07 / 05 / 2024

toki karaman son başvuru tarihi ne zaman

toki karaman son başvuru tarihi ne zaman

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Karaman Doğukışla Vadisi projesi için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

TOKİ Karaman Merkez'de 317 yeni konut inşa edecek!

Yeni konut üretim çalışmalarını son sürat sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Karaman'da 317 yeni konut inşa edecek. 

TOKİ Karaman Kırbağı sözleşme tarihleri 2017!

TOKİ Karaman Merkez Kırbağı Projesi kapsamında yer alan hak sahiplerinin Gayrimenkul Satış Sözleşmesi imzalama işlemleri için son gün bugün olarak belirlendi.

TOKİ Karaman Kırbağı kura çekimi!

Toplamda 140 adet daireden meydana gelen TOKİ Karaman Merkez Kırbağı projesindeki daireler kura ile satılıyor. Peki, TOKİ Karaman Kırbağı kura çekimi ne zaman?

TOKİ Karaman Merkez Kırbağı kurası!

TOKİ'nin Karaman Merkez Kırbağı Toplu Konut Uygulaması kapsamında yer alan 140 konut kura ile satılacak. Peki, TOKİ Karaman Merkez Kırbağı kurası ne zaman?

TOKİ Şaphane son başvuru tarihi!

TOKİ Kütahya Şaphane 3. Etap Alt Gelir Grubu son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi. Projede 43 adet konut yer alıyor.

TOKİ Karaman Merkez Kırbağı son başvuru tarihi!

TOKİ Karaman Merkez Kırbağı alt gelir grubu projesinde yer alan daireler açık satış yöntemi ile satışa sunulmuştu. Projede yer alan konutları için son başvurular bugün alınıyor.

TOKİ Karaman Kırbağı 2017 başvuruları!

Toplamda 140 adet dairenin kuralı olarak satışa sunulduğu TOKİ Karaman Kırbağı 2017 başvuruları devam ediyor.

TOKİ Karaman Merkez Kırbağı başvuru tarihleri!

Karaman Merkez Kırbağı Konut Projesi kapsamında TOKİ tarafından inşa ettirilen 140 konut satışa çıkıyor.

TOKİ Karaman Merkez kura çekim günü!

TOKİ'nin Karaman Merkez Kırbağı ‘’Alt Gelir Grubu Konut Projesi’’ kapsamında yer alan 419 konut için başvurular henüz başlamadı. Peki, TOKİ Karaman Merkez kura çekim günü ne zaman?

TOKİ Karaman Kırbağı Altgelir kura çekimi!

TOKİ'nin Karaman Merkez Kırbağı “Alt Gelir Grubu Konut Projesi” kapsamında hayata geçirdiği ve stoklarda yer alan 419 konut kuralı olarak satışa sunuldu. Peki, TOKİ Karaman Merkez Kırbağı Altgelir kura çekimi ne zaman?

TOKİ Karaman 559 konut başvuruları 6 Mart'ta başlıyor!

TOKİ Karaman'da 559 konut satışı için başvuruları 6 - 31 Mart 2017 tarihleri arasında kabul edecek. Peki, Karaman TOKi başvurusu nasıl yapılacak? İşte, taksit ve peşinat bedelleri...

TOKİ Karaman Kırbağı sözleşmeleri için bugün son gün!

TOKİ'nin Karaman Merkez Kırbağı Emekli Projesi kapsamında yer alan hak sahiplerinin Gayrimenkul Satış Sözleşmesi imzalama dönemi bugün sona eriyor.

Kütahya Tavşanlı TOKİ AGG son başvuru tarihi ne zaman?

Kütahya Tavşanlı TOKİ AGG son başvuru tarihi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizin içerisinde yer alıyor. İşte Kütahya Tavşanlı TOKİ AGG son başvuru tarihi...

toki karaman son başvuru tarihi ne zaman Haberi

toki karaman son başvuru tarihi ne zaman

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Karaman Doğukışla Vadisi projesi bugün itibariyle satışa çıktı.

1 adet 2 oda 1 salon konutun bulunduğu TOKİ Karaman Doğukışla Vadisi projesi için son başvuru tarihi 28 Haziran 2019 olarak belirlendi.

Başvuruların  T. Halk Bankası AŞ. Sanayi Sitesi /Karaman şubesi tarafından kabul edildiği projeden yüzde 10, yüzde 15 ve yüzde 25 peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Konut fiyatının 304 bin 600 TL olarak belirlendiği proje için ödenecek peşinat bedelleri 30 bin 460 TL ile 76 bin 150 TL arasında değişiyor.

96 ay, 108 ay ve 120 ay vade imkanı sağlanan Doğukışla TOKİ projesi için ödenecek aylık taksit bedelleri 1.903 TL ile 2 bin 855 TL arasında değişiyor.