07 / 05 / 2024

TOKİ Kütahya kurası 2017

TOKİ Kütahya kurası 2017

TOKİ tarafından Kütahya Tavşanlı’da Alt Gelir Grubu için inşa edilen 118 konut kuralı olarak satılacak. İşte, TOKİ Kütahya Tavşanlı Alt Gelir Grubu kura tarihi..

7 soruda TOKİ Kütahya İnköy emekli projesi!

TOKİ Kütahya İnköy emekli projesinde konut belirleme kurası bu sabah çekildi. İşte 7 soruda TOKİ Kütahya İnköy emekli projesi...

11 Temmuz 2017 TOKİ Kütahya Altıntaş 3. Etap sonuçları!

11 Temmuz 2017 TOKİ Kütahya Altıntaş 3. Etap sonuçları henüz açıklanmadı. Projede yer alan konutların konut belirleme kurası bugün çekilecek.

TOKİ Kütahya Tavşanlı AGG kurası!

TOKİ Kütahya Tavşanlı Alt Gelir Grubu projesindeki 118 konut kuralı olarak satışa çıkıyor. Peki, TOKİ Kütahya Tavşanlı AGG kurası ne zaman?

TOKİ Kütahya Tavşanlı Alt Gelir kurası ne zaman?

118 adet konutun kuralı olarak satışa sunulacağı TOKİ Kütahya Tavşanlı Alt Gelir projesinde geri sayım başladı. Peki, TOKİ Kütahya Tavşanlı Alt Gelir kurası ne zaman?

TOKİ Kütahya Tavşanlı Alt Gelir Grubu kurası 2017!

118 adet daireden meydana gelen TOKİ Kütahya Tavşanlı Alt Gelir Grubu projesindeki daireler kura ile satılacak. İşte, TOKİ Kütahya Tavşanlı Alt Gelir Grubu kurası 2017...

TOKİ Kütahya Tavşanlı 2017 kurası!

118 adet dairenin kuralı olarak satışa sunulacağı TOKİ Kütahya Tavşanlı Alt Gelir Grubu için başvurular 27 Aralık'ta başlayacak. Peki, TOKİ Kütahya Tavşanlı 2017 kurası ne zaman?

TOKİ Kütahya Pazarlar Alt Gelir Grubu başvuruları 2016!

TOKİ'nin 112 konutluk Kütahya Pazarlar Toplu Konut Uygulaması projesindeki 9 adet konut kurasız satılacak. İşte, TOKİ Kütahya Pazarlar Alt Gelir Grubu başvuruları 2016...

TOKİ Kütahya Simav Alt Gelir Grubu 2016 başvuruları!

TOKİ'nin Kütahya Simav'da alt gelir grubu için hayata geçirdiği projenin stoklarında yer alan 1 adet konut kurasız satılıyor. İşte, TOKİ Kütahya Simav Alt Gelir Grubu 2016 başvuruları...

TOKİ Kütahya Simav Beyce başvuruları başladı!

6 adet standart konutun kurasız olarak açık satışa sunulduğu TOKİ Kütahya Simav Beyce başvuruları başladı...

TOKİ Kütahya Simav Beyce başvuruları!

30 adet konutun kurasız olarak açık satışa çıkacağı TOKİ Kütahya Simav Beyce porjesindeki daireler için başvuru dönemi henüz başlamadı. Peki, TOKİ Kütahya Simav Beyce başvuruları ne zaman başlayacak?

TOKİ Kütahya Simav Çitgöl başvuruları nereye yapılıyor?

TOKİ'nin Kütahya Simav Çitgöl Toplu Konut Projesi'nde yer alan 15 adet teslime hazır konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre satışa çıkıyor. Peki, TOKİ Kütahya Simav Çitgöl başvuruları nereye yapılıyor?

TOKİ Kütahya Gediz 4. etap Konutları kurası çekildi!

TOKİ Kütahya Gediz 4. etap Konutları kurası çekildi. Toplamda 353 adet konut Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ile Gediz Belediyesi ortaklığınca inşa edilerek sahiplerini buldu.

TOKİ Kütahya Emet'te 60 yataklı hastane yaptırıyor!

TOKİ Kütahya Emet 60 yataklı devlet hastanesi inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi ikmal işi ihalesi 9 Mart 2016 tarihinde saat 15:00'te gerçekleşecek.

TOKİ Kütahya kurası 2017 Haberi

TOKİ Kütahya kurası 2017

TOKİ'nin Kütahya - Tavşanlı Alt Gelir Grubu Konut Projesi toplamda 118 adet konuttan meydana geliyor. TOKİ Kütahya Tavşanlı Alt Gelir Grubu projesindeki daireler için başvurular 27 Aralık 2016 – 20 Ocak 2017 tarihleri arasında T. Halk Bankası A.Ş.’nin Tavşanlı Şubesi aracılığı ile kabul edilecek. 


Projeye başvuru yapmak isteyenler kişilerin, Kütahya sınırları içerisinde 1 (bir) yıldan az olmamak koşulu ile ikamet ediyor olması veya projenin bulunduğu il nüfusuna kayıtlı olması (Şehit Aileleri, Terör, Harp ve Vazife Malulleri ile bunların Dul ve Yetimleri kategorisinde başvuracakların en az 3 yıldır ikamet ediyor olması veya il nüfusuna kayıtlı olması gerekiyor. 


TOKİ Kütahya Tavşanlı başvuruları;

1. Kategori olan “Şehit Aileleri, Terör, Harp ve Vazife Malulleri ile bunların Dul ve Yetimleri” nin,

2. Kategori olan “En Az %40 Engelli...