02 / 05 / 2024

toki keçiborlu kurası ne zaman

toki keçiborlu kurası ne zaman

TOKİ'nin Isparta Keçiborlu 2. Etap Toplu Konut Uygulaması kapsamında hayata geçirdiği 43 adet konut kuralı olarak satışa sunuldu. Peki, Isparta Keçiborlu TOKİ kura günü ne zaman?

O ilde 3 adet 3+1 konut satılıyor! Ev arayanlar şimdi bakın!

Isparta Keçiborlu Belediye Başkanlığı, Isparta Keçiborlu'da yer alan 3 adet 3+1 konutu satıyor. Peki Isparta Keçiborlu'daki konutların fiyatları ne kadar? 

TOKİ 5. etap il il kura çekimi peş peşe devam ediyor! TOKİ İstanbul, İzmir kurası ne zaman yapılacak? 

TOKİ sosyal konut projesinin kura çekilişi tüm hızıyla devam ederken bugüne kadar 56 şehirde 126 bin 149 konutun kura çekimleri tamamlandı. Peki bu hafta hangi illerde kura çekilişi yapılacak? İşte detaylar...

TOKİ Isparta Keçiborlu'ya 150 adet konut yapacak!

TOKİ Sosyal Konut 2022 projesinin tüm ayrıntıları netleşti. Türkiye'de heyecanla beklenen TOKİ Sosyal Konut projesinin ayrıntılarını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan duyurdu. Peki TOKİ Isparta'da kaç konut yapacak?, TOKİ 2022 Isparta'da hangi ilçelerde inşa edilecek?

Bunları yapanlar TOKİ Sosyal Konut kurasına katılamayacak! Öğrenmeden başvurmayın

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi olan TOKİ ile ilgili olarak kafalardaki soru işaretlerini gidermeye çalıştı. Peki hangi kişiler, TOKİ’den yararlanamayacak? Hangi kişiler, kuradan muaf sayılacak? İşte detaylar…

Milli Emlak'tan o ilde 133 bin 600 TL'ye satılık konut fırsatı! İhalesi yarın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Isparta ili, Keçiborlu ilçesi Senir - Merkez Mahallesi'nde yer alan konutu satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi yarın saat 10:30'da gerçekleştirilecek.

Milli Emlak o ilde imarlı arsa satıyor! İhalesi yarın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Isparta ili, Keçiborlu ilçesi Senir - Merkez Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi yarın saat 10:00'da gerçekleştirilecek.

Milli Emlak'tan o ilde imarlı arsa fırsatı! İhalesi 27 Temmuz'da!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Isparta ili Keçiborlu ilçesi, Senir - Merkez Mahallesi'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen ihale 27 Temmuz 2022 tarihinde saat 10:00'da yapılacak.

Isparta Keçiborlu TOKİ kura sonucu 7 Ocak 2022!

Isparta Keçiborlu TOKİ kura sonucu 7 Ocak 2022 haberimizde yer alıyor. İşte Isparta Keçiborlu TOKİ kura sonucu 7 Ocak 2022 ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ Isparta Keçiborlu kura çekilişi 2022!

TOKİ Isparta Keçiborlu kura çekilişi 2022 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Isparta Keçiborlu kura çekilişi 2022 ve proje detayları...

TOKİ Isparta Keçiborlu başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Isparta Keçiborlu projesinde yer alan 147 adet konut için başvurular bugün itibariyle başladı.

TOKİ o illerde kurasız ucuza ev satıyor!

TOKİ tarafından yeni fırsatlar duyuruluyor. Açık satış yöntemi ile satışa çıkarılan evleri almak isteyenler TOKİ'ye başvuru yapabiliyor.

TOKİ hangi illerde kurasız ev satıyor?

TOKİ 22 ilde uygun fiyatlarla dar gelirli vatandaşları konut sahibi yapıyor. Peki TOKİ hangi illerde kurasız ev sahibi yapıyor? Başvuru şartları nelerdir? TOKİ kurasız ev sahibi olmak için ne yapmak gerekir? İşte merak edilen her şey...

TOKİ Isparta Keçiborlu 167 konut ihalesi bugün!

Isparta İli, Keçiborlu İlçesi, Cumhuriyet Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 167 Adet Konut, 1 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Camii İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

toki keçiborlu kurası ne zaman Haberi

toki keçiborlu kurası ne zaman

TOKİ tarafından  hayata geçirilen 43 konutluk Isparta Keçiborlu 2. Etap projesinde daireler kuralı olarak satışa sunuldu. 


Isparta Keçiborlu TOKİ projesinde kura başvuruları,  20 - 24 Mart 2017 tarihleri arasında T.C. Ziraat Bankası A.Ş Keçiborlu Şubesi tarafından aşağıda yer alan başvuru şartları ile kabul edilecek. 


Projeye başvurmak isteyen kişiler T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Keçiborlu Şubesine başvurarak, B1 tipi konut için 2.000.-TL (İkibinTürkLirası), C1 tipi konut için 4.000.-TL (DörtbinTürkLirası) başvuru bedeli 20 – 24 Mart 2017 tarihleri arasında ilgili bankanın sadece Isparta Keçiborlu Şubesi tarafından kabul edilecek.


Isparta Keçiborlu TOKİ kura günü!

Isparta Keçiborlu TOKİ kura günü 28 Mart 2017 olarak belirlendi. Projede kura çekimi T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Keçiborlu şubesi tarafından gerçekleştirilecek. 


Kurada konut sayısı kadar asil alıcı belirlenecek olup, aynı anda asil alıcıların konutları...