05 / 05 / 2024

toki mamak altıağaç ihale sonuçları

toki mamak altıağaç ihale sonuçları

Mamak'ta yapımı hızla devam eden kentsel yenileme projelerinden biri de Altıağaç-Karağaç-Hüseyingazi kentsel yenileme projesi. Toplam 3 bin 880 konutun yapılacağı projede çalışmalar etap etap tamamlanıyor.

TOKİ Konya Altınekin projesi satışa çıktı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Konya Altınekin projesinde yer alan 6 adet konut bugün itibariyle satışa çıktı. 

TOKİ İzmir Kemalpaşa alt gelir 2021 kura çekilişi 21 Ekim'de!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İzmir Kemalpaşa projesinin kura çekilişini 21 Ekim tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ Ankara Mamak Karaağaç Mahallesi 3. Etap başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Mamak Karaağaç Mahallesi 3. Etap projesi bugün itibariyle satışa çıktı.

TOKİ Ankara Altıağaç son başvuru tarihi 2020!

TOKİ Ankara Altıağaç son başvuru tarihi 2020 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Ankara Mamak Altıağaç proje detayları...

TOKİ Ankara Mamak Altıağaç başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Mamak Altıağaç Karaağaç projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün sona eriyor.

TOKİ Ankara Mamak Altıağaç başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Mamak Altıağaç Karaağaç projesinde yer alan konutlar satışa çıktı.

TOKİ'den Ankara'da ucuz konut fırsatı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Mamak Altıağaç Karaağaç projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi başladı.

TOKİ Ankara Mamak başvuruları 1 Ekim'de başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Mamak Altıağaç Karaağaç projesinde yer alan konutlar 1 Ekim tarihi itibariyle satışa çıkıyor.

TOKİ Ankara Mamak Altıağaç 2. Etap başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Mamak Altıağaç Karaağaç 2. Etap başvuruları başladı. 

Mamak Altıağaç Karaağaç 3. Etap başvuru tarihleri!

Mamak Altıağaç Karaağaç 3. Etap başvuru tarihleri haberimizde yer alıyor. Projede 31 adet 2+1 konut, 141 adet 3+1 konuta yer veriliyor.

TOKİ'den Ankara'da 770 lira taksitle konut fırsatı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Mamak Altıağaç Karaağaç 3. Etap projesinde yer alan konutlar satışa sunuldu. 

TOKİ Hatay Altınözü orta gelir projesi satışa çıktı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Hatay Altınözü Karsu orta gelir projesinde yer alan 158 adet konut satışa çıktı.

Bigadiç alt gelir TOKİ projesi satışa çıktı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Balıkesir Bigadiç alt gelir grubu projesi bugün itibariyle satışa çıktı.

toki mamak altıağaç ihale sonuçları Haberi

toki mamak altıağaç ihale sonuçları
Mamak'ta yapımı hızla devam eden kentsel yenileme projelerinden biri de Altıağaç-Karağaç-Hüseyingazi kentsel yenileme projesi. Toplam 3 bin 880 konutun yapılacağı projede çalışmalar etap etap tamamlanıyor. 870 konut ve 12 işyerinin inşattı büyük bir hızla devam ederken bin 186 konut 1 anaokulu, 1 cami ve 1 ticaret merkezinin de ihalesi TOKİ tarafından tamamlandı. Mamak'ta her yıl binlerce gecekondu yıkıldığını dile getiren Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Mamak'ta yaklaşık 23 bin gecekondu bulunuyor. Biz yılda ortalama 4 bin gecekondu yıkıyoruz. Bu tempoyla devam edersek 2023 yılında Mamak'ta gecekondunun tarih olduğunu göreceğiz. Kentsel dönüşüm çalışmalarında temel prensibimiz, bölge halkıyla değerlendirme yaparak çalışmak. Vatandaş sürece dahil olduğunda çalışmalar daha rahat sürüyor" dedi. Proje içerisinde yer alan konutlardan bin 825'inin de ihalesi 7-12 Aralık...