03 / 05 / 2024

TOKİ KOSGEB Hizmet Binası inşaat işi ihalesi

TOKİ KOSGEB Hizmet Binası inşaat işi ihalesi

TOKİ Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Hizmet Binası İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın gerçekleşiyor...

TOKİ 133 konut ve 107 iş yerini bugün satıyor!

TOKİ 31 ilde 133 konut ve 21 ilde 107 iş yerini bugün satışa çıkarıyor. Müzayede, TOKİ İstanbul Hizmet Binası ile İstanbul Bilkent Otel ve Konferans Merkezi'nde yapılacak...

TOKİ 31 ilde 11 konut ve 21 ilde 107 iş yerini satıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından 31 ilde bulunan 11 konutu ve 21 ilde yer alan 107 iş yerini satışa çıkarıyor. Müzayede, 17 Aralık 2020 tarihinde TOKİ İstanbul Hizmet Binası Konferans Salonu'nda düzenlenecek.

Samsun İlkadım Belediyesi'nin yeni binasının inşaatı bitiyor!

Samsun İlkadım Belediyesi Yeni Hizmet Binası ve Camisi inşaatında sona yaklaşıldı. Başkan Tok: 'Yeni hizmet binası ilçemize ayrı bir değer katacak' diye konuştu.

TOKİ 262 iş yeri ve 24 konutu bugün satışa çıkarıyor!

TOKİ, 36 ilde 262 iş yerini ve 12 ilde 24 adet konutu bugün açık artırma ile yarın satışa çıkaracak. Açık artırma saat 14.00’te TOKİ’nin Ankara Bilkent’teki merkez binasında ve TOKİ İstanbul hizmet binasında gerçekleştirilecek.

TOKİ 262 iş yeri ve 24 konutu yarın satışa çıkarıyor!

TOKİ, 36 ilde 262 iş yerini ve 12 ilde 24 adet konutu açık artırma ile yarın satışa çıkarıyor. Açık artırma yarın saat 14.00’te TOKİ’nin Ankara Bilkent’teki merkez binasında ve TOKİ İstanbul hizmet binasında yapılacak.

TOKİ 26 ilde 108 arsa ihalesi için son 3 gün!

TOKİ  26 ilde 108 arsa satışa sunuyor. 3 gün sonra gerçekleştirilecek ihale açık artırma usulü ile TOKİ Ankara Hizmet Binası'nda yapılacak. 

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye kura sonucu!

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye kura sonucu henüz açıklanmadı. TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye Emeklilere Özel projede kura işlemleri TOKİ İstanbul Hizmet Binası Konferans Salonu'nda bugün saat 11:00’da gerçekleştirilecek.

TOKİ, kamu hizmet binalarını inşa ediyor!

TOKİ, kamu hizmet binalarını son sürat inşa ediyor. Başkan Turan, “İdare olarak kamu kurumlarını unutmuyoruz. Modern, estetik binalar üretiyoruz” dedi

TOKİ 10.paket danışmanlık hizmet alım işi ihalesi 2. oturum yarın!

TOKİ, Türkiye genelinde idaremizce yapılacak olan projelerle ile ilgili mühendislik ve mimarlık tasarım hizmetleri 10.paket danışmanlık hizmet alım işi ihalesi 2. oturum yarın saat 11:30'da yapılacak.

TOKİ muhtelif alanlarda hizmet alım işi ihalesi bugün!

TOKİ Muhtelif Alanlarda 3194 Sayılı İmar Kanunun 15 16 ve 18 Maddesi Uyarınca Yapılacak 3 Paket İmar Uygulamaları İle Tescil Harici Alanların Tescili, Plankote ve Halihazır Harita İşlerinin Yapılması Hizmet Alım İşi ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

TOKİ Ankara Eti Maden İşletmeleri hizmet binası inşaatı ihalesi bugün!

TOKİ Ankara Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü hizmet binası inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ 4 ilde etüt raporu hazırlatılması hizmet alım işi ihalesi bugün!

TOKİ Ankara, İstanbul, Konya ve Şırnak illerinde imar planına esas jeolojik, jeoteknik ve jeofizik etüt raporu hazırlatılması hizmet alım işi ihalesi bugün saat 11:00'de yapılacak.

Samsun İlkadım Belediye Hizmet Binası ihaleye çıkacak!

Samsun İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, eğitim ve Araştırma Hastanesi yanındaki 20 dönümlük alana yapılacak belediye hizmet binasının projesinin tamamlandığını ve 10 gün içinde ihaleye çıkılacağını söyledi.

TOKİ KOSGEB Hizmet Binası inşaat işi ihalesi Haberi

TOKİ KOSGEB Hizmet Binası inşaat işi ihalesi

TOKİ Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Hizmet Binası İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi  ihalesi 16 Mayıs günü saat 15.00'da gerçekleşiyor...


İş süresi yer teslimin itibaren 650 takvim günü olan ihalenin niteliği, türü ve miktarına ilişkin ayrıntılı bilgiye EKAP’ta (Elektronik Kamu Alımları Platformu) yer alan ön yeterlik dokümanı içinde bulunan ön yeterlik şartnamesinden ulaşılabilir.


Detaylı bilgi için