07 / 05 / 2024

TOKİ Malatya yeni konut projesi

TOKİ Malatya yeni konut projesi

TOKİ konutları için 1,5 yıl önce müracaat eden emeklilerin yüzü gülecek. Tüm işçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Malatya Şube Başkanı Mehmet Tangüner,3 yere konut yapılacağı müjdesini verdi.

TOKİ'den o 2 ile 584 yeni konut geliyor! Yarın resmen düğmeye basılacak! Son dakika açıklaması! 

TOKİ, Malatya ve Isparta illerindeki 584 yeni konut için düğmeye bastı. 2 ildeki yeni projelerin ihalesi yarın gerçekleştirilecek. İşte merak edilen tüm ayrıntılarıyla o projeler...

TOKİ Malatya projesi için tarih belli oldu! TOKİ'den o ilçeye 513 yeni konut müjdesi!

Dar gelirli aileleri düşük taksitler ve peşinatlarla konut sahibi yapmayı sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen Malatya projesi için ihale tarihini açıkladı. İşte TOKİ Malatya projesi detayları...

Malatya Yeni Sanayi Sitesi'nde 2 bin 400 iş yeri inşa edilecek!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, 2021 projeleri için sunum yaptı. Belediyenin yeni projeleri içerisinde Yeni Sanayi Sitesi için 2 bin 400 inşaatı da yer alıyor. 

Malatya Yeni Kongre ve Fuar Merkezi'nin kaba inşaatı tamamlanıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Malatya Büyükşehir Belediyesi Yeni Kongre ve Fuar Merkezi inşasına devam ediyor. 100 dönümlük Mişmişpark Fuar Alanında hayata geçirilen 12 bin metrekarelik yeni merkezin kaba inşası büyük oranda tamamlandı.

Malatya yeni kongre ve fuar merkezinin inşaatı ne durumda?

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Yeni Kongre ve Fuar Merkezi inşaatını inceledi. Belediye Başkanı Gürkan; "Malatya'nın kendisine yakışır bir fuar alanı için çalışmalar gerçekleşiyor" dedi...

Malatya Yeni İtfaiye Merkezi'nin yüzde 70'i tamamlandı!

Malatya halkına daha hızlı ve kaliteli bir hizmet vermek amacıyla Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşaat çalışmaları süren yeni İtfaiye Merkezinde çalışmalar yüzde 70 olarak tamamlandı.

Malatya Yeni Fuar Merkezi'nin temeli atılıyor!

Malatya Mişmişpark Fuar alanı içerisinde inşa edilecek Malatya Yeni Fuar Merkezi'nin temeli yarın atılacak.

Malatya yeni itfaiye merkezinin inşaatı yükseliyor!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Yeni İtfaiye Merkezi inşaat çalışmalarını yerinde denetleyerek, çalışanlar ile görüştü.

TOKİ'den Malatya Darende'ye 142 konut!

TOKİ (Toplu Konut İdaresi Başkanlığı), Malatya İli, Darende İlçesi, Balaban Mahallesi'nde 142 adet yeni konut inşa edecek. TOKİ Malatya Darende 142 konut ihalesi 13 Şubat'ta yapılacak. 

TOKİ'den Pütürge'ye 295 konutluk yeni proje!

TOKİ Malatya Pütürge Ağalar Mahallesi ve Pazarcık Mahallesi'nde toplam 295 konutluk yeni bir projeye başladı.

Malatya Yeni İlçe Terminali açılıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile düzenlenen Toplu Açılış Töreni kapsamında açılışı yapılan, Malatya Yeni İlçe Terminali 23 Şubat Perşembe gününden itibaren hizmet vermeye başlayacak.

Malatya yeni ilçe terminaline kavuşuyor!

Bitme aşamasına gelen yeni İlçe Terminalinde incelemelerde bulunan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, yeni terminalin aynı zamanda bölgenin gelişimine de önemli katkılar sağlayacağını söyledi.

Malatya yeni stadına kavuşuyor!

Malatya’ya yapılan ve henüz ismi netleştirilmeyen yeni statta bir süredir devam eden çim serme işlemi bugün itibariyle tamamlandı.

TOKİ Malatya yeni konut projesi Haberi

TOKİ Malatya yeni konut projesi

TOKİ konutları için bundan 1,5 yıl önce müracaat eden emeklilerin, konut özlemi sonunda bitiyor. Emekliler için 3 yere konut yapılacağı müjdesini veren Tüm işçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Malatya Şube Başkanı Mehmet Tangüner, yerlerin ise Yimpaş'ın karşısında, üniversitenin yanında ve inderesi'nde olduğunu söyledi. 



Emeklilerin yıllardır beklediği ev sahibi olma özlemi sonunda bitiyor. Bundan 1,5 yıl önce TOKİ konutları için başvuru yapan emeklilere sonunda konutların yapılacağı yerler gösterildi. 3 yere yapılacak olan konutlarla ilgili BUSABAH'a açıklama yapan Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Malatya Şube Başkanı Mehmet Tangüner, emeklilere müjdeyi verdi. 


Emekliler için Malatya'da arsa taleplerinin olduğunu dile getiren Başkan Tangüner, ancak Milli Emlak'tan, defterdarlıktan arsayı çıkartamadıklarını söyledi. 


İNŞALLAH BUNU YAPARIZ 


Bu nedenle Ankara'ya gittiklerini belirten Başkan Tangüner, "Biz TOKİ konutları için...