10 / 05 / 2024

TOKİ Kepez Güneş Mahallesi tapular dağıtıldı

TOKİ Kepez Güneş Mahallesi tapular dağıtıldı

Kepez Güneş Mahallesi'nde 2011 yılında yapımı tamamlanan Toplu Konut İdaresi (TOKİ) konutlarında ikamet eden vatandaşlar dün gerçekleştirilen bir törenle tapularına kavuştu.

Antalya Güneş'te kentsel dönüşüm başladı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ekipleri Kepez'e bağlı Güneş Mahallesi'nde kaçak yapıların yıkımını gerçekleştirdi.

Kepez Güneş Mahallesi'nde 156.2 milyon TL'lik dönüşüm!

Antalya'nın Kepez İlçesi Güneş Mahallesi'nde kentsel dönüşüm başlıyor. 9,7 hektarlık alanda hayata geçirilecek proje için ihale bugün düzenleniyor. 

Kepez Güneş Mahallesi'nde dev dönüşüm başlıyor!

Antalya'nın Kepez İlçesi'ne bağlı Güneş Mahallesi'nde riskli alan ilan edilen yaklaşık 9,7 hektarlık alan kentsel dönüşüm başlıyor. Kentsel dönüşüm ihalesi 13 Aralık'ta yapılacak...

Malatya Kepez – Güneşli grup yolu genişletiliyor!

Akçadağ’ın en önemli grup yolarından biri olan Kepez – Güneşli grup yolunda yol genişletme ve asfalt çalışmaları, Ortaköy Mahallesinde ise asfaltlama çalışmaları yaptı.

Toki Kepez Güneş Mahallesi tapularına kavuştu!

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in, ilk döneminde yapımı tamamlanan Güneş Mahallesi TOKİ konutlarındaki hak sahipleri 5 yıldır alamadıkları tapularına kavuştu.

Antalya Güneş Mahallesi'ndeki konutların tapusu verildi!

ANTALYA Büyükşehir belediyesi ve TOKİ işbirliğiyle Güneş Mahallesi'nde 2009'da inşaatları tamamlanan 147 konuttan 14'ünün tapuları, sahiplerine teslim edildi.

Güneş Mahallesi TOKİ Konutları'nın tapuları dağıtıldı!

Güneş Mahallesi TOKİ Konutları'ndaki hak sahipleri tapularına kavuştu. Önceki belediye yönetimi tarafından 5 yıl boyunca tapuların verilmemesini beceriksizlik olarak nitelendiren Türel, bölgede 300 konutluk yeni siteler yapılacağını söyledi

TOKİ Kepez Güneş Mahallesi'nde tapular dağıtıldı!

Kepez Güneş Mahallesi'nde 2011 yılında yapımı tamamlanan Toplu Konut İdaresi (TOKİ) konutlarında ikamet eden vatandaşlar dün gerçekleştirilen bir törenle tapularına kavuştu.

Kepez'e 300 konutluk TOKİ siteleri yapılacak!

Biten TOKİ konutlarının 5 yıldır unutulan tapularını Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel verdi. Kepez Güneş Mahallesi TOKİ Konutları’nda gerçekleşen tapu töreninde Türel, bölgede 300 konutluk yeni siteler yapılacağını belirtti...

TOKİ güneş enerjisiyle elektrik üretecek!

Güneş enerjisi yatırımlarının artmasıyla birlikte yenilenebilir enerji kaynaklarından elektrik üretimi TOKİ'nin projelerinde uygulanacak...

TOKİ Halkalı başvuru döneminde 16. güne 4 bin 241 başvuru!

TOKİ Halkalı Evleri kapsamında 16. başvuru gününe gelindi. 16. günde TOKİ Halkalı Evleri'ne 4 bin 241 başvuru geldi...

Ankara'ya güneş ve rüzgar enerjisiyle çalışan okul yapılıyor!

Türkiye'de ilk defa Milli Eğitim, Enerji ve Tabii Kaynakları Bakanlığı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, TOKİ işbirliğiyle rüzgar ve güneş enerjisiyle çalışan okul yapılıyor...

TOKİ Van Konutları'na güneş sistemi kurulması yasaklandı!

Van Edremit İlçesi'nde yer alan TOKİ Konutları'na uçakların görüşlerini engellediği için güneş sistemi paneli takılması yasaklandı...

TOKİ Kepez Güneş Mahallesi tapular dağıtıldı Haberi

TOKİ Kepez Güneş Mahallesi tapular dağıtıldı

Antalya Büyükşehir Belediyesi ile Toplu Konut İdaresi (TOKİ) işbirliğinde 2007 yılında Güneş Mahallesi'nde yapılan toplu konutlarda tapusunu alamayan hak sahiplerinin bir kısmına tapuları verildi. 


Tapusunu alamayan 147 mülk sabinin bir kısmı Güneş Mahallesi TOKİ Konutları'nda yapılan tapu dağıtım töreninde tapularına kavuştu. Törene Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı ve AK Parti Antalya Milletvekili Adayı Lütfi Elvan, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü katıldı. Konutların Menderes Türel'in birinci başkanlığı döneminde yapıldığını ifade eden Tütüncü, bugün bu konutların tapularını vermenin mutluluğunu yaşadığını söyledi. 


Söz konusu konutların uzun yıllar boş kaldığını ve iskân sorunu yaşadığını ifade eden Tütüncü, "2009 ile 2014 yılları arasında CHP zihniyeti maalesef uzun yıllar bu konutları iskan edemedi" dedi. 

Vakıf arazisi sorunu 4 yıla yakın konutların...