05 / 05 / 2024

toki manisa sağlık merkezi ihalesi

toki manisa sağlık merkezi ihalesi

Bartın Ulus Kumluca'da 1'er adet 2 Hekimlik Aile Sağlık Merkezi ve Eczane, Manisa Kula 1 adet Hekimlik Aile Sağlık Merkezi ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatı işi açık ihale usulü ile ihale ediliyor...

TOKİ, İstanbul ve Ankara'daki sağlık tesis alanı imarlı 2 arsayı satışa çıkardı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Şile ve Ankara Yenimahalle'deki sağlık tesis alanı imarlı arsaları satışa çıkardı. Arsaların toplam satış bedeli 758 milyon 845 bin 619 TL olarak belirtildi.

Sağlık çalışanlarına özel TOKİ projesi talebi!

Sağlık-Sen İzmir 1 No’lu Şubesinin Aralık ayı divan toplantısı Çeşme’de gerçekleştirildi. Toplantıya katılan Sağlık-Sen Genel Başkanı Semih Durmuş “Taleplerimiz belli, bu doğrultuda ciddi adımlar attık, görüşmelerimiz iyi gidiyor, yakın zamanda sağlık çalışanlarına müjdeli haberi vereceğiz’’ dedi..

Manisa Çamurhamamı'na yeni muhtarlık ve sağlık evi!

Manisa'nın Salihli ilçesine bağlı Çamurhamamı Mahallesi, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda'nın başlattığı çalışmalar kapsamında yeni muhtarlık binası ile sağlık evine kavuştu.

TOKİ Van aile sağlık merkezleri inşaat ihalesi bugün!

TOKİ Van; Kalecik, Edremit 1. Etap ve 2. Etap, Bostaniçi, Erciş illerine toplamda 21 hekimli aile sağlık merkezleri ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaat işi bugün yapılacak.

RSG İç Mimarlık, Manisa OSB Sağlık ve Spor Kulübü'nü tasarlayacak!

Konut, turizm işletmeleri, çok amaçlı sosyal mekânlar ve sağlık yapıları gibi alanlarda iç mimari tasarım ve uygulama projeleri gerçekleştiren RSG İç Mimarlık, Manisa OSB Sağlık ve Spor Kulübü’nün iç mekân, dış cephe ve peyzaj tasarımını da üstlendi.

TOKİ Giresun Üniversitesi Sağlık Birimleri Fakültesi ihalesi 29 Mart'ta!

TOKİ Giresun Üniversitesi Tıp Fakültesi Morfoloji Binası Sağlık Birimleri Fakültesi ve Sağlık Hizmetleri MYO inşaatları ile altyapı ve çevre düzenelemesi işi yapım işi ihalesi 29 Mart 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Manisa Alaşehir'de acil sağlık hizmetine özel bina yapılacak!

Manisa Alaşehir Devlet Hastanesi bahçesinde yapılacak olan 112 Acil Sağlık Hizmetleri binası ile hastalara daha hızlı ve daha sağlıklı hizmet verilmesi planlanıyor.

Manisa'da sağlık turizmi gelişecek!

AK Parti Manisa Milletvekili Dr. Muzaffer Yurttaş, Halk Sağlığı İl Müdürü Ziya Tay ve toplum sağlığı hekimleri ile yaptığı toplantıda sekiz proje açıkladı. Sağlık turizmi kapsamında tüm hastaneler yenileniyor...

TOKİ 7 ilde aile sağlık merkezi yapacak! İhalesi 30 Eylül'de!

TOKİ, Hekimlik Aile Sağlık Merkezi, 5 Adet 6 Hekimlik Aile Sağlık Merkezi, 9 Adet Eczane, İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşini ihaleye 30 Eylül'de çıkarıyor.

TOKİ Kars'ta sağlık merkezi inşa edecek!

Kars Merkez Subatan ve Sarıkamış Başköy'de 1'er Adet 3 Hekimlik Aile Sağlık Merkezi İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşiyapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek...

TOKİ Iğdır'da sağlık meslek lisesi inşa edecek!

Iğdır İli Merkez İlçesi Baharlı Mahallesi 1 Adet 24 Derslikli Sağlık Meslek Lisesi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek...

TOKİ, Malatya Yukarı Devlet Hastanesi'nin ilk binasını Sağlık Bakanlığı'na bıraktı!

Malatya Valisi Vasip Şahin: "Vatandaşların talebi doğrultusunda, yukarı devlet hastanesi ilk yapılan binası, başhekimlik bulunan bölümü TOKİ tarafından tekrar sağlık Bakanlığı’na bırakıldı. İfrazı yapıldı ve sağlık hizmetleri burada devam edilecektir."

TOKİ Elazığ Merkez'de aile sağlık merkezi inşa edecek!

Elazığ Merkez Mollakendi 1 Adet 2 Hekimli Aile Sağlık Merkezi İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek...

toki manisa sağlık merkezi ihalesi Haberi

toki manisa sağlık merkezi ihalesi

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Bartın Kumluca'da 1'er adet 2 hekimlik aile sağlık merkezi ile eczane ve Manisa Kula'da 1 adet 3 hekimlik aile sağlık merkezi açık ihale usulü ile ihale edilecek.


T.C Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkalığı Bilkent Plaza B1 Blok 06800 Bilkent ÇANKAYA/ANKARA adresinde 11 Aralık 2012 tarihinde saat 14:00'da ihale başlıyor. İhalede yer tesliminden itibaren 300 iş günü süresi veriliyor.



İhalenin niteliği, türü ve miktarına ilişkin ayrıntılı bilgiye EKAP’ta (Elektronik Kamu Alımları Platformu) yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.



Detaylı bilgi için