01 / 05 / 2024

toki kırşehir konutları 2017

toki kırşehir konutları 2017

TOKİ tarafından Kırşehir’in Boztepe İlçesi, Bağbaşı Mahallesi’nde hayata geçirilecek olan 122 tarımköy konutunun ihalesi yapıldı.

TOKİ Kırşehir Kaman 224 konut ihalesi bugün!

TOKİ Kırşehir İli, Kaman İlçesi, Sarıuşağı Mahallesi 2. Etap 224 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

TOKİ Kırşehir Çiçekdağı alt gelir başvuruları 30 Haziran'da sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Çiçekdağı alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi 30 Haziran'da sona erecek.

TOKİ Kırşehir Çiçekdağı alt gelir başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Çiçekdağı alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi yarın başlıyor.

TOKİ Kırşehir Kaman alt gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Kaman projesinde yer alan konutlar bugün itibariyle satışa çıktı.

TOKİ Kırşehir Kaman kuraları çekildi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Kaman projesinin kura çekilişi yapıldı. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

TOKİ Kırşehir Akpınar'da sözleşme dönemi başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Akpınar projesinde yer alan konutlar için sözleşme dönemi bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Kırşehir Akpınar 3. Etap kura çekilişi yarın!

TOKİ Kırşehir Akpınar 3. Etap'ta yer alan konutların kura çekilişi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ Kırşehir Çiçekdağı Konutları'nın ihalesi yapıldı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Çiçekdağ'da hayata geçireceği 127 konutun ihalesi yapıldı.

TOKİ Kırşehir Boztepe Konutları'nın ihalesi yapıldı!

TOKİ tarafından Kırşehir’in Boztepe İlçesi, Bağbaşı Mahallesi’nde hayata geçirilecek olan 122 tarımköy konutunun ihalesi yapıldı.

TOKİ Kırşehir Akpınar 3. Etap'ta başvurular 29 Eylül'de son!

Toplu Konut idaresi (TOKİ), Kırşehir'in Akpınar İlçesi'nde inşa edecek 3. Etap konutları için ihaleye çıktı. TOKİ konutlarında başvurular için son tarih 29 Eylül olarak belirlendi.

TOKİ Kırşehir Özbağ Konutları'nda sona gelindi!

Kırşehir Özbağ'da TOKİ tarafından inşa edilen konutlarda son gelindi. Özbağ Belediye Başkanı Nazmi Ay, Özbağ'ın tam anlamıyla cazibe merkezi haline geleceğini belirtti.

TOKİ Kırşehir Boztepe Konutları'nda başvurular bugün son!

TOKİ Kırşehir Boztepe Konutları'nda başvurular için bugün son gün. 23 Aralık'ta başlayan talepler alımı bugün bitiyor.

TOKİ Kırşehir Boztepe Konutları'na yoğun ilgi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Boztepe Belediyesi tarafından Kırşehir Boztepe Konutları'na vatndaşlar yoğun ilgi gösterdi. 112 kişinin başvuru yapması bekleniyor.

TOKİ Kırşehir Boztepe Konutları'nda kayıtlar 31 Ocak'ta son!

Kırşehir Belediye Başkanı Ramazan Aydın, TOKİ evleri için kayıtların devam ettiğini belirtti. Boztepe Belediyesi tarafından kayıtla ilgili açıklama yapıldı.

toki kırşehir konutları 2017 Haberi

toki kırşehir konutları 2017


Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Kırşehir’in Boztepe İlçesi, Bağbaşı Mahallesi’nde hayata geçirilecek olan 122 tarımköy konutunun ihalesi yapıldı.


21 Ağustos, Pazartesi günü gerçekleştirilen ihale kapsamında ayrıca ticaret merkezi, büfe ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi de bulunuyor. Konutlar müstakil tek katlı ve 2 oda 1 salon planında tasarlandı.


Projede yer alan her konut için geniş bir teras ve bahçe alanı ayrılan projede, geleneksel mimari modernize edilerek uygulandı. Konutlarda yörenin mimarisinden esinlenerek, taş ve ahşap görünümlü cephe malzemeleri tercih...