17 / 05 / 2024

TOKİ Kemalpaşa başvuru

TOKİ Kemalpaşa başvuru

TOKİ’nin Kemalpaşa’da inşası devam eden konutları için başvurular bugün itibariyle başlıyor. TOKİ tarafından Kemalpaşa ilçesinde yapımına başlanan 679 konut kısa bir süre sonra sahibini bulacak. Peki, TOKİ’nin Kemalpaşa konutları için başvuru şartları neler?

EÜAŞ duyurdu! KPSS şartsız 163 sürekli personel alınacak! Başvuru tarihi belli oldu!

Elektrik Üretim A.Ş Genel Müdürlüğü (EÜAŞ) KPSS şartsız 163 sürekli personel alınacağını duyurdu. Başvuru tarihi belli oldu. Peki EÜAŞ başvuru şartları belli oldu mu? Başvuru şartları neler? İşte EÜAŞ başvuru şartları ve başvuru tarihi.

2023 TOKİ arsa başvuru sonuçları il il açıklandı mı? TOKİ arsa çekimi ne zaman yapılacak?

TOKİ arsa kura başvuru sonuçlarının ne zaman yapılacağı merakla sorgulanıyor. Peki, 2023 TOKİ arsa başvuru sonuçları il il açıklandı mı? TOKİ arsa çekimi ne zaman yapılacak? İşte detaylar... 

TOKİ sosyal konut projeleri başvuru tarihi açıklandı mı 2022? İşte TOKİ sosyal konut şartları!

TOKİ sosyal konut projelerinin başvuru tarihi milyonlarca kişi tarafından merak ediliyor. İşte TOKİ sosyal konut başvuru tarihi!

2022 TOKİ sosyal konut başvuruları başladı mı? İşte TOKİ başvuru takvimi! Hemen bu tarihlere bakın!

TOKİ başvuru koşulları ve takvimi, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılan kabine toplantısının ardından açıklandı. TOKİ Toplu konut başvuru tarihleri, konut fiyatları ve başvuru koşullarını hakkında bütün ayrıntılar için hemen bakın!

TOKİ Bolu Mudurnu başvuru tarihleri resmen belli oldu! Bolu TOKİ başvuruları ne zaman? Fiyatlara inanamayacaksınız!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Bolu Mudurnu Taşkesti projesinde yer alan konutlar satışa çıktı. Peki Bolu TOKİ başvuruları ne zaman? İşte TOKİ Bolu Mudurnu başvuru tarihleri ve fiyat listesi...

TOKİ Denizli Güney başvuruları başladı! İşte TOKİ Denizli son başvuru tarihi ve fiyat listesi 2022!

Yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli Güney projesi satışa çıktı. İşte TOKİ Denizli son başvuru tarihi ve fiyat listesi 2022...

TOKİ Kemalpaşa kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Kemalpaşa kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Proje için başvuru dönemi 11 Nisan 2022 tarihi itibariyle başlıyor.

TOKİ 100 bin yeni sosyal konut İzmir Kemalpaşa başvuru detayları!

TOKİ 100 bin yeni sosyal konut İzmir Kemalpaşa başvuru detayları haberimizde yer alıyor. Kemalpaşa TOKİ 2020 projesinde 560 adet 2+1 konut, 240 adet 3+1 konut bulunuyor.

TOKİ Denizli Merkezefendi başvuru şartları 2019 neler?

TOKİ Denizli Merkezefendi başvuru şartları 2019 neler sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projedeki konutlar bugün itibariyle satışa çıktı.

TOKİ İzmir Kemalpaşa başvuru tarihleri 2019!

TOKİ İzmir Kemalpaşa başvuru tarihleri 2019 haberimizde yer alıyor. Projede 2+1 ve 3+1 konut tipleri bulunuyor.

TOKİ Altıağaç başvuru tarihleri!

TOKİ Altıağaç başvuru tarihleri haberimizde yer alıyor. Projede toplam 594 adet konut bulunuyor.

TOKİ Trabzon son başvuru günü!

TOKİ Trabzon son başvuru günü bugün olarak belirlendi. Kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirilen projede 41 konut satışa sunuluyor. 

TOKİ 2017 indirimi başvuru koşulları!

TOKİ'nin yüzde 20 indirim kampanyası 21 Ağustos'ta başladı. İşte TOKİ 2017 indirimi başvuru koşulları...

TOKİ Kemalpaşa başvuru Haberi

TOKİ Kemalpaşa başvuru

İzmir Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, TOKİ'nin ilçede yapımı süren 2 bin 500 konutluk projenin ilk etabı için müjdeyi verdi. Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre Uğurlu, 679 konut ve 22 iş yeri için yarından ibaren başvuru almaya başlayacaklarını açıkladı. Başkan Uğurlu, başvuruların 29 Mart 2019 tarihinde de sona ereceğini açıkladı.

Başkan Uğurlu, "679 Konut, 22 işyeri, 16 derslikli ilkokul, 16 derslikli ortaokul, cami ile altyapı ve çevre düzenleme çalışmaları büyük bir hızla devam ediyor. Bizim ve Kemalpaşalı hemşerilerimizin hayallerinden biri olan TOKİ konutları için 5 Mart salı gününden itibaren belediyemizde oluşturduğumuz TOKİ Başvuru ofisinden hem vatandaşlarımız bilgilendirilecek hem de müracaatlar alınacak" açıklamasında bulundu.

'İKAMET ŞARTI'

TOKİ projesinin toplamda 2 bin 500 konuttan oluştuğunu söyleyen Başkan Uğurlu, "Ancak, TOKİ projeyi etap etap...