04 / 05 / 2024

toki kandıra başvuru tarihleri

toki kandıra başvuru tarihleri

TOKİ'nin Kocaeli Kandıra Alt Gelir Grubu projesindeki 95 konut kura ile satılacak. İşte, TOKİ Kocaeli Kandıra alt gelir başvuruları...

TOKİ Kocaeli Kandıra başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kocaeli Kandıra projesindeki daireler için başvurular bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Kocaeli Kandıra başvuruları başladı!

TOKİ Kocaeli Kandıra başvuruları başladı. Toplamda 2 adet 3 oda 1 salon şeklinde dairelerin yer aldığı projede satışlar açık satış yöntemi ile gerçekleştirilecek.

Kocaeli Kandıra başvuruları sona eriyor!

Kocaeli Kandıra Alt Gelir Grubu Konut Projesi” kapsamında İdare tarafından inşa ettirilen 2 oda 1 salon nitelikli 95 adet konut için başvurular bugün sona eriyor..

TOKİ Kandıra Alt Gelir Grubu başvuru tarihleri 2017!

TOKİ “Kocaeli Kandıra Alt Gelir Grubu Konut Projesi” kapsamındaki 95 konut için başvurular bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Kandıra Evleri başvuru tarihleri!

TOKİ'nin Kocaeli Kandıra projesindeki 95 konut için kura çekimi yapılacak. İşte, TOKİ Kandıra Evleri başvuru tarihleri...

TOKİ Kandıra 270 yeni konut ihalesi 24 Nisan'da!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Kocaeli İli, Kandıra İlçesi, Orhan Mahallesi'nde toplamda 270 adet yeni konut inşa edecek.

TOKİ Kandıra AGG başvuruları bugün başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca 206 konutluk Kocaeli Kandıra Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan ve 52 adet konut satışa çıkıyor

TOKİ Kocaeli Kandıra başvuruları bugün başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Kocaeli Kandıra Toplu Uygulaması kapsamında yer alan 50 adet konut satışa sunuluyor.

TOKİ Kocaeli Kandıra başvuru tarihleri 2017!

206 konutluk Kocaeli Kandıra Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan ve TOKİ stoklarında bulunan 52 adet konut açık satışa çıkıyor. İşte, TOKİ Kocaeli Kandıra başvuru tarihleri 2017...

Kırşehir Kaman Toki 106 konut başvuru!

106 konutluk Kırşehir Kaman Toki projesinde 85 adet 3+1 daire ve 21 adet 4+1 daire bulunuyor. İşte, Kırşehir Kaman Toki 106 konut başvuru tarihleri...

TOKİ Kandıra Konutları'na yoğun ilgi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ tarafından Kandıra'da emeklilere özel yapılacak 272 konut İçin başvurular sürüyor. Kandıra halkının yoğun ilgi gösterdiği konutlar için son başvuru tarihi ise 31 Mart.

Emekli TOKİ Kocaeli Kandıra başvuru işlemleri!

Emekli TOKİ Kocaeli Kandıra başvuru işlemleri 14 Mart 2016 tarihinde başlıyor. Dairelerin 2+1 şeklinde tasarlandığı projede toplamda 272 adet daire emeklilere özel olarak satışa çıkarıldı.

TOKİ Kandıra Konutları'nda başvurular 14 Mart'ta!

Başbakanlık Toplu Konut Dairesi Başkanlığı (TOKİ), Kandıra'da yaptığı 272 konutluk Emekli Konut Projesi için başvuruları almaya başlıyor. Konutlar için başvurular 14-31 Mart tarihleri arasında alacak.

toki kandıra başvuru tarihleri Haberi

toki kandıra başvuru tarihleri

“Kocaeli Kandıra Alt Gelir Grubu Konut Projesi” kapsamında TOKİ  tarafından inşa ettirilen 2 oda 1 salon nitelikli 95 adet konut kura ile satışa çıkıyor. 


TOKİ Kocaeli Kandıra alt gelir başvuruları!

TOKİ Kocaeli Kandıra alt gelir başvuruları 29 Mayıs – 16 Haziran 2017 tarihleri arasında T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Kocaeli Kandıra Şubesi aracılığı ile kabul edilecek. 


Konut alıcısı, sözleşmenin kurulduğu tarihten itibaren on dört gün içinde, herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin sözleşmeden cayma hakkına sahip. 


Konut alıcısı, Gayrimenkul’ün fiili tesliminden evvel teslim süresi içerisinde herhangi bir gerekçe göstermeden sözleşmeden dönme hakkına sahip.


Satış duyurusu için