28 / 04 / 2024

toki kayabaşı projesi ne zaman teslim

toki kayabaşı projesi ne zaman teslim

TOKİ Kayabaşı projesi 75 bin 53 metrekare arazi üzerinde kentsel dönüşüm kapsamında yükseliyor. TOKİ Kayabaşı projesinin 14 ayda tamamlanması hedefleniyor. Peki TOKİ Kayabaşı projesi nerede?

TOKİ Kayabaşı 2023 projesi için tarih belli oldu! Megakente 163 yeni konut müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kayabaşı 2023 projesi için tarih belli oldu. İstanbulluların merakla beklediği projede toplam 163 konut yer alacak.

TOKİ Kayabaşı projesi yarın ihaleye çıkıyor! Fenertepe'ye tam 306 yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kayabaşı projesi yarın ihaleye çıkıyor. Söz konusu projeyle Fenertepe'ye tam 306 yeni konut geliyor.

TOKİ Kayabaşı projesi için ÇED süreci başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Başakşehir Kayabaşı projesi 250 milyon TL'ye mal olacak. Proje için ÇED süreci başladı.

TOKİ İstanbul Kayabaşı projesi için düğmeye bastı!

Yeni konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden TOKİ, İstanbul Başakşehir Kayabaşı'nda 496 yeni konut inşa edecek.

TOKİ Başakşehir Kayabaşı projesi için ÇED süreci başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Başakşehir Kayabaşı projesi için ÇED süreci başladı.

TOKİ Kayabaşı kuraları çekildi!

TOKİ Kayabaşı kuraları çekildi. TOKİ İstanbul Kayabaşı projesi kapsamında 2 bin 322 konut sahibini buldu.

TOKİ Başakşehir Kayabaşı başvuruları yarın başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İstanbul Başakşehir Kayabaşı projesi için başvuru süreci yarın başlıyor...

TOKİ Başakşehir Kayabaşı başvuruları başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İstanbul Başakşehir Kayabaşı projesi için başvuru dönemi 19 Ekim'de başlıyor.

Kırşehir Kayabaşı TOKİ'de başvuru dönemi bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Kayabaşı projesi için başvuru dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

12 soruda TOKİ Kayabaşı projesi!

TOKİ Kayabaşı projesinde  44 daire yer alıyor. Açık satış yöntemiyle satışa sunulan projede başvurular 26 Şubat ile 29 Haziran tarihleri arasında kabul edilecek. İşte 12 soruda TOKİ Kayabaşı projesi...

TOKİ Kırşehir Kayabaşı projesi kura sonucu 31.01.2018!

TOKİ Kırşehir Kayabaşı projesi kura sonucu 31.01.2018 henüz belli olmadı. TOKİ Kırşehir Kayabaşı projesi kura sonucu 31.01.2018 açıklanır açıklanmaz Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Rami Kuru Gıda Kayabaşı projesi kura çekilişi 19 Aralık'ta!

TOKİ tarafından Başakşehir Kayabaşı'nda 349 bin 684 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Rami Kuru Gıda Kayabaşı projesi kura çekilişi 19 Aralık'ta yapılacak.

Torunlar Kayabaşı projesi geliyor!

Torunlar GYO, Kayabaşı'nda karma kullanım projesi gerçekleştirmeyi planlıyor. 60 bin 833 metrekare büyüklüğe sahip olan arsada inşaat çalışmaları 2018 yılında başlayacak.

toki kayabaşı projesi ne zaman teslim Haberi

toki kayabaşı projesi ne zaman teslim


TOKİ Kayabaşı projesi 919 ada 3 ve 4 no.lu parsellerde inşa edilecek. TOKİ Kayabaşı projesinde 637 konut ve 6 adet ticari birim yer alıyor. TOKİ Kayabaşı projesinin ihalesi 24 Aralık 2014 tarihinde gerçekleştirilecek.


TOKİ Kayabaşı projesi 75 bin 53 metrekare arazi üzerinde kentsel dönüşüm kapsamında yükseliyor. TOKİ Kayabaşı projesinin 14 ayda tamamlanması hedefleniyor.


TOKİ Kayabaşı projesi (2B+Z+4K) kat olan 22 blok, (2B+Z+3K) kat olan 5 blok, (B+Z+5K) kat olan 5 blok, (2B+Z+7K) kat olan 2 blok, (2B+Z+10K) kat olan 1 blok, (2B+Z) kat olan 6 blok, (B+Z+1K) kat olan 17 blok ve (Z+2K) kat olan 18 blok olarak tasarlandı.




TOKİ Kayabaşı projesi nerede?


20 milyon TL proje bedeline sahip olan TOKİ Kayaşehir projesi  dere sınırına 40 metre, Başakşehir ilçe merkezine 2 bin...