28 / 04 / 2024

TOKİ Kastamunuda 70 bin konut yapmayı hedefliyor

TOKİ Kastamunuda 70 bin konut yapmayı hedefliyor

Toplu Konut İdaresi Başkanı Mehmet Ergün Turan, Türkiye’de 2016 yılında 70 bin konut yapmayı hedeflediklerini söyledi. Turan, ayrıca Kastamonu’da ikamet eden emeklileri ev sahibi de yapacaklarını açıkladı.

TOKİ arsalarını kaçırdım diye sakın üzülmeyin! Milli Emlak 70 bin TL'ye konut imarlı arsa satacak!

TOKİ arsalarını kaçırdım diye sakın üzülmeyin... Milli Emlak o ilde sadece 70 bin TL'ye konut imarlı arsa satacak...

TOKİ 20 ildeki 70 konut ve 30 ildeki 195 iş yerini satışa çıkarıyor!

TOKİ, 20 ilde 70 konut ile 30 ilde 195 iş yerini 1-2 Aralık tarihlerinde açık artırma usulü ile satışa sunuyor...

70 millet bahçesinin inşaatı tam gaz!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ömer Bulut, yaptığı açıklamada, 70 millet bahçesinin inşaatının hız kesmeden devam ettiğini söyledi.

TOKİ Eskişehir 70 konut ihalesi bugün!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Eskişehir Mihalgazi projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek. Eskişehir TOKİ projesinde 70 adet konut yer alacak.

TOKİ'den Eskişehir'e 70 yeni konut müjdesi!

Dar ve orta gelirli aileleri konut sahibi yapan TOKİ Eskişehir İli Mihalgazi İlçesi Hürriyet Mahallesi 70 Konut) ve 1 Adet Sosyal Tesis İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini 17 Mayıs tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ 207 iş yeri ile 70 konutu satışa çıkardı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 30 ilde yer alan 207 iş yeri ile 20 ilde yer alan 70 adet konutu satışa çıkardı.

TOKİ 20 ildeki 70 konutu 30 ildeki 270 iş yerini satışa çıkardı!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ), 20 ildeki 70 konutunu ve 30 ildeki 270 adet iş yerini Emlak Yönetim tarafından açık artırma ile satışa çıkardı. Gayrimenkullerin açık artırma ihalesi 19 Şubat 2019 Salı günü gerçekleştirilecek. 

TOKİ bu yıl 70 bin konut inşa edecek!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, 60 bin sosyal konut üreterek geride bıraktıkları 2017 yılının ardından, 2018 yılında da 60- 70 bin arası konut üretmeyi hedeflediklerini açıkladı. 

Eymir Mahallesi Sosyal Tesisi inşaatı yüzde 70 seviyesinde!

Eymir Mahallesi Sosyal Tesisi inşaat çalışmaları yüzde 70 seviyesine ulaştı. TOKİ bölgesinde inşaatına başlanan 7 bin 750 metrekarelik inşaat bitince bölgenin yeni cazibe merkezi olacak. 

TOKİ'nin Muş'taki çalışmaları yüzde 70 tamamlandı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından devam eden inşaat çalışmalarını inceleyen Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, fiziki gerçekleşmenin yüzde 70 oranında tamamlandığını belirtti.

Sakaryaspor Stadı inşaatının yüzde 70'i tamam!

Sakaryaspor'un, TOKİ tarafından inşa çalışmaları süren 28 bin 160 kişilik stadının yüzde 70'lik kısmının tamamlandığı bildirildi. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, projede gelinen son noktayla ilgili görevlilerden bilgi aldı.

Sakaryaspor Stadı'nın yüzde 70'i tamamlandı!

Türk futboluna çok sayıda yıldız yetiştiren Sakaryaspor'un geçen yıl TOKİ tarafından inşaatına başlanan 28 bin kapasiteli yeni stadının yüzde 70'i tamamlandı. İnşaat çalışmaları süren stadın gelecek sezona yetiştirilmesi planlanıyor.

TOKİ 70 bin yeni konut üretecek!

TOKİ Başkanı Turan, "Gelecek yıl talep bulunan yerlerde emeklilere konut yapma projesi de dahil olmak üzere 60-70 bin konut üretmeyi hedefliyoruz" dedi.

TOKİ Kastamunuda 70 bin konut yapmayı hedefliyor Haberi

TOKİ Kastamunuda 70 bin konut yapmayı hedefliyor

Kastamonu’da evi olmayan emeklileri konut sahibi yapacaklarını vurgulayan Turan, Belediye Başkanı Babaş’ın önerdiği üç arsanın da yaptıkları incelemeler sonunda hazır olduğu kanaatine vardıkları an Mart ayında şantiyeyi kuracaklarını ve üç arsada da çalışmalara başlanacağını kaydetti.


Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun önümüzdeki yıl için emekli vatandaşlara konut yapılması talimatını verdiğini belirten TOKİ Başkanı Ergün, şunları söyledi:


“Hedefimiz ülke genelinde 70 bin konut yapmaktır. Tabi bu konutlar arasında Kastamonu’da talebi doğrultusunda payını alacaktır. Burada önceliğimiz evi olmayan emeklilerin olacaktır. Bizler yeni bir konseptle bu evleri düzenleyeceğiz. Aylık 250 lira taksitle ev sahibi yaptığımız emeklilerimiz var. Bura dada evi olmayan emeklilerimizin yüzünü güldürmek istiyoruz” dedi.


Türkiye’de birçok vilayeti gezdiklerini ifade eden Turan, “Ülkenin bir çok vilayetini geziyoruz. Her belediye başkanı bizi böyle hazırlıklı karşılamıyor. Kastamonu bizim ismimizi...