13 / 05 / 2024

toki konakkale 8 işyeri

toki konakkale 8 işyeri

Toki Çanakkale Konakkale'de 237 konut ve 8 işyeri satışa çıkarıldı...

TOKİ'den 8 yeni kampanya müjdesi! Bu illerde 2 bin 585 yeni konut için düğmeye basıldı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ay sonuna kadar 8 yeni proje inşa edecek. Merakla beklenen TOKi projelerinde toplam 2 bin 585 konut yer alacak.

TOKİ'den 8 ile 2 bin 241 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut idaresi Başkanlığı 2 bin 241 yeni konut için düğmeye bastı. Söz konusu projelerin ihaleleri yıl sonuna kadar gerçekleştirilecek.

TOKİ 2-8 Şubat güncel kura takvimini gün gün belli oldu! İşte il il peş peşe çekilecek 2023 TOKİ kura takvimi...

TOKİ kura takvimi güncellendi. TOKİ 2-8 Şubat güncel kura takvimini gün gün belli oldu. İşte il il peş peşe çekilecek 2023 TOKİ kura takvimi...

TOKİ'den 8 bin 859 ucuz konut geliyor! TOKİ hangi illerde konut yapacak? Hemen açıklanan bu illere bakın!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut edecek olan Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı 18 ilde 8 bin 859 konut inşa edecek. İşte o projeler...

TOKİ'den 8 bin ucuz ve yeni konut geliyor!

2023 yılına kadar toplamda 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı önümüzdeki ay içerisinde 7 bin 797 yeni konutun ihalesini gerçekleştirecek. Projeler 17 şehirde inşa edilecek...

TOKİ'den 8 bin 334 yeni konut geliyor!

Dar ve orta gelirli aileleri düşük taksit ve düşük peşinatlarla ev sahibi yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Mart ayı içerisinde hayata geçireceği projeleri duyurdu. İşte o 26 proje...

TOKİ Sivas Akıncılar 264 konut ihalesi 8 Ekim'de!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Sivas Akıncılar projesinin ihalesini 8 Ekim 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ Iğdır 337 konut ihalesi 8 Haziran'da!

2023 yılına kadar 81 ilde 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen TOKİ, Iğdır projesinin ihalesini 8 Haziran'da gerçekleştirecek.

TOKİ'den 8 ilde 1.972 adet konut satışı!

Türkiye genelinde herkesi ev sahibi yapmak için konut satışı yapan TOKİ 8 ilde 1.972 daireyi satışa çıkardığını açıkladı. 

TOKİ'nin 8 il için kurasız konut satışı başvurular sona eriyor! 

TOKİ geçtiğimiz günlerde 8 il için uygun fiyatlı konut satışı duyuru yayınlamıştı. 114 bin 62 TL'den başlayan daireler için başvurular sona ermek üzere. 

TOKİ Konya Selçuklu alt gelir kura sonuçları 8 Nisan 2021!

TOKİ Konya Selçuklu alt gelir kura sonuçları 8 Nisan 2021 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Konya Selçuklu alt gelir kura sonuçları 8 Nisan 2021 ve proje detayları..

TOKİ Hakkari 297 konut ihalesi 8 Nisan'da!

Hakkari İli, Merkez İlçesi, Gazi Mahallesi 297 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 8 Nisan 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den 8 ilde 1.135 adet konut satışı!

TOKİ'den ev sahibi olmak isteyenlere müjde geldi. Dar gelirli aileleri ev sahibi yapan TOKİ son olarak 11 ilde 1.143 daireyi satışa çıkardı.

toki konakkale 8 işyeri Haberi

toki konakkale 8 işyeri

Arsa Karşılığı Gelir Paylaşımı Esasına Göre yapılan satış modelinde, gayrimenkullerin pazarlama ve satış faaliyetleri Sözleşme gereği, Yüklenici firmalar tarafından yapılmakta, İdare yapılan satışlardan gelir payı almaktadır. Bu nedenle satış esnasında alıcılar ile imzalanan Satış Sözleşmeleri de Yüklenici tarafından düzenlenmekte, İdaremizce onaylanmamaktadır. Bu çerçevede Satış Sözleşmelerinin Tüketicinin Korunması Hakkındaki Kanun hükümlerine uygun tanziminden anılan Yüklenici Firma sorumludur. Yüklenici satışlar süresince İdarenin de onayını almak kaydıyla, talep, ekonomik göstergeler, konut piyasa koşullarındaki ve konut kredisi faizlerindeki değişimleri, beklentileri göz önüne bulundurarak fiyat ayarlaması yapabilmektedir. Konut kredilerinin yaygın olması nedeniyle satışlar genellikle banka kredili olarak yapılmaktadır. İdare payının güvence altına alınması, Yüklenicinin Sözleşmede yer alan taahhütlerinin yerine getirmesini kontrol altına almak ve projenin finansmanını kolaylıkla takip edebilmek amacıyla, satış gelirleri İdare adına...