04 / 05 / 2024

TOKİ Kütahyaya emekliler için 300 adet konut inşa edecek

TOKİ Kütahyaya emekliler için 300 adet konut inşa edecek

TOKİ Başkanı Ergün Turan, Kütahya’da emekliler için ayda 250 TL taksitle 300 adet konut yapacaklarını ifade etti.

Karabük'te emekliler evi temel atma töreni gerçekleşti!

Karabük Belediyesi tarafından hayata geçirilen "emekliler evi" için temel atma töreni düzenlendi.

Karabük Emekliler Evi´nin temeli atıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Karabük Belediyesi, Emekliler Evi projesinin temelini attı.

Karabük'te TOKİ çalışmaları tam gaz!

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Karabük Şube Başkanı Celal Bulut, TOKİ tarafından emekliler için yapılan konut inşaatının tam gaz devam ettiğini bildirdi.

TOKİ Batman Emekliler Derneği Projesi'nde teslimler sona eriyor!

TOKİ Batman Merkez Emekliler Derneği Toplu Konut Projesi kapsamında 1. Bölgede inşa ettirilen 541 adet konutun teslim işlemleri 01 Aralık - 16 Aralık 2016 tarihleri arasında gerçekleştiriliyor.

TOKİ Kırşehir Kaman kura çekimi ne zaman?

Ödemelere göre 180 aya varan vade sağlanan proje 106 adet daire emekliler için satışta. Peki TOKİ Kırşehir Kaman kura çekimi ne zaman?

TOKİ Kırıkkale Bahşılı Emekli Konutları'nın kurası çekildi!

Kırıkkale’de, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından emekliler için yaptırılan 32 konut sahiplerini buldu.163 kişinin başvurduğu kura çekiminde 32 asıl ve 32 yedek belirlendi.

28 Ocak TOKİ Kütahya İnköy kura çekilişi 2016!

Başvuru işlemleri sona eren TOKİ Kütahya İnköy Projesi'nde yer alan konutlar emekliler için bugün satışa çıkarılıyor. İşte 28 Ocak TOKİ Kütahya İnköy kura çekilişi 2016 detayları...

TOKİ İstanbul'da emekliler için ev yapacak mı?

TOKİ "Emekliye İkinci Bahar Projesi" kapsamında ilk aşamada 17 ilde inşa edilecek toplam 4 bin 354 konut için 9-30 Aralık 2015 tarihleri arasında emeklilerin ön taleplerini alacak. Peki TOKİ İstanbul'da emekliler için ev yapacak mı?

Diyarbakır'daki emekliler TOKİ Konutlarına yoğun ilgi gösteriyor!

Diyarbakır'daki emekliler, Başbakanlık Toplu Konut idaresi Başkanlığı'nın (TOKİ), başta emekliler olmak üzere düşük gelirliler için 250 TL taksitle satışa sunduğu konutlara yoğun ilgi gösteriyor.

Diyarbakırlı emekliler TOKİ'ye yoğun ilgi gösterdi!

Diyarbakır’daki emekliler, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın (TOKİ), başta emekliler olmak üzere düşük gelirliler için 250 TL taksitle satışa sunduğu konutlara yoğun ilgi gösteriyor.

Emekliler Toki Konutları'na ilgi gösterdi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığımın (TOKİ) başta emekliler olmak üzere düşük gelirliler için 250 lira taksitle satışa sunduğu konutlara emekliler yoğun ilgi gösterdi.

Emekliler TOKİ Konutları'na yoğun ilgi gösteriyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığımın (TOKİ) başta emekliler olmak üzere düşük gelirliler için 250 lira taksitle satışa sunduğu konutlara emekliler yoğun ilgi gösterdi.

Malatya Beydağı’nda emekliler için 83 konut satışta!

Başbakanlık Toplu konut İdaresi (TOKİ) başta emekliler olmak üzere dar gelirli vatandaşları konut sahibi yapmak için yürüttüğü faaliyetlerini hızlandırdı.

TOKİ Kütahyaya emekliler için 300 adet konut inşa edecek Haberi

TOKİ Kütahyaya emekliler için 300 adet konut inşa edecek

Ergün, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi’nin (TOKİ) ’Emekliye İkinci Bahar Projesi’ kapsamında ilk aşamada, Kütahya’ya yapılacak olan 300 konut için 9-30 Aralık 2015 tarihleri arasında ön talep alacaklarını dile getirdi.


Konut sahibi olmak isteyen emekliler, kimlik kartları ile ilgili bankalara başvurularını yapabileceklerini belirten Ergün, "Hedefimiz, hiç konut sahibi olmayan emeklilerimizin yüzünü güldürmek, ’ikinci bahar’ı müjdelemektir" dedi.


TOKİ olarak vatandaşların en temel gereksinimi olan barınma ihtiyacını karşılamak amacıyla Türkiye’nin dört bir yanında yeni yerleşim alanları kurulduğunu ve onlarca konut projesinin hayata geçirildiğini vurgulayan Ergün Turan, "Üretim felsefemizin temelini oluşturan dar ve orta gelirli vatandaşlarımıza dönük konut üretimlerimizde emeklilerimize yüzde 25 kontenjan ayırıyoruz. Kendilerinden gelen talep doğrultusunda ’emeklilere özel’ konut projeleri geliştiriyoruz. Başta emeklilerimiz olmak üzere dar gelirli vatandaşlarımızı 250 lira gibi düşük taksitlerle...