01 / 05 / 2024

toki korucuk konutları başvuruları

toki korucuk konutları başvuruları

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca yapılan duyuruya göre; Sakarya Korucuk Toplu Konut Uygulaması kapsamında 160 adet konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satışa sunulacak.

TOKİ Korucuk'taki 427 konut herkese açık olarak satışa çıktı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın, Büyükşehir Belediyesi'nin isteğiyle orta hasarlı konut sahipleri için Korucuk'ta yaptırdığı, ancak alıcısı çıkmayan 427 konut herkese açık olarak resmen satışa çıkarıldı.

TOKİ Korucuk Konutları başvuruları 16 Temmuz'da başlıyor!

Korucuk'ta TOKi ve Büyükşehir Belediye tarafından orta hasarlı bina sahipleri için yaptırılan 448 konuttan, 427 tanesi satışa çıkarıldı. Konutlar için başvurular, 16 Temmuz -08 Ağustos 2014 tarihleri arasında yapılacak

TOKİ Sakarya Korucuk Konutları tamamlandı!

Zeki Toçoğlu, orta hasarlı bina sahipleri ve binaları deprem riski taşıyan ev sahipleri için Korucukta inşa edilen 448 konutun tamamlandığını belirterek, "Tamamı doğalgazlı olan konutlar için başvurular başladı" dedi.

TOKİ Antalya Konutları'na başvurular başladı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ve TOKİ tarafından turizm çalışanlarının ev sahibi olması için hayata geçirilecek konutlarda başvurular başladı. 606 TL'den başlayan fiyatlarla satılacak konutların başvuru süresi 31 Temmuz'a kadar.

TOKİ Silivri Konutları ne zaman satışa çıkacak?

TOKİ Silivri'deki yeni projesini satışa çıkarıyor. 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dairelerin yer aldığı TOKİ Silivri Konutları ne zaman satışa çıkacak?

TOKİ Soma Konutları teslim ediliyor!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan "Soma'daki maden faciasında ölen kardeşlerimizin ailelerine yönelik inşa ettiğimiz konutlarımızı önümüzdeki birkaç hafta içinde teslim etmiş olacağız" dedi.

TOKİ Gemlik Konutları'nın temeli atıldı!

Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu TOKİ'nin Gemlik ilçesinde hayata geçireceği konutların temel atma törenine katıldı.

TOKİ emekli konutları başvuru şartları 2018!

TOKİ, 81 ilde emeklileri ev sahibi yapmak için konut projeleri hayata geçirmeye devam ediyor. İşte, TOKİ emekli konutları başvuru şartları 2018..

TOKİ Nusaybin Konutları yeni yılda teslim edilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca, Mardin'in Nusaybin ilçesinde terör mağdurları için TOKİ'ye yaptırılan konutların inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. 

Kastamonu TOKİ Roman Konutları'nın anahtar teslimi yapıldı!

Kastamonu Araç İlçesinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen Roman Konutları projesindeki dairelerin anahtar teslimleri yapıldı. 

TOKİ Darende Konutları'nın yarısı tamamlandı!

TOKİ Malatya Darende'ye 253 yeni konut kazandırıyor. TOKİ Darende Konutları projesinde inşaatın yarısı tamamlandı.

TOKİ Çorum Konutları'nın ihalesi yapıldı!

TOKİ'nin Çorum'da hayata geçireceği 699 konutun ihalesi dün gerçekleştirildi. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutlar yer alıyor.

TOKİ Efendibey Konutları satışta!

Niğde Belediyesi ve Toplu Konut İdaresinin birlikte yürüttüğü Efendibey Mahallesi Kentsel dönüşüm projesindeki hak sahiplerinden kalan konutlar kura usulüyle satışa sunuluyor.

TOKİ Besni Konutları için kura tarihi belli oldu!

Besni Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ile yapımı gerçekleştirilen konutların kura çekiliş tarihi açıklandı.

TOKİ Akseki Konutları'nın kurası 16 Haziran'da çekilecek!

TOK) tarafından inşaatı devam eden TOKİ Akseki Konutları'nın kura çekimi 16 Haziran Cuma günü yapılacak.

TOKİ Beydağı Konutları'nda 71 evin kurası çekildi!

TOKİ ve Malatya Belediyesi'nce inşa edilen Beydağı Kentsel Dönüşüm Konutları'nda kura çekilişi gerçekleşti. 60 hak sahibine 1 ve 2. etapta 71 daire teslim edildi.

toki korucuk konutları başvuruları Haberi

toki korucuk konutları başvuruları



Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın yaptığı duyuru şu şekilde: "Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Sakarya Korucuk Toplu Konut Uygulaması kapsamında 160 adet konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunulacaktır.  Sakarya Korucuk Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz Şube Ankara Caddesi Sakarya Şubesi olacaktır. Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutların başvuruları, 27.10.2014 – 31.12.2014 tarihleri arasında ilgili bankanın yetkili şubeleri tarafından kabul edilecektir. Konutların satış fiyat ve koşulları ilgili banka Şubelerinde ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığının web sayfasında (www.toki.gov.tr) duyurulmaktadır.

SATIŞ BEDELİ

Konut seçimini yapan alıcılar, konut satış bedelinin peşinat miktarı olan % 15 tutarındaki bedeli 27.10.2014 – 31.12.2014 tarihleri arasında, ilgili banka şubelerine yatırarak Gayrimenkul Satış...