27 / 04 / 2024

toki konut müzayede

toki konut müzayede

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 23 ilde 188 iş yeri ile 16 ilde 110 adet konutu “Açık Artırma Yöntemi” ile bugün satışa çıkardı. 

TOKİ’den 13 bin liraya işyeri 75 bin liraya konut!

TOKİ’nin 6 Şubat 2014’de düzenleyeceği açık arttırmada Ankara, İstanbul, Bursa, Samsun ve Diyarbakır gibi büyükşehirlerin de bulunduğu 31 şehirdeki 138 işyeri ve 10 konutu, 240 aya varan vadelerle satacak...

TOKİ Nisan 2024 kampanyalarını tek tek duyurdu! Hiç evi olmayana 4 şehirde 1.231 yeni konut müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen Nisan 2024 kampanyalarını tek tek duyurdu. TOKİ projeleri kapsamında hiç evi olmayana 4 şehirde 1.231 yeni konut müjdesi geldi...

60 bin konutun dönüştüğü Esenler'e bin yeni konut müjdesi!

İlçede hayata geçireceği projelerini tek tek açıklayan Esenler Belediye Başkanı ve AK Parti'nin Esenler Belediye Başkan adayı Mehmet Tevfik Göksu, 60 bin konutun dönüştüğü Esenler'e bin yeni konut müjdesi verdi. 

TOKİ'den hiç evi olmayan dar gelirliye 3 bin 500 yeni konut müjdesi! 6 şehirde 9 yeni kampanya!

TOKİ'den hiç evi olmayan dar gelirliye 9 projede toplam 3 bin 500 yeni konut müjdesi geldi. İşte TOKİ tarafından paylaşılan o ihaleler...

ABB Başkan adayı Turgut Altınok'tan dar gelirliye konut müjdesi!

Cumhur İttifakı’nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok'tan dar gelirlilere konut müjdesi geldi. Altınok ayrıca Ankara'yı planlı bir sanayi şehri haline getireceklerini de söyledi.

Bu ilde yaşayanlara sosyal konut müjdesi!

Batman Valisi Ekrem Canalp, Batman'da yaşayan vatandaşlara sosyal konut müjdesi verdi. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre Vali Canalp, söz konusu projenin lansmanını kısa bir süre sonra yapacaklarını söyledi.

Malatya Akpınar ve İnönü Caddesi'ne 8 bin yeni konut müjdesi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki yaptığı açıklamada Malatya'nın Akpınar ve İnönü Caddesi'ne 8 bin yeni konut müjdesi verdi.

Konut fiyatları artarken, devletten 65 il için konut müjdesi geldi!

Son zamanlarda konut fiyatları artmaya devam ediyor. Gözler konut piyasına çevrilirken, devlet 65 il için konut müjdesi verdi.

TOKİ 500 bin yeni konut projesi başvuruları başladı mı? İstanbul TOKİ konut başvurusu nasıl yapılır?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 5 sene içinde 12. Kalkınma Planı kapsamında 500 bin yeni sosyal konut inşa etmeyi planlıyor. Peki, TOKİ 500 bin yeni konut projesi başvuruları başladı mı? İstanbul TOKİ konut başvurusu nasıl yapılır?

TOKİ 500 bin konut başvuruları ne zaman? Dar gelirlilere, kadınlara, engellilere ve gençlere ucuz konut müjdesi! 

12. Kalkınma Planı ile ilgili detaylar açıklandı. Plandan dar gelirlilere, kadınlara, engellilere ve gençlere ucuz konut müjdesi de çıktı. Peki TOKİ 500 bin konut başvuruları ne zaman? İşte detaylar...

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz’dan dar ve orta gelirlilere konut müjdesi! Hayaller gerçek oluyor!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda 12’nci Kalkınma Planı'nı sunan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, dar ve orta gelirlilere konut müjdesi verdi. Yılmaz, en az 375 bin sosyal konut üretiminin hedeflendiğini söyledi.

Orta ve dar gelirlilere TOKİ'den konut müjdesi! Aylık 2 bin 581 TL'ye taksitle isteyen herkesi ev sahibi yapacak fırsat!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) uygun fiyata konut satışlarına devam ediyor. Bu kapsamda Ankara ve Rize'de uygun fiyata konut satışı yapılacak. İşte konut satışına ilişkin tüm detaylar...

Yastık altında 2 bin lirası olana TOKİ'den konut müjdesi! Başvurular işte bu tarihte başlıyor!  

Yastık altında 2 bin lirası olana TOKİ'den konut müjdesi geldi. TOKİ'nin yeni projesi için başvurular 4 Eylül tarihinde başlıyor. İşte TOKİ Erzurum projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ'den müjde! O ilde 180 ay vade fırsatıyla konut satacak! İşte detaylar...

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Erzurum ilinde 10 adet konutu satışa çıkardığını ilan etti. İşte konut satışına dair tüm detaylar...

toki konut müzayede Haberi

toki konut müzayede


Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 23 ilde 188 iş yeri ile 16 ilde 110 adet konutu “Açık Artırma Yöntemi” ile bugün satışa sundu. 

TOKİ'nin satışa çıkardığı iş yerleri ve konutlar;  Afyonkarahisar, Ankara, Bitlis, Bursa, Diyarbakır, Düzce, Gaziantep, Hatay, İstanbul, Karabük, Karaman, Kocaeli, Konya, Kütahya, Niğde, Ordu, Rize, Sakarya, Sivas, Trabzon, Uşak, Yozgat, Zonguldak, şehirlerinde bulunuyor. TOKİ yatırımcıları satışa sunulan iş yerlerine  yüzde 25 peşin, 120 ay vade ile sahip olabilme imkanına sahipler. 

Ayrıca TOKİ tarafından; Aksaray, Ankara, Bolu, Çorum, Erzincan, Gaziantep, İstanbul, Karabük, Karaman, Kocaeli, Konya, Manisa, Samsun, Sivas, Şanlıurfa, Trabzon,  şehirlerinde satışa sunulan konutları ise yüzde 12, yüzde 25 peşin, 120, 180 ay vade ile alabilecekler.


Açık artırma kapsamında satışa sunulan taşınmazlar şöyle sıralandı; 
1- İstanbul Başakşehir Kayabaşı’nda...