07 / 05 / 2024

toki küçükçekmece yarımburgaz

toki küçükçekmece yarımburgaz

Küçükçekmece Belediye Meclisi 2 Mart'ta yaptığı toplantıda Yarımburgaz Mahallesi'nde 540 bin metrekarelik rezerv alanı ile ilgili belediyeye yetki devri kararını oy çokluğuyla kabul etti...

Büyükçekmece Atatürk Evi ve Müzesi’nin temeli yarın atılacak!

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 1881 yılında Selanik’te doğduğu ev birebir ölçülerinde Büyükçekmece’de inşa ediliyor. Atatürk Evi ve Müzesi’nin temeli yarın atılacak.

TOKİ'den Büyükçekmece'ye ucuz konut geliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum,  Büyükçekmece’de alt gelir grubu vatandaşlara yönelik bir sosyal konut projesini hayata geçireceklerini müjdeledi...

Büyükçekmece Atatürk Mahallesi'nde dönüşüm başladı!

Büyükçekmece’de başlatılan kentsel dönüşüm projesi kapsamında riskli binaların yıkımı tamamlandı. Belediye Başkanı Dr.Hasan Akgün,”Marmara depremi yarın olacak gibi çalışıyoruz” diye konuştu.

TOKİ'den Küçükçekmece'ye yeni proje!

TOKİ’nin İstanbul Üniversitesi Çapa ve Cerrahpaşa yerleşkelerini yenileme çalışmalarına finansman oluşturmak için Bathonea antik kentinin de yer aldığı Küçükçekmece Gölü kıyısındaki 1 milyon 783 bin metrekarelik arazi imara açıldı.

Yarımburgaz ve Halkalı kavşak projesi imar planı askıda!

Küçükçekmece İlçesi, Yarımburgaz ve Halkalı Caddeleri Kesişimi Kavşak Uygulama Projesine ilişkin imar planı askıya çıkarıldı..

Küçükçekmece Yarımburgaz'da imar kısıtlaması iddiası!

Küçükçekmece Yarımburgaz Mahallesi'nde imar sorunu yıllardır sürüyor. Mahalle sakinleri arsalarını değerlendirememekten şikayetçi.

TOKİ Küçükçekmece Kartaltepe arsasına 324 milyon TL teklif!

TOKİ Küçükçekmece Kartaltepe Mahallesi arsa sarışı karşılığı gelir paylaşım işi ihalesinin ikinci oturumu gerçekleştirildi. 20 bin 776,34 metrekarelik ticaret imarlı arsaya en yüksek teklif Torkam İnşaat ile Nar İnşaat'tan 324 milyon TL olarak geldi.

TOKİ Küçükçekmece arazisine 5 teklif geldi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İstanbul Küçükçekmece Kartaltepe Mahallesi'nde yer alan arsası için ihale sürecinin ilk aşaması tamamlandı. TOKİ Küçükçekmece arazisine 5 teklif geldi.

TOKİ Küçükçekmece Kartaltepe ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) İstanbul Küçükçekmece Kartaltepe Mahallesi'nde yer alan arsasını ihaleye çıkarıyor. TOKİ Küçükçekmece Kartaltepe ihalesi bugün.

TOKİ Küçükçekmece Kartaltepe'de yeni proje yapacak!

TOKİ Küçükçekmece Kartaltepe'de yeni proje yapacak. Emsal değeri 1,50 olan ve ticaret imarlı olan arsa 20 bin 776 metrekare büyüklüğe sahip.

TOKİ Küçükçekmece arsa satışı karşılığı gelir paylaşım işi ihalesi 22 Şubat'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) İstanbul İli Küçükçekmece İlçesi Kartaltepe Mahallesi'nde yer alan arsa için ihale düzenliyor.

Asbek Yapı İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asbek Yapı İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Tamer Aslan ve Bahram Bekmuradov ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 23 Haziran'da Küçükçekmece, Yarımburgaz Mahallesi'nde kuruldu.

TOKİ Küçükçekmece cami ve ticaret merkezleri ihalesi bugün!

TOKİ İstanbul Küçükçekmece, Halkalı Atakent Mahallesi cami ve ticaret merkezleri inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi bugün yapılacak.

toki küçükçekmece yarımburgaz Haberi

toki küçükçekmece yarımburgaz


Yarımburgaz Mahallesi rezerv alanı Küçükçekmece Belediye Meclisi gündemindeydi. Küçükçekmece Belediye Meclisi'nin 2 Mart 2015 Pazartesi günü saat 16:00'da gerçekleştirildiği toplantıda Yarımburgaz Mahallesi ile ilgili karar alındı.


Yarımburgaz bölgesindeki rezerv yapı alanları ile ilgili Çevre ve Şehircilik Bakanlığı TOKİ ile protokol yapılması ve işlemlerin yürütülmesi için belediye başkanına yetki verilmesi ile ilgili Hukuk Komisyonu raporu okundu. Rapor oy çokluğuyla kabul edildi.



Çevre ve Şehircilik Bakanlığı TOKİ ile yapılacak olan protokolden sonra, işlemlerin hızla ilerlemesi adına İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne yetki devri yapılacak.


Küçükçekmece Gölü'nün kıyısında yer alan Yarımburgaz Mahallesi'nde 54 hektar yani 540 bin metrekare alan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından 15 Kasım 2012 tarihinde "Rezerv Yapı Alanı" olarak ilan edilmişti.


İmar çalışmaları bir türlü başlayamayan Yarımburgaz Mahallesi'nde yetki devrinden sonra Yarımburgaz Mahallesi Kentsel...