19 / 05 / 2024

TOKİ Konya La

TOKİ Konya La

TOKİ Başkanlığı, Sarayönü Belediyesi, Ladik mahallesi Projesi kapsamında 38 adet konutu, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunacak.

Konya Selçuklu Yazır TOKİ kura sonuçları ne zaman açıklanacak?

TOKİ Konya Selçuklu Yazır projesindeki 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olmak üzere toplam 20 tane daire kurayla satışa sunuluyor. Konya Selçuklu Yazır TOKİ kura sonuçları ne zaman açıklanacak?

TOKİ Konya Selçuklu Yazır kurası 2015!

TOKİ Konya Selçuklu Yazır projesindeki daireler kura yöntemiyle satışa sunuldu ve başvuru süreci sona erdi. İşte TOKİ Konya Selçuklu Yazır kurası 2015 detayları...

TOKİ Konya Selçuklu Yazır kura çekilişi yarın gerçekleşecek!

Başvuru sürecinin tamamlandığı TOKİ Konya Selçuklu Yazır kura çekilişi yarın gerçekleşecek. 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dairelerden meydana gelen projenin kurası saat 10:00 itibariyle başlayacak.

TOKİ Konya Selçuklu Yazır kura çekilişi 16 Ocak'ta!

TOKİ Konya Selçuklu Yazır kura çekilişi 16 Ocak'ta gerçekleşecek. Stokta bulunan toplam 20 tane dairenin satışa çıktığı projede dairelerin fiyatları 68 bin 250 TL'den başlıyor.

Konya Selçuklu Yazır TOKİ kura yeri!

TOKİ Konya Selçuklu Yazır projesinin stoğunda bulunan 20 tane dair kurayla satışa sunuluyor. Projenin başvuruları sona erdi. İşte Konya Selçuklu Yazır TOKİ kura yeri...

Konya Selçuklu Yazır TOKİ kura sonuçları ne zaman açıklanacak?

TOKİ Konya Selçuklu Yazır konut projesinde kurayla satışa sunulan 20 tane dairenin başvurular 5 ocak ile 9 ocak tarihleri arasında kabul edildi. Peki Konya Selçuklu Yazır TOKİ kura sonuçları ne zaman açıklanacak?

TOKİ Konya Selçuklu Yazır başvuruları bugün bitiyor!

TOKİ Konya Selçuklu Yazır başvuruları bugün bitiyor. Daire fiyatlarının 68 bin 250 TL ile 126 bin 408 TL arasında değiştiği projenin kura çekilişi 16 Ocak'ta gerçekleşecek.

TOKİ Konya Selçuklu Yazır kura çekiliş yeri!

Başvuruların devam ettiği ve bugün sona ereceği TOKİ Konya Selçuklu Yazır projesinde kura çekilişi 16 Ocak'ta gerçekleşecek. İşte TOKİ Konya Selçuklu Yazır kura çekiliş yeri...

TOKİ Konya Selçuklu Yazır kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Konya Selçuklu Yazır'da daireler 68 bin 250 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Başvuruların bugün sona erdiği TOKİ Konya Selçuklu Yazır kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Konya Selçuklu Yazır son başvuru tarihi!

Kura yöntemiyle 20 adet dairenin satılacağı TOKİ Konya Selçuklu Yazır projesinde kura çekilişi 16 Ocak'ta gerçekleşecek. Projede başvurular devam ediyor. İşte TOKİ Konya Selçuklu Yazır son başvuru tarihi...

TOKİ Konya Selçuklu Yazır başvuruları yarın bitiyor!

TOKİ Konya Selçuklu Yazır başvuruları yarın bitiyor. Dairelerin 68 bin 250 TL ile 126 bin 408 TL arasında değişen fiyatlarla satıldığı projede 2+1 ve 3+1 daireler yer alıyor.

TOKİ Konya Selçuklu Yazır kuraları nerede çekilecek?

Başvuru sürecinin başladığı ve 9 Ocak'a kadar devam edeceği, kura çekilişinin ise 16 Ocak'ta gerçekleşeceği TOKİ Konya Selçuklu Yazır kuraları nerede çekilecek?

TOKİ Konya Selçuklu Yazır kura çekilişi 2015!

TOKİ Konya Selçuklu Yazır projesinde 19 tane daire kura yöntemiyle satışa sunuluyor. Projede başvuru süreci başladı. İşte TOKİ Konya Selçuklu Yazır kura çekilişi 2015 detayları...

TOKİ Konya La Haberi

TOKİ Konya La

Ladik mahallesinde inşa edilen TOKİ konutlarında, kalan dairelerin satışı önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek. TOKİ Başkanlığı, Sarayönü Belediyesi, Ladik mahallesi Projesi kapsamında 38 adet konutu, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunacak. Sarayönü Belediyesi 1. Etap Ladik Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası Sarayönü Şubesi tarafından yürütülecek. Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutların başvuruları, 23 Temmuz-30 Eylül 2015 tarihleri arasında Ziraat Bankası Sarayönü Şubesi tarafından kabul edilecek. Konutların satış fiyat ve koşulları ilgili banka Şubelerinde ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığının web sayfası (www.toki.gov.tr) aracılığıyla duyurulmaktadır. En düşük ve en yüksek fiyatlar ile alternatifli ödeme koşullarıyla sunuluyor. Ladik 1. Etap TOKİ konutlarında yer alan 11 adet 2 + 1 daire cephesine ve yer aldığı...