08 / 05 / 2024

toki kura ne zaman 2019

toki kura ne zaman 2019

TOKİ 50 bin sosyal konut kampanyası kapsamında başvuru topladığı 4 projenin kura çekilişini Nisan ayında gerçekleştirecek...

Eskişehir TOKİ kura tarihi açıklandı! 2 bin 297 konut sahibini buluyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından müjdelenen sosyal konut projesi kapsamında Eskişehir Odunpazarı’nda hayata geçirilen 2 bin 297 konut için kura tarihi belli oldu. Peki TOKİ Eskişehir projesinin kuraları ne zaman çekilecek?

TOKİ kura parası ne zaman iade edilecek? 

Toplu Konut İdaresi TOKİ gerçekleştirdiği kampanya kapsamında 500 TL başvuru ücreti yatıranların iadesini ne zaman ve nasıl yapacak merak konusu...

Erzurum Aşkale TOKİ kura çekimi ne zaman? TOKİ Aşkale 3+1 kura sonuçları açıklandı mı? 

Erzurum Aşkale TOKİ kura çekimi ne zaman sorusunun yanıtı ve TOKİ Aşkale 3+1 kura sonuçları açıklandı mı sorularının yanıtları pek çok kişi tarafından merak ediliyor. İşet Erzurum Aşkale TOKİ kura çekimi ile ilgili detaylar...

TOKİ 2+1, 3+1 konut ödeme planı açıklandı mı? TOKİ ödemeleri ne zaman başlıyor? Başvuranlar hemen bakın! 

"TOKİ ödeme planı nasıl olacak?" sorusunun yanıtı son günlerde sık sık araştırılıyor. Kura çekilişlerinin tamamlanmasının ardından peşinat ve taksit ödemeleri merak edilmeye başlandı. Peki TOKİ ödemeleri ne zaman yapılacak? 

TOKİ arsa kura sonuçlarında son dakika! İl İl TOKİ kura sonuç takvimi resmen açıklandı!

TOKİ arsa kura sonuçları milyonlarca kişi tarafından yakından takip ediliyor. Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinde kura çekiliş heyecanı hız kesemden devam ediyor. Peki TOKİ arsa sonuçları açıklandı mı? Ne zaman açıklanacak? TOKİ yeni arsa kura tarihleri 2023!

İstanbul Tuzla TOKİ kura çekimi ne zaman? İlk evim TOKİ İstanbul kura ne zaman?

TOKİ kura tarihleri merakla araştırılıyor. Özellikle TOKİ İstanbul kura tarihleri gündemde yer alıyor. İşte detaylar!

2023 TOKİ kura çekimleri! TOKİ İstanbul kura çekimi ne zaman?

"İstanbul TOKİ kura çekimi hangi tarihte  yapılacak?" sorusunun cebanı sorgulanan konular arasında yer alıyor. Kahramanmaraş merkezli deprem felaketleri sebebi ile planlanan kuralar ileri bir tarihe ertelendi. Peki, İstanbul TOKİ kura çekimi hangi tarihte yapılacak?

2023 TOKİ kura çekiliş tarihleri! TOKİ kuraları ne zaman, hangi gün çekilecek? İzmir, Edirne, Tekirdağ...

Kahramanmaraş merkezli depremler sebebiyle ertelenen TOKİ kuralarının çekileceği tarih binlerce kişi tarafından sorgulanmaya başladı. İzmir, Edirne ve Tekirdağ’da yaşayanlar, TOKİ İzmir kuraları ne zaman, hangi tarihte? sorusuna yanıt arıyor.

TOKİ İstanbul kura sonuçları! TOKİ İstanbul kura ne zaman 2023? TOKİ İstanbul kura ne zaman açıklanacak?

TOKİ İstanbul kura sonuçlarının ne zaman açıklanacağı milyonlarca kişinin gündemini oluşturuyor. Peki “TOKİ İstanbul kura ne zaman 2023?” İşte detaylar!

TOKİ 2023 konut belirleme kurası ne zaman? TOKİ'ler açıklandı mı? İstanbul TOKİ kura sonuçları ne zaman açıklanacak?

TOKİ kura çekimlerinin ne zaman gerçekleşeceği merakla araştırılıyor. İşte TOKİ konut belirleme kurasına dair detaylar!

TOKİ kura çekimi takvimi! TOKİ kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ İstanbul kura sonuçları ne zaman açıklanacak?

TOKİ kura çekilişi vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Kuraların ne zaman yapılacağı sorgulanıyor. İşte detaylar!

TOKİ kura tarihleri açıklandı mı? TOKİ yeni etap kura çekimi ne zaman? Başvuranlar hemen bakın!

Milyonlarca kişinin merakla beklediği TOKİ kura tarihleri açıklandı mı? TOKİ yeni etap kura çekimi ne zaman? Başvuranlar hemen bakın!

TOKİ sosyal konut kuraları ne zamana ertelendi? 2023 Şubat il il TOKİ kura takvimi belli oldu mu? Şimdi bakın!

TOKİ İlk Evim, İlk İş Yerim projesinin kura sonuçları merak ediliyor. TOKİ sosyal konut kuraları ne zamana ertelendi? 2023 Şubat il il TOKİ kura takvimi belli oldu mu? Şimdi bakın!

toki kura ne zaman 2019 Haberi

toki kura ne zaman 2019

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) 67 şehirde 50 bin sosyal konut kampanyası başladı. 6 Mart 2019 tarihinde başvuruların başladığı kampanayda başvurular devam ediyor. 

Ucuz ev almak isteyenlerin yoğun talep gösterdiği TOKİ 50 bin sosyal konut kampanyasına yaklaşık 550 bin başvuru geldi. Kampanya kapsamında 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor.

TOKİ 50 bin sosyal kampanyasına başvuru yapacakların Halk Bankası ve Ziraat Bankası'na müracaat etmeleri gerekiyor. 2+1 dairelere başvuru yapacakların 500 TL, 3+1 dairelere başvuru yapacakların ise 1.000 TL ödemesi gerekiyor. 

TOKİ başvurularını topladığı 4 projesinin kura çekilişini Nisan ayında gerçekleştirecek. Kura çekilişi sonrasında ev almaya hak kazanamayanlar, bankaya yatırdıkları başvuru bedellerini geri alabilecek.

NİSAN 2019

Projenin yer aldığı şehir

Kura tarihi

1-Karabük Yenice

Karabük...