02 / 05 / 2024

toki malatya ne zaman teslim

toki malatya ne zaman teslim

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Malatya’da sürdürülen çalışmaları incelemek üzere ilimize geldi. Turan, Sabah erken saatlerden itibaren incelemelere başladı...

TOKİ Malatya 2020 kura çekimi ne zaman?

TOKİ Malatya 2020 kura çekimi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede toplam 383 adet konut 6 adet dükkan mevcut.

TOKİ Malatya 2020 projeleri!

TOKİ Malatya 2020 başvuru şartları neler? TOKİ Malatya 2020 başvuruları ne zaman? TOKİ Malatya 2020 ne zaman başlayacak? TOKİ 100 bin sosyal konut fiyatları ne kadar? İşte detaylarıyla TOKİ Malatya 100 bin sosyal konut 2020 projeleri...

TOKİ Malatya Arapgir 3. Etap 2019 projesi 22 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Malatya Arapgir 3. Etap 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Malatya Arapgir 3. Etap 2019 başvuru ne zaman bitecek? TOKİ Malatya Arapgir 3. Etap 2019 kura çekilişi ne zaman? İşte TOKİ Malatya Arapgir 3. Etap 2019 projesi 22 soruda tüm detaylarıyla...

12 soruda TOKİ Malatya 50 bin konut kampanyası 2019!

TOKİ  Malatya 50 bin konut kampanyasında kaç konut inşa edilecek? TOKİ Malatya 50 bin konut nerede? TOKİ Malatya 50 bin konut başvuru şartları neler? TOKİ Malatya 50 bin konut başvuru ücreti ne kadar? İşte 12 soruda TOKİ Malatya 50 bin konut kampanyası 2019 detayları...

TOKİ, Malatya'da 4 bin 195 konutun anahtarını teslim etti!

TOKİ Malatya'da Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında 4 etaptan 2 etaptan ikisi bitirilirken bugüne kadar toplamda 4 bin 195 konut teslim etti.

TOKİ Malatya Konak Mahallesi başvuruları!

590 konutluk Malatya Merkez Konak Mahallesi konut projesi kapsamında TOKİ stoklarında yer alan 6 konut açık satışa sunuluyor. Peki, TOKİ Malatya Konak Mahallesi başvuruları ne zaman?

TOKİ Malatya Konak Mahallesi son başvuru!

TOKİ'nin Malatya-Merkez Konak Mahallesi'ndeki projesinde yer alan 8 adet konut açık satışa sunuldu. Peki, TOKİ Malatya Konak Mahallesi son başvuru günü ne zaman?

TOKİ Malatya Akçadağ 2. Etap son başvurusu!

Malatya Akçadağ 2.Etap Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 5 adet konut için başvuru dönemi devam ediyor. Peki, TOKİ Malatya Akçadağ 2. Etap son başvurusu ne zaman?

TOKİ Malatya'da 3 bin 387 konut üretti!

Malatya'da toplu açılış töreninde yer alan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TOKİ'nin bugüne kadar bölgede 3 bin 387 konut yaptığını ifade etti.

TOKİ Malatya Darende başvuru tarihleri ne zaman?

TOKİ Malatya Darende projesinde yer alan 5 adet daire açık satış yöntemi ile satışa sunuluyor. Peki TOKİ Malatya Darende başvuru tarihleri ne zaman?

TOKİ Malatya Beydağı 2017 başvuruları!

TOKİ Malatya Beydağı projesi toplamda 322 adet daireden meydana geliyor. Peki, TOKİ Malatya Beydağı 2017 başvuruları ne zaman?

TOKİ Malatya Beydağı 2016 son başvuru günü!

375 adet daireden meydana gelen TOKİ Malatya Beydağı projesinde başvuru dönemi devam ediyor. Peki, TOKİ Malatya Beydağı 2016 son başvuru günü ne zaman?

TOKİ Malatya Beydağı son başvuru günü!

375 konutluk TOKİ Malatya Beydağı projesindeki daireler için başvuru dönemi başladı. Peki, TOKİ Malatya Beydağı son başvuru günü ne zaman?

toki malatya ne zaman teslim Haberi

toki malatya ne zaman teslim

Sabah erken saatlerden itibaren incelemelere başlayan TOKİ Başkanı Mehmet Ergül’e, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, AK Parti Malatya Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, AK Parti Milletvekili Mustafa Şahin, AK Parti İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, Büyükşehir Genel Sekreteri Arif Emecen, TOKİ yöneticileri, daire başkanları ve şube müdürleri eşlik ettik.



TOKİ Başkanı Ergül, Beydağı Mahallesi, Kernek ve Fırat Mahallelerinde devam eden toplu konut inşaatlarını gezdi. Kentsel Dönüşüm kapsamında yapılan konutlarla ilgili olarak yüklenici firma yetkililerinden bilgiler alan TOKİ Başkanı Ergün, devam eden inşaatlarla ilgili olarak çeşitli uyarılarda bulundu.


Buradan TOKİ’ye devredilen eski Devlet Hastanesine geçen TOKİ Başkanı Ergün, ardından da TOKİ’ye devredilen İnönü Stadyumunda incelemelerde bulundu.


Stadyumdaki incelemeler sırasında, Malatya’nın çok hızlı bir gelişme gösterdiğini ifade eden AK Parti Malatya Milletvekili Öznur...