05 / 05 / 2024

toki Kepez Devlet Hastanesi

toki Kepez Devlet Hastanesi

Kepez için önemli hedeflerin gerçekleştirildiğini söyleyen Başkan Yusuf İşeri, yeni yılda birçok büyük projenin hayata geçirileceğini söyledi. İlçeye 305 yataklı hastane inşa edilecek..

Toki tarafından yapılan Kepez Devlet Hastanesi'nin inşaatı hızla devam ediyor!

TOKİ tarafından Kepez ilçesinde Sütçüler bölgesine inşa edilen ve ihale bedeli 75 milyon lira tutan, Kepez Devlet Hastanesi'nin inşaatı olanca hızıyla devam ediyor. Hastane binasının blokları da çıkmaya başladı

Kepez Devlet Hastanesi ticareti canlandırdı!

TOKİ tarafından Antalya'da 49 dönümlük arazide inşa edilen Kepez Devlet Hastanesi, Sütçüler bölgesini önemli bir ticaret merkezi haline getirdi.

Kepez Devlet Hastanesi'nin yolları düzenleniyor!

Antalya 350 yataklı Kepez Devlet Hastanesi'nin yollarını modernize edilerek hastanenin çevresi güzelleştiriliyor.

Kepez Devlet Hastanesi'ne yeni yollar!

Kepez Belediyesi, ilçenin en önemli yatırımlarından biri olan 350 yataklı devlet hastanesinin oluşturacağı trafik yoğunluğunu dikkate alarak, bölgeye ulaşımı sağlayan yolları yeniliyor.

Antalya KHB yeni binasına taşındı!

Antalya Kamu Hastaneleri Birliği (AKHB), Kepez Devlet Hastanesi Yerleşkesi'ndeki Antalya KHB Genel Sekreterliği Yeni Hizmet Binası'na taşındı.

Çanakkale Kepez Devlet Hastanesi'ne yol yapılmalı!

Kepez Belediye Başkanı Dr. Ömer Faruk Mutan, dün olağan aylık basın toplantısı gerçekleştirerek, belde gündemi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Kepez Devlet Hastanesi ay sonunda açılacak!

AK Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer, Antalya’da çok önemli sağlık yatırımlarının peş peşe hayata geçirilmeye başlandığını söyledi.

Antalya Kepez Devlet Hastanesi açılıyor!

Antalya’da hizmete girecek olan 300 yataklı Kepez Devlet Hastanesi, Türkiye’nin kağıt kullanılmayan ilk ve tek dijital hastanesi olacak.

Antalya Kepez'de Onkoloji Merkezi inşa ediliyor!

Kısa Bir süre sonra hizmet vermeye başlayacak olan Kepez Devlet Hastanesi'nin bahçesinde atıl halde kalan poliklinik binası, 48 koltuklu iki adet kemoterapi salonunun bulunduğu Onkoloji Merkezi oluyor.

Antalya Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi inşaatı tamamlandı!

KEPEZ'in doğusuna kazandırılan 350 yataklı Kepez Devlet Hastanesi'nden sonra batı bölgesine inşa edilen 54 ünitelik Antalya Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi de (ADSM) açılış için gün sayıyor.

Antalya Kepez Sütçüler Devlet Hastanesi'nde son durum!

Antalya Kepez'de Sütçüler Devlet Hastanesi'nin inşaatı devam ederken yol ve kanalizasyon altyapısının tamamlanmaması tartışma konusu oldu. Yapılan açıklamada müteahhitlerin risk almak istememesi sebebi ile çözüme bağlanamadığı açıklandı.

Kepez Devlet Hastanesi tanıtıldı!

Kepez Devlet Hastanesi hakkında bilgi veren Başkan Tütüncü, daha sonra mahalle başkanlarıyla belediyenin nostaljik otobüsüyle hastaneye gitti. Bu yolculukta Tütüncü, otobüsün hikayesini anlattı.

Hakan Tütüncü: Kepez'e devlet üniversitesi kurulması için çalışıyoruz!

Başkan Hakan Tütüncü, Kepez'e eğitim kampüsü kazandırma hayalini gerçekleştirdi. Tütüncü, şimdi de 'Kepez'e devlet üniversitesi kurulması' hayalini gerçekleştirmek için çalışıyor.

Antalya Kepez Devlet Hastanesi'nde sona gelindi!

Antalya'daki 54 bin 3017 metrekare kapalı alana sahip 3 ana bloktan oluşan ve yüzde 90 oranında tamamlanan 300 Yataklı Yeni Kepez Devlet Hastanesi’nin kısa süre içinde hizmet vermeye başlayacağı bildirildi.

toki Kepez Devlet Hastanesi Haberi

toki Kepez Devlet Hastanesi

KEPEZ Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'nün çok iyi çalıştığını ve Kepez'i her geçen gün adeta yeniden inşa ettiğini söyleyen Ak Parti Kepez îlçe Başkanı Yusuf İşeri, "İşimiz Hizmet, Gücümüz Millet. Bize verilen değeri biz çok iyi biliyoruz. Bizler de Kepez halkını çok iyi tanıyoruz. Bu nedenle değer veriyor, dokunuyor ve dinliyoruz. Halkımızın istediklerini yerine getiriyoruz. Onların istemediği hiçbir işi yapmıyoruz. Bu yüzden Kepez halkımızın istekleri doğrultusunda modern bir şehir haline geliyor" dedi. 


DOKUMA AÇILACAK 

"Dokumayı halka açıyoruz" diyen Başkan İşeri, "Dokuma'nın geleceğini Antalya'da yaşayanlar belirleyecek diyerek özel olarak oluşturulan çalışma gurubu ile sürekli toplantı yapılıyor. Şehrin en değerli arazisi için şehrin ortak aklını harekete geçirdik. Dokuma ortak akılla şehir parkı yapılacak. Esnaf, belediye ve Hükümet işbirliği ile esnaflara çok farklı imkânların sunulacağı...