28 / 04 / 2024

toki konut ödemeleri nasıl yapılır

toki konut ödemeleri nasıl yapılır

Ziraat Bankası TOKİ ödemeleri nasıl gerçekleştirilir? TOKİ konut taksitleri, Ziraat Bankası'na nasıl ödenir? TOKİ konut taksitleri internet bankacılığı üzerinden havale yoluyla gerçekleştirilebilir mi? TOKİ ödemeleri, internetten havaleyle nasıl yapılır?

TOKİ konut sahipleri evlerini bekliyor! 7 yıldır konutlar teslim edilmedi, vatandaş isyanda!

2017'de Çayeli'de yaşanan selin ardından sözü verilen ve yapımına 2 ay önce başlanan TOKİ Konutları hak sahiplerine teslim edilmedi. 

TOKİ 500 bin yeni konut projesi başvuruları başladı mı? İstanbul TOKİ konut başvurusu nasıl yapılır?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 5 sene içinde 12. Kalkınma Planı kapsamında 500 bin yeni sosyal konut inşa etmeyi planlıyor. Peki, TOKİ 500 bin yeni konut projesi başvuruları başladı mı? İstanbul TOKİ konut başvurusu nasıl yapılır?

2023 TOKİ taksit ödemeleri ne zaman başlayacak? TOKİ 2+1,3+1 konut ödeme planı!

TOKİ çekilişinde hak sahibi olan vatandaşlar taksit ödemelerinin ne zaman başlayacağını araştırıyor. TOKİ isim listesinde yer alan vatandaşlar kura çekiminin sona ermesinden sonra peşinat ve taksit ödemelerinin nasıl olacağını araştırıyor. İşte TOKİ 2023 ödeme planı…

TOKİ taksit ödemeleri ne zaman başlar? TOKİ taksit ödemeleri nasıl olacak? TOKİ sözleşme ne zaman imzalanır 2023?

TOKİ kurasında isimleri çıkan vatandaşlar, taksit ödemelerine dair detayları araştırmaya başladı. Peki TOKİ taksit ödemeleri nasıl olacak? İşte detaylar!

TOKİ konut ve arsa başvurusu yapanlar aman dikkat! İyi niyetiniz kullanılmasın!

TOKİ konut ve arsa başvurusunda bulunanlara uyarı yapıldı. İşte TOKİ’den gelen açıklama!

TOKİ Arsa kura çekim tarihi il il belli oldu mu? TOKİ Arsa ödemeleri taksitleri sabit mi kalacak, artacak mı?

Milyonlarca vatandaş TOKİ arsa kurasının ne zaman yapılacağını merak ediyor. Peki, TOKİ Arsa kura çekim tarihi il il belli oldu mu? TOKİ Arsa ödeme planının detayları açıklandı mı?

TOKİ taksit ödemeleri 2022 ne zaman başlayacak? Taksitler nasıl ödenecek? Hemen bakın!

TOKİ taksit ödemeleri 2022 ne zaman başlıyacak sorusunun yanıtı TOKİ projelerinebaşvuru yapanlar tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki TOKİ taksitleri nasıl ödenecek? Hemen bakın...

TOKİ 2022 taksit ödemeleri nasıl olacak? TOKİ taksit ödemeleri ne zaman başlayacak? Hemen bakın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının İlk Evim, İlk İş Yerim projesinde üçüncü etap kura çekilişleri de tamamlandı. Peki TOKİ 2022 taksit ödemeleri nasıl olacak? TOKİ taksit ödemeleri ne zaman başlayacak? Hemen bakın...

TOKİ konut kuraları ne zaman çekiliyor? TOKİ kura sonuçları açıklandı mı?

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinde kura çekim süreci devam ediyor. Kura çekilen illerde TOKİ konutlarının hak sahipleri belli oldu. Peki diğer illerde TOKİ sosyal konut kuraları ne zaman çekilecek? İşte bütün detaylar…

TOKİ Arsa kura çekimi ne zaman? TOKİ arsa ödemeleri nasıl yapılacak? TOKİ arsa fiyatları ne kadar? 

TOKİ arsa kuraları için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. 2022 TOKİ sosyal konut başvurularının tamamlanmasından sonra kuralar çekilmeye başlandı. TOKİ Arsa kura çekimi ne zaman, ödemeleri nasıl yapılacak, arsa fiyatları ne kadar?  

TOKİ aylık ödeme ne kadar? TOKİ sosyal konut ödemeleri kaç TL?

TOKİ sosyal konutların ödeme şekli her yıl ocak ve temmuz aylarında yapılan memur maaş artış oranına göre değişecektir. Durum böyle olunca vatandaşlar, TOKİ aylık ödemelerinin ne kadar olacağını merak ediyor.

TOKİ konut arsalarında 10 yıl faizsiz taksit! Bakan Kurum açıkladı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İlk Evim İlk İş Yerim Projesi kapsamında konut arsalarının tüm detaylarını anlattı. İşte ayrıntılar…

Sosyal konut ödemeleri ne zaman başlar? TOKİ evleri ne kadar zamanda teslim ediliyor?

TOKİ sosyal konut projelerinin ilk temelleri atıldı. Bu haberden sonra TOKİ sosyal konut ödemelerinin ne zaman başlayacağı soruları hız kazandı. İşte detaylar!

toki konut ödemeleri nasıl yapılır Haberi

toki konut ödemeleri nasıl yapılır


T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ); ülke genelinde alt ve orta gelir grubuna yönelik konutları, gerekli hizmet birimlerini ve altyapılarını, modern kentleşmenin tüm unsurlarını kapsayan bir anlayışla tamamlayarak sunmayı amaçlıyor.


Ziraat Bankası, TOKİ konut satışlarında hangi hizmetleri veriyor?


Ziraat Bankası, TOKİ ile yapılan protokol kapsamında müşterilere, TOKİ projelerinin başvuru aşamasından tapu teslimine kadar olan bu süreçte; başvuru toplama, konut satış, konut teslim, konut ve DASK sigortası, devir, taksit tahsilâtı, borç kapama ve tapu teslimi işlemlerinde aracılık hizmeti veriyor. 


TOKİ'nin internet sitesi www.toki.gov.tr 'de Ziraat Bankası aracılığıyla açık satışı duyurulan projelerden konut / işyeri satın almak istenildiğinde, belirtilen şartların taşınması halinde, en yakın Ziraat Bankası şubesine T.C. kimlik numaralı nüfus cüzdanı ile müracaat etmek yeterli oluyor.


TOKİ'den konut satın almak...