06 / 05 / 2024

TOKİ kira öder gibi ev sahibi olma fırsatı

TOKİ kira öder gibi ev sahibi olma fırsatı

TOKİ bu yıl da kira öder gibi ev sahibi olma fırsatı sunuyor. Kampanya kapsamında Kırşehir Kaman'da toplam 169 konutu satışa çıkaran TOKİ 176 TL taksitle daire sahibi yapıyor.

1942'de memurlar kira öder gibi ev sahibi olacakmış! Memurlara özel ucuz ev!

1942 yılında memurlara özel ucuz ev yapılacakmış. Memurların 10-15 yıl içinde kira öder gibi ev sahibi olması planlanmış.

Cumhur İttifakı ABB Başkanı adayı Turgut Altınok'tan evi olmayan vatandaşlara kira öder gibi konut müjdesi!

Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı adayı Turgut Altınok düzenlediği basın toplantısında önemli açıklamalar yaptı. Altınok Ankara'daki emeklilere ayda 5 bin TL vereceklerini müjdeleyerek  evi olmayan vatandaşlara kira öder gibi konut sahibi olacağını söyledi.

Evin yarı parası cebinizde olsa bile, artık kira öder gibi konut sahibi olmak yalan oldu! 

Mobil Uygulama Geliştiricisi Mahmut Gündoğdu, X sosyal medya hesabından konut fiyatları ve mortgage ile ilgili bir paylaşımda bulunarak, "Kira öder gibi konut sahibi olmak yalan oldu" dedi. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Kiracı son ay kira öder mi?

Kiracılar belli bir miktar karşılığında oturacakları konutu, ev sahiplerinden kiralarlar. Peki kiracı, evden çıkarken son ay kira öder mi? İşte detaylar!

TOKİ Konya projesi için tarih belli oldu! O ilçeye 396 yeni konut geliyor!

Dar gelirlileri kira öder gibi konut sahibi yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya'da 396 yeni konut inşa edecek. İşte TOKİ Konya projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ 2022 Sivas Divriği’de kira öder gibi ev sahibi olun! 8 Soruda bütün detaylar…

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Sivas Divriği 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki, TOKİ Sivas projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 8 soruda TOKİ Sivas Divriği 2022 ucuz konut projesinin detayları…

TOKİ ucuz konut başvuruları başladı mı? İstanbul, Ankara, İzmir, Gaziantep,Tekirdağ'da yaşayanlar dikkat! Bu tarihte...

Tarihin en büyük sosyal konut projesi için geri sayım devam ediyor. TOKİ sosyal konut projesi arsa satışları başladı mı, ne zam başlayacak? TOKİ 81 ile sosyal konut projesi için başvuru tarihi açıklandı, başvuru başladı mı? Kira öder gibi ev sahibi olmak için ayrıntılar...

Asgari ücretliye kira öder gibi ev Kiralar tavan yaptı devlet harekete geçti

TOKİ’nin en büyük sosyal konut projesi olacak asgari ücretliye konut projesi kampanyası için hazırlıklar tam gaz sürüyor. Projeyle ilgili tüm ayrıntıları ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ağustos ayında yapacağı toplantıda açıklayacak. 

TOKİ’den 1.855 TL taksitle ev sahibi olma fırsatı! TOKİ’den kira öder gibi nasıl ev sahibi olunur?

TOKİ’nin yeni projeleri merakla takip ediliyor. Peki TOKİ’den 1.855 TL taksitle nasıl ev sahibi olunur? İşte detaylar!

Murat Kurum yeni projeler için müjde verdi! 'Vatandaşlarımız kira öder gibi ev sahibi oluyor' dedi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada yeni bir sosyal konut projesi açıklanacağının sinyallerini vererek "Vatandaşımız aidat öder gibi ev sahibi oluyor" diye konuştu.

TOKİ'den ucuz konut müjdesi! 2+1 ve 3+1 daireler için kaçırılmayacak fırsat! 1.086 TL taksitle kira öder gibi...

Ev sahibi olmak isteyenlere sevindirici haber TOKİ'den geldi. TOKİ'den 2+1 ve 3+1 dairelere 1.086 TL ödeyerek ev sahibi olabilirsiniz. Peki nasıl? İşte ayrıntılar...

TOKİ İzmir 2022 başvuruları ne zaman sona erecek? Kira öder gibi 2+1 ve 3+1 ev fırsatı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İzmir Kemalpaşa projesinde yer alan 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutlar 11 Nisan tarihinde satışa çıkacak. Peki TOKİ İzmir 2022 başvuruları ne zaman sona erecek? İşte merak edilen o sorunun yanıtı...

TOKİ'nin gurbetçi projesi başvuruları 21 Mart'ta başlıyor!

Uzun zamandır dar gelirli vatandaşlara kira öder gibi konut sahibi yaptıklarına dikkat çeken TOKİ Başkanı Ömer Bulut, yaptıkları 1 milyon 100 bin konutla 5 milyonu aşkın vatandaşı sıcak yuvalarına kavuşturduklarını belirtti.

TOKİ kira öder gibi ev sahibi olma fırsatı Haberi

TOKİ kira öder gibi ev sahibi olma fırsatı

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı bu yıl da kira öder gibi ev sahibi olma fırsatı sunuyor. Kırşehir Kaman'da toplam 169 konutu satışa çıkaran TOKİ uygun ödeme seçenekleriyle alt gelir gurubuna hitap ediyor.


TOKİ Kırşehir Kaman'da satışa çıkacak 169 konutun 63 tanesi alt gelir grubuna özel satışa çıkıyor. Konut fiyatlarının 82 bin 687 TL ile 137 bin 774 TL arasında değiştiği projede 2+1 daireler bulunuyor.Alt gelir grubuna özel aylık 276 TL'den başlayan fiyatlarla daire sahibi olunabiliyor.


TOKİ Kırşehir Kaman'daki geriye kalan 106 adet daire ise sosyal konut niteliğinde. 3+1 ve 4+1 dairelerin yer aldığı projede daire fiyatları 3+1 dairelerde 140 bin 157 TL'den, 4+1 dairelerde ise 205 bin TL'den başlıyor. Sosyal konutlara sahip olmak için ise aylık 583 TL ödeme yapmak mümkün. 


TOKİ kira...