07 / 05 / 2024

toki kurasında adı çıkanlar ne yapacak

toki kurasında adı çıkanlar ne yapacak

TOKİ tarafından hayata geçirilen 100 bin konut projesi için kura çekilişleri başladı. Peki TOKİ'den ev kazanan adaylar ne yapacak, ne zaman sözleşme imzalanacak ve ilk peşinat ne zaman ödenecek?

Bakan Özhaseki: Adıyaman'daki afet konutlarında son aşamaya geldik!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki yaptığı son dakika açıklamasında Adıyaman'daki afet konutlarının önemli bölümünde son aşamaya geldiklerini söyledi.

TOKİ kurasında 411 bin 706 kişinin kura sonucu belli oldu! Kurada ismi çıkmayanlar ne yapacak?

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinde hak sahipleri çekilen kuralarla belli oluyor. TOKİ’nin 250 bin konutluk sosyal projesinde 20 ilde çekilen kuralarla 411 bin 706 kişinin kura sonuçları da açıklanmış oldu.

Adıyaman TOKİ İlk Evim kura çekimleri başladı! TOKİ Adıyaman kura sonuçları 24 Kasım 2022!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi olarak açıklanan TOKİ "İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi" kapsamında Adıyaman'da inşa edilecek olan toplamda 2650 konut için kura çekimleri de başladı.

TOKİ İlk Evim Projesi kuralarında en büyük pay gençlerin!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi olan TOKİ "İlk Evim, İlk İş Yerim" Projesi'nin 16 gündür devam eden 250 bin sosyal konut kurasında toplamda 43 bin 599 hak sahibi belli oldu. Aktarılan detaylara göre, TOKİ İlk Evim Projesi'ndeki kuralarda en büyük pay gençlerin oldu.

TOKİ kurasında ismi çıkmayanlar dikkat! TOKİ para iadesi nasıl alınır? Bu yolları deneyin

Ev sahibi daha kolay hale getiren TOKİ projeleri devam ederken, ‘TOKİ para iadesi nasıl alınır’ soru yanıt buluyor. Kura çekimleri sonrası para iadesi almak isteyen vatandaşların izlemeleri gereken yollar var. İşte detaylar…

TOKİ kurasız konut satışı 10 soruda tüm detaylarıyla!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 10 ilde 473 konutu kurasız olarak satışa çıkardı. Peki kurasız satış kapsamında hangi ilde kaç konut var? Projelerdeki minimum ve maksimum fiyat kaç TL? İşte  TOKİ kurasız konut satışı 10 soruda tüm detaylarıyla...

Meram Gödene TOKİ kurası!

TOKİ tarafından Konya Meram Gödene Projesi kapsamında hayata geçirilen 604 adet konut kura ile satışa çıkıyor. Peki, Meram Gödene TOKİ kurası ne zaman?

Konya Altınekin TOKİ kurası bugün!

TOKİ Konya Altınekin projesinin konut belirleme kurası bugün çekilecek. TOKİ Konya Altınekin kura sonuçları açıklanır açıklanmaz Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Çeşme Reisdere TOKİ kurası ne zaman?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ile Çeşme Kaymakamlığı'nın işbirliği ile hayata geçirilen İzmir Çeşme Reisdere projesinde kura çekim dönemine gelindi. Peki, Çeşme Reisdere TOKİ kurası ne zaman?

Karaman OSB TOKİ kurası nerede?

TOKİ ve Karaman Belediyesi'nin birlikte hayata geçirdiği Karaman OSB projesi toplamda 428 adet daireden meydana geliyor. Peki, Karaman OSB TOKİ kurası nerede?

Siirt TOKİ kurasında şehidin ismi çıktı!

Hilvan Belediyesi tarafından dar gelirli aileler için yaptırılacak TOKİ konutlarının kura çekiminde, terör örgütü PKK'ya yönelik Siirt'te yapılan operasyonda şehit olan Uzman Çavuş Halit Şıltak'ın isminin çıkması salondakileri duygulandırdı

Nevşehir Gülşehir TOKİ Konutları'nda teslimler başlıyor!

Nevşehir Gülşehir TOKİ Konutları'nda teslimler başlıyor. Nevşehir Gülşehir Konut Projesi kapsamındaki 300 adet konutun teslim işlemleri, 24 Ekim – 28 Ekim 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Düzce TOKİ Konutları'nda geri sayım başladı!

Düzce'de kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yapılacak TOKİ konutlarında, hak sahiplerinin öncelikli konut edinmelerine ilişkin sürenin 15 Ekim tarihinde sona ereceği bildirildi.

toki kurasında adı çıkanlar ne yapacak Haberi

toki kurasında adı çıkanlar ne yapacak

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut üretmeyi hedefleyen Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 2020 yılı içerisinde 100 bin yeni konut üretecek.

TOKİ, Türkiye'nin 7 bölgesinde 81 ilinde inşa edilecek 100 bin konut projesi için kura çekilişlerini gerçekleştirmeye başladı. Peki TOKİ'den ev almaya hak kazananlar ne yapacak?

17 milyar 300 milyon TL'ye mal olacak olan TOKİ 100 bin konut projeleri ile dar ve orta gelirli aileler konut sahibi olacak.

TOKİ 100 bin konut projelerinin fiyatları şu şekilde;

75 metrekare alana sahip 2+1 evler 140 bin lira ile 161 bin lira
85 metrekare alana sahip 2+1 evler 157 bin TL ile 180 bin TL
100 metrekare alana sahip 3+1 evler 160 bin TL ile 210 bin TL arasında değişen...