29 / 04 / 2024

TOKİ Küçükçekmece konut projeleri

TOKİ Küçükçekmece konut projeleri

2004 yılında TOKİ, Büyükşehir ve Küçükçekmece Belediyesi arasında yapılacak üçlü protokol ile Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşüm projesine imza atılacakmış. 120 hektar alanda gerçekleşecek projenin ilk etabında 2 bin 800 toplu konut yapılacakmış.

Küçükçekmece'ye 397 yeni konut ve 9 ticarethane geliyor! Karlot İnşaat'tan dev proje! 

Karlot İnşaat tarafından İstanbul Küçükçekmece'de 397 konut ve 9 ticarethaneli yeni proje inşa edecek. Söz konusu projede ÇED süreci başladı. Projenin 295 milyon 636 bin 955,30 TL'ye mal olması öngörülüyor. 

Emlak Konut GYO Küçükçekmece projesine Dağ Mühendislik imzası!

Planlı kentleşmeye örnek teşkil eden, iz bırakan projelerin mimarı olan Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Küçükçekmece Gölü kıyısında hayata geçireceği yeni semtin 1. etap 1. kısım ihalesini Dağ Holding aldı.

Milli Emlak Küçükçekmece'de 800 bin TL'ye konut hissesi satıyor!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Eylül ayı ihale ihale ilanlarını hız kesmeden yayımlamaya devam ediyor. Son Yayımlanan ihale ilanlarına göre, Milli Emlak Genel Müdürlüğü İstanbul Küçükçekmece'de konut hissesi satıyor. 

Milli Emlak'tan Küçükçekmece'de 850 bin TL'ye satılık konut hissesi!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü bu ayki ihale ilanlarını yayımlamaya devam ediyor. Son Yayımlanan ihale ilanlarına göre, Milli Emlak İstanbul Küçükçekmece'de konut hissesi satıyor. 

Emlak Konut GYO Küçükçekmece parsellerinin değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO'nun Küçükçekmece'de yer alan toplam 15 adet parselinin KDV hariç değeri 1 milyar 708 milyon 748 bin 300 TL, KDV dahil toplam değeri ise 2 milyar 16 milyon 322 bin 994 TL olarak belirlendi.

Emlak Konut GYO Küçükçekmece Halkalı projesinin kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Küçükçekmece Halkalı Sosyal Kültürel Tesis Alanı, Spor Tesis Alanı ve Park İnşaatları ile Ada İçi Altyapı, Yol ve Çevre Düzenleme İşi kapsamındaki; 1463 Ada 1 Parsel Spor Tesis Alanı İle Ada İçi Altyapı Ve Çevre Düzenleme İşlerinin kısmi geçici kabulü yapıldı.

Emlak Konut GYO Küçükçekmece Halkalı Sosyal Donatı projesi yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Küçükçekmece Halkalı Sosyal Donatı projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Küçükçekmece Belediyesi'nden 13.1 milyon TL'ye satılık 30 konut!

Küçükçekmece Belediye Başkanlığı Emlak ve İstimlak Müdürlüğü tarafından 33 adet konut 13 milyon 142 bin 750 TL bedelle satışa çıkarıldı. İhale 1 Aralık 2020 günü gerçekleşecek.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Küçükçekmece Göl Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Küçükçekmece Göl Şubesi bugün Küçükçekmece'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Büyükçekmece Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Büyükçekmece Şubesi bugün Büyükçekmece'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

TOKİ'den Büyükçekmece'ye ucuz konut geliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum,  Büyükçekmece’de alt gelir grubu vatandaşlara yönelik bir sosyal konut projesini hayata geçireceklerini müjdeledi...

Emlak Konut Büyükçekmece'deki gayrimenkulünün 2018 değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından  İstanbul Büyükçekmece Mimarsinan 4009 nolu parselin 2018 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı...

Küçükçekmece'de uygun fiyatlı 5 konut projesi!

Kanal İstanbul projesiyle konut fiyatlarının artış gösterdiği İstanbul Küçükçekmece'de birçok konut projesi yer alıyor. Peki bölgede markalı konut fiyatları ne kadar? İşte uygun fiyatlı 5 konut projesi...

TOKİ Küçükçekmece konut projeleri Haberi

TOKİ Küçükçekmece konut projeleri



K. Çekmece'ye 2 bin 800 konut yapılacak


     Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ), İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ve Küçükçekmece Belediyesi arasında yapılacak üçlü protokol ile Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşüm projesine imza atılacak. Pazar günü imzalanacak protokol uyarınca, Küçükçekmece'de ilk etapta 2 bin 800 toplu konut yapılacak. Atatürk Olimpiyat Stadı'nın bulunduğu ilçenin, bu yapıya uygun çağdaş bir görünüme kavuşabilmesi için öncelikle bin 596 gecekondu da yıkılacak. Çalışmalar ilerledikçe, bölgedeki tüm gecekondular kademe kademe kaldırılacak.

     Türkiye'de bugüne kadar gerçekleşmiş en büyük ölçekteki kentsel dönüşüm projesi olarak sunulan çalışma, uluslararası boyuta da taşınacak. Proje, ekimde İstanbul'da düzenlenecek Uluslararası Kentsel...