29 / 07 / 2024

toki kenyada da uygulanacak mı

toki kenyada da uygulanacak mı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'de 13 yılda sadece TOKİ ile 680 bin konut inşa edildiğini, en alt gelir grubundan üst gelir grubuna kadar hepsine yönelik konutlar yapıldığını belirterek, Kenya'da da bu tekniğin kullanılabileceğini dile getirdi.

TOKİ Ankara'da tam gaz!

Ankara'da kentsel dönüşüm kapsamında 21 bin 901 konut inşa eden TOKİ 7 bin 58 konutun yapımına devam ediyor. Projelerde yeşile de önem veriliyor

TOKİ Ankara'da 7 bin 58 konutun inşaatını sürdürüyor!

Başkentte kentsel dönüşüm kapsamında 21 bin 901 konut inşa eden TOKİ, 7 bin 58 konutun da yapımını sürdürüyor.

TOKİ Afyonkarahisar'da daha çok konut yapacak!

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hüsnü Serteser, Oda ve Borsa başkanları ile birlikte damızlık düve yetiştiricilerine verilecek hibe desteğinden Afyon'un da yararlanması için konuyu AK Parti Milletvekili Ali Özkaya'ya iletti.

TOKİ Safranbolu'da yerel mimaride 579 konut inşa edecek!

TOKİ tarafından Karabük’ün Safranbolu ilçesine yerel mimaride 579 konut inşa edilecek. 20 Haziran’da yapılan ihale kapsamında cami ve ticaret merkezi inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yer alıyor.

TOKİ Armutlu'da yerel mimaride 130 konut inşa edecek!

TOKİ Yalova’nın Armutlu ilçesine inşa edeceği 130 konutun ihalesini gerçekleştirdi. 30 Haziran’da yapılan ihale kapsamında ayrıca cami ve büfe inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yer alıyor.

TOKİ Karaman'da her bütçeye uygun konut inşa ediyor!

Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, TOKİ'nin Karaman'da her türlü bütçeye uygun konut projelerine devam ettiğini belirterek TOKİ projelerindeki son durumu anlattı.

TOKİ Giresun'da 592 konutu satışa çıkardı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Giresun'da 592 konutu satışa çıkarttı. Projede yüzde 10'dan başlayan peşinat ve 144 aya varan vade seçenekleri ile konut sahibi olunabilecek.

TOKİ Torbalı'da 5000 konut için ön talep topluyor!

BAŞBAKANLIK Toplu Konut İdaresi (TOKİ), Torbalı'da 5000 konut inşa edecek. 2+1 planında inşa edilecek konutlar sabit ücretle, aylık taksitlerle satılacak. Ev sahibi olmak isteyen Torbalılılar bu binalardan almak için müracaat edebilecek.

TOKİ Burdur'da 151 konut inşa edecek!

Vatandaşın uzun vadeli, düşük taksitlerle ev sahibi olmasına imkan sağlayan TOKİ Burdur Bucak’ta 151 konut yapacak. TOKi’nin düzenlediği konut inşaatı ihalesi, 19 Ocak 2016 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ 2016'da indirim kampanyası yapacak mı?

T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) geçtiğimiz yıl beklenen 2015 indirim kampanyasını yapmıştı. Peki TOKİ 2016'da indirim kampanyası yapacak mı?

TOKİ Isparta'da emekliler için konut yapacak mı?

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M. Ergün Turan yaptığı açıklamada 17 ilde emeklilere özel TOKi evleri için çalışmanın başladığını duyurdu.

TOKİ Karaman'da emeklilere 400 konut inşa edecek!

Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, yaptığı yazılı açıklamada, emekli vatandaşların uygun imkanlarla ev sahibi olmaları için Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Karaman'da 400 konut inşa edileceğini belirtti.

TOKİ, Afyonkarahisar'da emekliye 300 konut yapacak!

TOKİ, aralarında Afyonkarahisar'm da bulunduğu 17 ilde toplam 4 bin 354 konut inşa edecek. TOKİ Başkanı Ergün Turan: "Hedefimiz, hiç konut sahibi olmayan emeklilerimizin yüzünü güldürmek, 'ikinci bahar'ı müjdelemek" dedi.

toki kenyada da uygulanacak mı Haberi

toki kenyada da uygulanacak mı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kenya'da yaptığı konuşmada "Yüksek faiz olursa yatırım olmaz, yatırım olmayınca istihdam olmaz, büyüme olmaz. Bizde yüzde 17 faiz var. Amerika'da 0,50, Japonya'da eksi. Onlarda niye öyle de bizde böyle" dedi.


Kenya Cumhurbaşkanı Uhuru Kenyatta'nın da katıldığı toplantıda yaptığı konuşmada Erdoğan, iki ülke ve halkları arasında her geçen gün güçlenen dostluk ile iş birliği ilişkilerinin ekonomik alanda da hakkettiği düzeye ulaşmasını istediklerini söyledi.


Erdoğan, ziyaretinde, Türkiye'nin önde gelen iş adamlarının kendisine eşlik ettiğini anımsatarak, "Kenya ile ilişkilerimize verdiğimiz önemin bir göstergesi olan ziyaretimin her iki ülke açısından da hayırlı olmasını diliyorum" ifadesini kullandı.


GÜVEN OLMAYINCA İSTİKRAR OLMAZ


Ekonomik ve ticari ilişkilerin sağlam bir zeminde ilerlemesinin başlıca şartının istikrar olduğuna dikkati çeken Erdoğan, "Yola çıkarken biz dedik ki, 'İki önemli, sır kavram var....