29 / 04 / 2024

toki konya ihale

toki konya ihale

TOKİ Konya Yunak ilçesinde 94 adet konut ve 1 adet ticaret merkezi yaptırma işini ihale ediyor. İhale, 24 Haziran 2019 tarihinde saat 14:30'da gerçekleşecek.

TOKİ Konya ve Adana'da TSE Araç Kontrol Merkezi Binası İnşaat yapım işi ihalesi!

Konya ve Adana İllerinde Yapılacak TSE Araç Kontrol Merkezi Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek.

TOKİ Konya Hüyük konut ve büfe inşaat işi ihalesi 23 Temmuz'da!

TOKİ Konya İli Hüyük İlçesi 125 Adet Konut ve 1 Adet Büfe İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi 23 Temmuz 2013 tarihinde gerçekleşiyor....

TOKİ Konya projesinde son dakika müjdesi! 444 konutluk yeni projeyi kaçırmayın!

Yatırımlarına son sürat devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya projesinin ihale tarihini açıkladı. Konyalılar bu tarihi sakın kaçırmayın...

TOKİ Konya projesi için tarih belli oldu! O İlçeye tam 206 yeni konut geliyor!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Çevre, Şehircilik ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya projesi için merakla beklenen ihale tarihini de açıkladı. İşte detaylar...

TOKİ Konya projeleri için start verdi! Konya'ya yüzlerce ucuz konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya projesi için start verdi. Peki TOKİ Konya projeleri hangi ilçelerde inşa edilecek? Konya TOKi projelerinin ihaleleri ne zaman gerçekleştirilecek? İşte merak edilen o soruların yanıtları...

TOKİ Konya Meram Hükümet Konağı ihalesi yarın!

Konya İli Meram İlçesi Hükümet Konağı ve Ek Binası İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-ihale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Konya Selçuklu Ardıçlı 2. Etap ihalesi yarın!

Konya ili Selçuklu İlçesi Ardıçlı Mahallesi 2. etap 512 adet konut ,35 adet dükkan ve 1 adet cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-ihale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Konya Selçuklu 512 konut ihalesi yarın!

Konya ili Selçuklu İlçesi Ardıçlı Mahallesi 2. etap 512 adet konut ,35 adet dükkan ve 1 adet cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-ihale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Konya'da 94 konut ve iş merkezi yaptıracak!

TOKİ Konya Yunak ilçesinde 94 adet konut ve 1 adet ticaret merkezi yaptırma işini ihale ediyor. İhale, 24 Haziran 2019 tarihinde saat 14:30'da gerçekleşecek.

TOKİ Konya Ladik 799 konut ihalesi yarın!

TOKİ Konya İli Sarayönü İlçesi Ladik Mahallesi 2.Etap 799 Adet Konut ve 1 Adet Sosyal Tesis, 1 Adet Camii İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yarın saat 14:30'da açık ihale usulü ile ihale edilecek..

TOKİ Konya Hüyük 88 konut ihalesi 31 Mayıs'ta!

TOKİ tarafından Konya İli Hüyük İlçesi Hüyük Mahallesi'nde hayata geçirilecek olan 88 konut için ihale tarihi belli oldu.

TOKİ Konya Bozkır 112 konut ihalesi bugün!

TOKİ tarafından Konya İli, Bozkır İlçesi, Demirasaf Mahallesi'nde inşa edilen 112 konut için ihale bugün yapılacak.

TOKİ Konya Bozkır 112 konut ihalesi 4 Mayıs'ta!

TOKİ'nin Konya İli, Bozkır İlçesi, Demirasaf Mahallesi'nde hayata geçirdiği 112 konut için ihale tarihi belirlendi.

TOKİ Konya Bozkır 2. Etap bu yıl başlayacak!

Konya Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, TOKİ Kentsel Dönüşüm Başkanı Gürol Konyalıoğlu'nu makamında ziyaret etti. Gün, Bozkır'da yapılacak olan 110 konutluk ikinci etap TOKİ konutlarının ihale dosyalarının hazırlandığını belirtti.

Toki Konya Ilgın kurası 2016!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Konya Ilgın'da hayata geçirilecek olan 609 konut için başvurular yarın bitiyor. İşte, Toki Konya Ilgın kurası 2016...

toki konya ihale Haberi

toki konya ihale

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Konya Yunak ilçesinde 94 adet konut ve 1 adet ticaret merkezi yaptıracak.

Memleket Gazetesi'nde yer alan habere göre; Yunak'ta 94 adet konut, 1 adet ticaret merkezi inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlenmesi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek. 

İhale, 24 Haziran 2019 tarihinde saat 14:30'da T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Hizmet Binasında gerçekleşecek.

İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler:

Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren İmza Beyannamesi veya İmza Sirküleri.
1- Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi.
2- Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil...