03 / 05 / 2024

toki konutu nasıl seçilir

toki konutu nasıl seçilir

TOKİ’nin ürettiği konutlar vatandaşlara maliyet fiyatına, kira öder gibi küçük taksitlerle ve uzun vadeli olarak satılmaktadır. Peki TOKİ konut seçimi nasıl yapılır? İşte TOKİ konut seçimi...

E-devlet'ten TOKi Mayıs projelerine başvurmak isteyenler hemen bakın! Mayıs 2024 adım adım TOKİ başvurusu nasıl yapılır?

Dar gelirli vatandaşlar TOKİ'nin Mayıs 2024 projelerine nasıl başvuru yapacağı ile ilgili detayları merak ediyor. Peki Mayıs 2024 adım adım TOKİ başvurusu nasıl yapılır?

TOKİ başvurusu nasıl yapılıyor? TOKİ'den ev almak isteyenler dikkat: TOKİ başvuru ne zaman 2024? 

TOKİ konutlarına başvuru yapacak vatandaşlar, TOKİ 2+1, 3+1 konut başvurularının nasıl yapılacağını merakla araştırıyor. Peki TOKİ başvurusu nasıl yapılıyor? TOKİ başvuru ne zaman 2024? 

Nisan 2024 TOKİ projelerine başvurmak isteyenler hemen bakın! e-Devlet'ten adım adım TOKİ başvurusu nasıl yapılır?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın satış süreci devam eden yeni projelerine başvurmak isteyenler başvuru detayları ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki e-Devlet'ten adım adım TOKİ başvurusu nasıl yapılır?

TOKİ Mart 2024 projelerine başvurmak isteyenler aman dikkat! e-Devletten adım adım TOKİ başvurusu nasıl yapılıyor?

TOKİ'nin satışları devam eden yeni projelerine başvurmak isteyenler söz konusu başvuruları nasıl yapacağı ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki e-Devletten adım adım TOKİ başvurusu nasıl yapılıyor?

TOKİ 2024 projelerine başvurmak isteyenler dikkat! e-Devlet üzerinden adım adım TOKİ başvurusu nasıl yapılır?

TOKİ 2024 projelerine başvurmak isteyenler TOKİ başvuruları ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki e-Devlet üzerinden adım adım TOKİ başvurusu nasıl yapılır? 

İstanbul’da 650 bin konut nasıl yenilenecek? Konut stoku 650 bin azalır, kiralık talebi 550 bin artarsa kiralar ne olur?

Cumhur İttifakı'nın İBB Adayı Murat Kurum, İstanbul'da 650 bin konutu yenileyeceklerini söyledi. Peki bu nasıl olacak? Gazeteci Ozan Gündoğdu, X sosyal medya hesabından konuyla ilgili paylaşım yaptı. İşte o paylaşım ve vatandaşlardan gelen yorumlar...

AFAD Osmaniye 1.976 konut kura sonucu sorgulama ekranı 19.02.2024! Osmaniye deprem konutu kura sonucu nasıl öğrenilir?

Asrın felaketi şeklinde nitelendirilen Kahramanmaraş depremlerinden etkilenen iller arasında yer alan Osmaniye'deki deprem konutların kura çekilişi için geri sayım başladı. Peki Osmaniye deprem konutu kura sonucu nasıl öğrenilir?

TOKİ'den nasıl ev alınır 2024? 

Türkiye'nin 81 ilindeki dar gelirli vatandaşları ev sahibi yapan TOKi, yeni projelerine de hız kesmeden devam ediyor. Peki TOKİ'den nasıl ev alınır 2024? 

Aşamalı konut edindirme sistemi: Önce arsayı sonra konutu al! İnşaat sektörüne etkisi nasıl olacak?

Son beş yılda arsa fiyatları ve inşaat maliyetlerinin artması ile vatandaşın konut alma hayali kabusa dönmeye başladı. Vatandaşların konut sahibi olmasına yardımcı olacak aşamalı konut edindirme sistemi devreye girdi. Peki yeni sistemin İnşaat sektörüne etkisi nasıl olacak?

TOKİ 500 bin yeni konut projesi başvuruları başladı mı? İstanbul TOKİ konut başvurusu nasıl yapılır?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 5 sene içinde 12. Kalkınma Planı kapsamında 500 bin yeni sosyal konut inşa etmeyi planlıyor. Peki, TOKİ 500 bin yeni konut projesi başvuruları başladı mı? İstanbul TOKİ konut başvurusu nasıl yapılır?

TOKİ 500 bin sosyal konut projesi: TOKİ Kahramanmaraş konut başvurusu nasıl, nereden yapılır?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından 12. Kalkınma Planı kapsamında dar ve orta gelirlilere yönelik 500 bin konut üretileceği açıklandı. Peki, Kahramanmaraş TOKİ konut başvurusu ne zaman? TOKİ Kahramanmaraş konut başvurusu nasıl, nereden yapılır? İşte detaylar...

TOKİ Yarısı Bizden Kampanyasına başvuru nasıl yapılır? İstanbul Kentsel Dönüşüm Yarısı Bizden Kampanyası başvuru ekranı

TOKİ ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ortaklığında 'Yarısı Bizden Kampanyası' başladı. Peki, TOKİ Yarısı Bizden Kampanyasına başvuru nasıl yapılır? İstanbul Kentsel Dönüşüm Yarısı Bizden Kampanyası başvuru ekranı...

TOKİ para iadesi 2023 nasıl alınır? TOKİ başvuru parası iadeleri ne zaman yapılacak?

TOKİ projelerine başvuru yapan ve kurada adı çıkmayan pek çok kişi TOKİ para iadesi 2023 nasıl alınır? TOKİ başvuru parası iadeleri ne zaman yapılacak? sorularının yanıtlarını araştırıyor. İşte o soruların yanıtları...

toki konutu nasıl seçilir Haberi

toki konutu nasıl seçilir

TOKİ konut seçimi!

TOKİ’den konut edinmenin ön koşulu Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmaktır. İdarenin önceliği, “mevcut piyasa koşullarında konut sahibi olma imkanı bulunmayan” yoksul, alt, dar ve orta gelir gruplarına yönelik konut üretmektir. 


TOKİ’nin ürettiği konutlar vatandaşlara maliyet fiyatına, kira öder gibi küçük taksitlerle ve uzun vadeli olarak satılmaktadır. Bu nedenle, konutlara başvuru ve ödeme koşulları gelir düzeylerine göre farklılıklar içermektedir. 


TOKİ ayrıca, kaynak yaratmak amacıyla özel sektörle işbirliği ile yüksek gelir düzeyine yönelik prestij projelerini sürdürmektedir. Bu projelerin amacı, kamu yararını gözeterek mümkün olan azami geliri elde etmektir. 


TOKİ, başlatacağı tüm projeleri satışlar gerçekleştirilmeden once Türkiye genelinde tirajı yüksek ulusal gazetelerde, yerel gaze telerde ve İdarenin web sitesinde (www.toki.gov.tr) duyurmaktadır. 


Duyurularda konut tipleri, fiyatları ve ödeme koşullarıyla birlikte başvuru koşulları, tarihleri ve başvurunun yapılacağı...