05 / 05 / 2024

toki konut proje haber

toki konut proje haber

Konut krizi Türkiye ile birlikte dünyanın da sorunu. Artan nüfusa karşın yeterli sayıda üretilemeyen konutlar mevcut konutlardaki kiracıları zor duruma düşürdü. Ev sahiplerinin kiraları aşırı artırması hükümetlerin soruna yasal çare aramasına neden oluyor.

TOKİ konut başvurusu 2024! Kimler TOKİ konut başvurusu yapabilir? 

Uygun fiyatlarla konut sahibi olmak isteyen vatandaşlar için çeşitli projeler hayata geçiren TOKİ'nin konut başvuruları merakla araştırılıyor. Peki kimler TOKİ konut başvurusu yapabilir? 

TOKİ konut sahipleri evlerini bekliyor! 7 yıldır konutlar teslim edilmedi, vatandaş isyanda!

2017'de Çayeli'de yaşanan selin ardından sözü verilen ve yapımına 2 ay önce başlanan TOKİ Konutları hak sahiplerine teslim edilmedi. 

TOKİ'den 8 yeni kampanya müjdesi! Bu illerde 2 bin 585 yeni konut için düğmeye basıldı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ay sonuna kadar 8 yeni proje inşa edecek. Merakla beklenen TOKi projelerinde toplam 2 bin 585 konut yer alacak.

TOKİ'den iki şehre 4 yeni proje geliyor! 1.561 yeni konut için tarihler tek tek açıklandı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, iki şehirde tam 4 yeni proje inşa edecek. TOKİ'nin iki şehirdeki projelerinde 1.561 adet konut yer alacak. İşte TOKİ tarafından hayata geçirilecek olan projeler ile ilgili detaylar..

TOKİ, Ankara için düğmeye bastı! Çankaya'ya 50 konut ve 6 dükkanlık yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara'da 50 konut ve 6 dükkanlık yeni proje inşa edecek. Projenin ihalesi 15 Şubat tarihinde yapılacak.

TOKİ 500 bin yeni konut projesi başvuruları başladı mı? İstanbul TOKİ konut başvurusu nasıl yapılır?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 5 sene içinde 12. Kalkınma Planı kapsamında 500 bin yeni sosyal konut inşa etmeyi planlıyor. Peki, TOKİ 500 bin yeni konut projesi başvuruları başladı mı? İstanbul TOKİ konut başvurusu nasıl yapılır?

TOKİ'den bu ile 475 konutluk 3 yeni proje geliyor! Ucuz konut bekleyenler bu tarihleri sakın kaçırmayın!

2025 yılına kadar toplamda 500 bin konut hayata geçirmek için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Nevşehir'de de 475 konutluk 3 yeni proje inşa edecek. Söz konusu projeler için tarihler tek tek açıklandı. Hemen bakın...

TOKİ Bolu projesi için beklenen tarih geldi! 236 konut, 154 dükkan ve 34 ofislik yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bolu projesi için beklenen tarih geldi. Verilen detaylara göre bu ilçeye 236 konut, 154 dükkan ve 34 ofislik yeni proje geliyor...

TOKİ'den Eskişehirlilere yeni konut müjdesi! Beklenen proje bu tarihte ihaleye çıkıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Eskişehir projesiyle İnönü ilçesine yeni konutlar inşa edilecek. Söz konusu proje 12 Ekim'de ihaleye çıkacak.

TOKİ'den 968.3 milyonluk dev proje! O ile 1.072 adet yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Mersin iline 1.072 adet konut projesi için düğmeye bastı. Söz konusu proje 968 milyon 292 bin 196 TL'ye mal olacak. İşte detaylar...

TOKİ Adana 2023 projesinde son dakika! 580 konut ve 42 dükkanlık proje için beklenen tarih geldi!

TOKİ Adana 2023 projesinde son dakika... 580 konut ve 42 dükkanlık proje için beklenen tarih geldi... İşte TOKİ Adana 2023 projesi detayları...

TOKİ'den konut bekleyenler aman dikkat! 349 konutluk yeni proje için hemen bu tarihe bakın!

TOKİ'den konut bekleyenler aman dikkat... 349 konutluk yeni proje için hemen bu tarihe bakın... İşte TOKİ'nin o projesi ile ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ'den Bursa'nın o ilçesine yeni proje müjdesi! TOKİ'den konut bekleyenler bu tarihe aman dikkat!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bursa'da 103 konutluk yeni proje inşa edecek. Bursalıların yüzünü güldüren projenin ihalesi bugün yapılacak.

toki konut proje haber Haberi

toki konut proje haber

Türkiye'de hükümetin aşırı artan konut ihtiyacı ve yükselen fiyatlar nedeniyle açıkladığı "konut finansmanı projesi" kapsamında TOKİ, 81 ilde ucuz konut projelerine başlayacak. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, konut ihtiyacına hızlı cevap verilebilmesi için mahalle aralarındaki küçük inşaat projelerinin de destekleneceğini söyledi. 

Konut sorunu son yıllarda artan nüfusun temel konut ihtiyacına yeterli cevap verilememesi nedeniyle tüm dünyada büyüdü. Hollanda da halkına yeterli konut üretemeyen ülkelerin başında geliyor. Ülkede Türkiye'dekine benzer aşırı artan emlak kiraları nedeniyle hükümet harekete geçti. 

1250 EURO SINIRI

Hollanda hükümeti, konut sıkıntısı nedeniyle hızla artan ev kiralarına karşı orta gelir gruplarını korumak için serbest piyasadaki kiralık ev fiyatlarına müdahale edecek. Ev sahipleri, evlerini hükümetin belirlediği değerin üzerinde fahiş fiyatlara kiraya veremeyecek.

Toplu Konut ve Mekansal...