOKi projelerinde toplam 2 bin 585 konut yer alacak.

TOKİ'den 6 yeni kampanya geliyor! Dar gelirliye 2 bin 428 yeni konut için düğmeye basıldı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 6 yeni kampanya için düğmeye bastı. TOKİ yeni projeleri kapsamında 2 bin 428 konut inşa edecek. İşte merakla beklenen o projeler...

TOKİ'den 797 konutluk 4 yeni kampanya müjdesi! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 4 yeni kampanya için düğmeye bastı. Merakla beklenen projeler Samsun, Giresun, Kayseri ve Denizli'de yükselecek.

TOKİ'den 2 bin 113 konutluk 5 yeni kampanya geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 2 bin 113 konutluk 5 yeni kampanya için düğmeye bastı. İşte TOKİ'nin inşa edeceği o projeler...

Halkbank'tan yeni kampanya! 300 TL ParafPara için bunu yapmanız yeterli!

En çok tercih edilen kamu bankaları arasında yer alan Halkbank yeni kampanyası için düğmeye bastı. 300 TL ParafPara için bunu yapmanız yeterli...

Halkbank eylül ayı kampanyasını açıkladı

Devlet bankaları arasında yer alan Halkbank, eylül ayı kampanyasının detaylarını açıkladı. Halkbank tarafından hazırlanan kampanya nakit sorununa çözüm olacak.

Halkbank dev kampanya! 31 Ağustos 2023'E kadar süreniz var, dikkat hakkınız yanmasın!

​​​​​​​Halkbank'tan dev kampanya! Araç kiralama sektöründe özel fırsatlar sunan Halkbank, müşterilerine 500 TL ile 50.000 TL arasındaki peşin araç kiralama harcamalarını ücretsiz 5 taksite bölmeyi vaat ediyor.

Halkbank'tan yeni kampanya! 31 Temmuz'a kadar hemen başvurun!

Türkiye Halk Bankası, müşterilerine özel bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında yurt içinde market ve restoran sektöründe peşin olarak yapılacak 500 TL ve üzeri ilk harcamadan sonraki her 500 TL ve üzeri harcamaya 30 TL, toplamda 180 TL ParafPara verilecek.

Halkbank’tan anında 2 bin TL hediye! Detaylar bir bir belli oldu!

Türkiye’nin en büyük kamu bankalarından Halkbank, müşterilerine tam 2 bin TL’ye kadar kazandıracak yeni bir kampanya başlattı. Halkbank, kampanya şartlarını yerine getiren müşterilerin 2 bin TL ParafPara kazanacağını açıkladı.

toki kampanya halkbank Haberi

toki kampanya halkbank

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen TOKİ 2015 indirim kampanyası ile yüzde 20 oranında indirim uygulanıyor. Kampanyadan borcunu peşin ödemek isteyen konut ve işyeri sahipleri yararlanabiliyor. 


2015 TOKİ indirim kampanyası için; konut ve işyeri sahiplerinin geri ödemeleri devam ediyor olması, geri ödeme taksiti 2012 sonuna kadar başlamış olması, satışları 2012 yılı sonuna kadar gerçekleşmiş olması gibi şartlar isteniyor. 


TOKİ yüzde 20 indirim kampanyası başvuruları bugün başlayacak ve 19 Mart 2015 tarihine kadar devam edecek. Kampanyadan vadesi 12 ay ve daha az olan projeler yararlanamayacak. 


Halkbank TOKİ indirimi 2015!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yüzde 20 indirim kampanyası için çalışılan bankalar arasında Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halk Bankası ve ING Bank bulunuyor. Kampanyadan yararlanmak isteyenler, borçlarını söz konusu bankalar aracılığıyla peşin olarak ödemeleri durumunda başvuruda...