30 / 04 / 2024

TOKİ kamuoyu duyurusu

TOKİ kamuoyu duyurusu

TOKİ, isminin kullanılarak “Konut tapu işlemleri ve diğer detaylar adı altında vatandaşlarımızdan 2 bin TL para talep edildiği“ şeklinde “sahtecilik ve dolandırıcılık” girişimlerine ilişkin açıklama yaptı...

Silivri imar planlarına vatandaşlardan yeni suç duyurusu: Evlerimizi elimizden alacaklar!

2013'te iptal edilen ancak geçen aralık ayında yeniden yürürlüğe alınan Silivri imar planlarına karşı vatandaşlardan suç duyurusu geldi. Bölge sakinleri "Evlerimizi elimizden alacaklar" endişesi yaşıyor...

TOKİ 43 ilde konut ve iş yerlerini satışa çıkarıyor!

TOKİ'den 43 şehirde satılık konut ve iş yeri duyurusu. TOKİ’den 43 şehirde ev ve iş yerleri satışa çıkardığını açıkladı. Başta İstanbul, Ankara ve İzmir'in dahil olmak üzere 26 ilde konut; bu kentlerin bazılarının da yer aldığı toplam 29 ilde ise iş yeri satışı yapacağını duyurdu.

Tok Müteahhitlik Hafriyat İnşaat Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tok Müteahhitlik Hafriyat İnşaat Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Şerife Şahin tarafından kuruldu.

Milyonlarca emekliye son dakika duyurusu yapıldı! Bankaya gidene 12 bin 500 TL verilecek, süresi bitmeden yetişin!

Milyonlarca SSK, Bağkur ve emekli sandığı emeklisine son dakika duyurusu yapıldı. Bankaya gidene 12 bin 500 TL verilecek, süresi bitmeden yetişin...

Başvuru tarihleri açıklandı! 442 bin liraya konut sahibi olun

Ankara Mamak’ta bulunan konutlar için TOKİ, konut satış duyurusu yaptı. Satışa sunulan konutların 1+1 ve 2+1 olduğu ifade edildi. En düşük konut fiyatının 442 Bin 160,40 TL olduğu duyuruldu.

Aile Bakanlığı'ndan önemli bir yardım duyurusu daha! Sadece tek bir kez 7 bin 500 TL para yatırılacak! Sakın kaçırmayın

Aile Bakanlığı'ndan önemli bir yardım duyurusu daha... Sadece tek bir kez 7 bin 500 TL para yatırılacak.... Sakın kaçırmayın...

TOKİ bu yaş grubu üzerine konut duyurusu yaptı! Bu tarih aralığında kura çekilişi olacak!

TOKİ, 19 Haziran tarihinde kura yöntemiyle ev satış ilanını duyurdu. Ev sahibi olmayı hayal edenler için mükemmel bir fırsat olarak sunuldu! Başvuru yaparak, belirli şartları yerine getiren herkes, uygun fiyatlarla TOKİ'den bir evin anahtarını alabilecek.

Tapusu olanlar için son dakika duyurusu geldi! Bunu yapmayanlar resmen misliyle ceza ödemek zorunda kalacak!

Tapusu olanlar için adeta son dakika duyurusu geldi... Bunu yapmayanlar resmen misliyle ceza ödemek zorunda kalacak... Hemen tek tek açıklanan bu detaylara bakın...

Sahurda ne yenmeli? Sahurda en çok ne tok tutar?

Sahurda ne yenmeli ve içilmeli? Hangi yiyecekler sahurda tok tutar? İşte Ramazan ayına girdiğimiz şu günlerde sıklıkla sorulmaktadır. İşte detaylar!

İşte acilen yıkılacak bina sayısı ve TOKİ konutlarıyla ilgili son dakika duyurusu!

Deprem felaketinin ardından can kayıplarıyla birlikte bina kayıpları da netleşmeye başladı. Şimdiye kadar 684 bin binanın incelendiği bildirilirken, yıkılan bina sayısı ile ilgili son veriler de geldi. Ayrıca TOKİ konutları ile ilgili önemli bir duyuru yapıldı.

170 avukat suç duyurusu yaptı: Müteahhitlere yurt dışı yasağı konulsun!

10 ilimizi etkileyen ve yaşanan vefat sayısında 1999 İzmit depremi verilerini geride bırakan yıkıcı depremde yıkılan binaların müteahhitleri için suç duyurusu yapıldı. Adalet Bakanı Bekir Bozdağ da yasal sürecin başlatıldığını açıkladı.

TOKİ’den 300 bin TL’ye ev imkanı! Taksitler yüzde 10 peşinatla 1.500 TL’den başlıyor! Bu fırsat son şansınız olabilir!

TOKİ’de sosyal konut kura çekimleri devam ediyor. TOKİ konut satışları sürerken 1.500 TL taksitle konut satış duyurusu herkesin dikkatini çekti. 300 bin TL’den başlayan evler büyük bir fırsat olarak yorumlandı. Konutlarda sadece yüzde 10 peşinat isteniyor.

TOKİ'den kura duyurusu! İlleri peş peşe açıkladılar! Başlıyor...

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile Toplu Konut Daire Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen Sosyal Konut projesinin ilk kuraları çekilerek tamamlandı. İşte detaylar...

TOKİ kamuoyu duyurusu Haberi

TOKİ kamuoyu duyurusu

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), TOKİ isminin kullanılarak “Konut tapu işlemleri ve diğer detaylar adı altında vatandaşlarımızdan 2 bin TL para talep edildiği“ şeklinde “sahtecilik ve dolandırıcılık” girişimlerine ilişkin açıklama yaptı.

TOKİ'nin kamuoyu duyurusu:
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın (TOKİ) ismi kullanılarak “Konut tapu işlemleri ve diğer detaylar adı altında vatandaşlarımızdan 2.000 TL para talep edildiği“ şeklinde “sahtecilik ve dolandırıcılık” girişimlerinde bulunulduğu bilgisi edinilmiştir.
      
TOKİ tarafından satışa sunulan konutların ve idaremiz mülkiyetinde bulunan taşınmazlara ait, tapu devir iş ve işlemleri ile ilgili olarak tek yetkili temerküz banka şubeleri (Borç ilişiği devam eden/biten) aracılığı ile yapılmaktadır.
 
Vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamamaları için, idaremizin internet sayfası (www.toki.gov.tr), çağrı merkezi (444 86 54),...