04 / 05 / 2024

TOKİ Karaman taşkentte konut mu yapacak

TOKİ Karaman taşkentte konut mu yapacak

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, Karaman'da Organize Sanayi Bölgesi'nde sanayide çalışan alt gelir grubundaki işçileri ev sahibi yapacaklarını söyledi.

TOKİ Karaman Doğukışla 1. Etap'ta teslim dönemi sona eriyor!

TOKİ Karaman Doğukışla Vadisi 1.Etap projesinde yer alan daireler için teslim dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

Karaman Merkez Kırbağı sözleşme işlemleri!

TOKİ Karaman Merkez Kırbağı projesinde daireler kura çekilişi ile 1 Aralık'ta satışa sunulmuştu. İşte Karaman Merkez Kırbağı sözleşme işlemleri detayları...

TOKİ Karaman Kırbağı kura sonucu 2017!

TOKİ Karaman Kırbağı projesinde toplamda 492 adet konut kura ile sahiplerini bulacak. İşte, TOKİ Karaman Kırbağı kura sonucu 2017...

TOKİ Karaman Kırbağı kura sonucu 1 Aralık 2017!

TOKİ Karaman Kırbağı kura sonucu 1 Aralık 2017 henüz belli olmadı. TOKİ Karaman Kırbağı kura sonucu 1 Aralık 2017 açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

TOKİ Karaman Merkez Kırbağı başvuruları başlıyor!

TOKİ Karaman Merkez Kırbağı 515 konut projesinde yer alan 492 konut için başvuru dönemi bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Karaman Bölükyazı 265 konut ihalesi 8 Kasım'da!

Karaman Bölükyazı Köyü'nde TOKİ imzası ile yeni proje inşa edilecek. İhalesi 8 Kasım'da yapılacak TOKİ Karaman Bölükyazı projede 265 adet konut yer alacak...

TOKİ Kars'ta 829 konutluk kentsel dönüşüm projesi yapacak!

TOKİ Kars'ta kentsel dönüşüm projesi hazırlığına başladı. Kars Merkez Atatürk Mahallesi ve Bayrampaşa Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 2.Etap ihalesi 20 Kasım'da yapılacak.

TOKİ Aksaray Taşpınar başvuruları başlıyor!

TOKİ Aksaray Taşpınar Belediye Projesi kapsamındaki 4 konutun başvuruları bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Aksaray Taşpınar başvuru tarihi 2017!

TOKİ Aksaray Taşpınar'da yer alan 35 adet konut için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi. Projede yer alan konutların fiyatları 74 bin 462 TL'den başlıyor.

TOKİ Kastamonu Taşköprü 310 konut ihalesi 5 Temmuz'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kastamonu Taşköprü'de 310 konut yapacak. TOKİ Kastamonu Taşköprü 310 konut ihalesi 5 Temmuz'da gerçekleşecek..

TOKİ Karaman Kırbağı sözleşme tarihleri 2017!

TOKİ Karaman Merkez Kırbağı Projesi kapsamında yer alan hak sahiplerinin Gayrimenkul Satış Sözleşmesi imzalama işlemleri için son gün bugün olarak belirlendi.

TOKİ Karaman Kırbağı kura sonuçları açıklandı 17 Nisan!

TOKİ Karaman Kırbağı projesinde yer alan konutların kura çekilişi gerçekleşti. İşte Karaman Kırbağı TOKİ kura sonuçları isim isim tam liste...

TOKİ Karaman Kırbağı Mahallesi kura çekilişi yapıldı!

TOKİ Karaman Merkez Kırbağı Mahallesi'nde 577 konutun kura çekilişi yapıldı. Projede bulunan 577 konuta 5 bin 551 başvuru geldi.

TOKİ Karaman taşkentte konut mu yapacak Haberi

TOKİ Karaman taşkentte konut mu yapacak

Turan, inşası süren TOKİ yatırımlarını incelemek üzere geldiği Karaman'da Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan'ı makamında ziyaret etti.Karaman Organize Sanayi Bölgesinde (OSB) çalışan işçiler için yapılan konutları inceleyen Turan, gazetecilere yaptığı açıklamada, Karaman'da, Türkiye'ye örnek olacak projeler üzerinde çalıştıklarını söyledi.


Turan, Karaman'daki Piri Reis Vadi Projesi'ninde Anadolu'daki bir çok projeye rehberlik edeceğini ifade ederek, şöyle konuştu: "Karaman Organize Sanayi Bölgesi'nde çalışan alt gelir gurubundaki vatandaşlarımız taksit öder gibi, kira öder gibi ev sahibi olacak. Önümüzdeki 3-4 yıl içerisinde bu alan 15-20 bin nüfusun yaşayacağı yeni bir Karaman merkezi olacak. Şu anda 428 konut inşa ediliyor. 32 derslikli bir okul inşa ediyoruz. Önümüzdeki bir, bir buçuk ay içerisinde ek olarak asgari 500-600 konutun daha ihalesini yapacağız. Buradaki konutlarımızın tamamı alt gelir gurubundaki işçi...