03 / 05 / 2024

toki manisada nereye konut yapacak

toki manisada nereye konut yapacak

TOKİ işbirliği ile başlatılan konut projelerini yerinde inceleyen TOKİ Başkanı Ergün Turan, Uşak'ta bin 51, Manisa Yunusemre'de 5 bin 500, Salihli'de 144 ve Soma'da madenciler için ise bin 500 konut yapacaklarını söyledi.

Antalya'da yeni TOKİ evleri nereye yapılacak 2022?

TOKİ sosyal konut projelerine başvuru yapan kişiler, hangi ile ne kadar konut yapılacak merak ediyor. Bundan dolayı il il sorgulamalar hız kazandı. İşte Antalya'da yeni TOKİ evleri nereye yapılacak 2022? sorusunun yanıtı…

TOKİ Gaziantep'te kaç konut yapacak? Başvurular nereye yapılacak? Kimler başvuru yapabilir?

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın dar gelirli vatandaşlar için açıkladığı konut projelerinden biri de Gaziantep'te yapılacak. Peki TOKİ Gaziantep konut sayısı belli oldu mu? Kimler başvuru yapabilir? Başvurular nereye yapılacak? İşte detaylar...

TOKİ başvuruları nereye ve ne zaman yapılabilir?

TOKİ alt ve orta gelirliler için konut üretip, konut sahibi olma hayallerini gerçeğe dönüştürüyor. Peki TOKİ başvuruları nereye ve ne zaman yapılabilir?

TOKİ başvuruları nereye yapılıyor 2019?

TOKİ 50 bin sosyal konut başvuruları 6 Mart ile 19 Nisan 2019 tarihleri arasında kabul edilecek. Peki TOKİ başvuruları nereye yapılıyor 2019?

TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy başvuruları nereye yapılacak?

287 konutluk TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy projesindeki daireler için başvuru dönemi başladı.Peki, TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy başvuruları nereye yapılacak?

TOKİ Manisa Demirci başvuruları nereye yapılacak?

TOKİ'nin Manisa Demirci Toplu Uygulaması kapsamında hayata geçirdiği 73 konutluk projedeki daireler açık satışa çıkarılıyor. Peki, TOKİ Manisa Demirci başvuruları nereye yapılacak?

TOKİ Denizli Karahayıt başvuruları nereye yapılacak?

TOKİ Denizli Karahayıt projesinde yer alan 154 konut satışa çıkıyor. Peki, TOKİ Denizli Karahayıt başvuruları nereye yapılacak?

Sakarya Kocaali TOKİ başvurusu nereye yapılacak?

TOKİ Sakarya Kocaali Belediye Toplu Konut Projesinde bulunan 448 adet konut satışta. Peki, Sakarya Kocaali TOKİ başvurusu nereye yapılacak?

Manisa Salihli Taytan TOKİ başvuruları nereye yapılacak?

110 konutluk Manisa Salihli Taytan Alt Gelir Grubu projesinde yer alan 2 adet konut kurasız olarak satışa çıkıyor. Peki, Manisa Salihli Taytan TOKİ başvuruları nereye yapılacak?

TOKİ Kütahya Simav Çitgöl başvuruları nereye yapılıyor?

TOKİ'nin Kütahya Simav Çitgöl Toplu Konut Projesi'nde yer alan 15 adet teslime hazır konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre satışa çıkıyor. Peki, TOKİ Kütahya Simav Çitgöl başvuruları nereye yapılıyor?

Hatay Reyhanlı TOKİ başvuruları nereye yapılıyor?

TOKİ Hatay Reyhanlı Konutları başvuru bedeli 500 TL olarak belirlendi. Projenin kura satışları 4 Mayıs 2016 tarihinde gerçekleşecek. Peki Hatay Reyhanlı TOKİ başvuruları nereye yapılıyor?

Kayseri TOKİ başvuruları nereye yapılıyor?

TOKİ Kayseri Mimarsinan Projesi'nde yer alan 250 konut emekli kategorisinde satılıyor. Projenin tamamı 2+1 dairelerden oluşuyor. Peki Kayseri TOKİ başvuruları nereye yapılıyor?

TOKİ Denizli Karahayıt başvuru işlemleri nereye yapılıyor?

Denizli TOKİ Karahayıt'ta daire fiyatları 85 bin 436 liradan başlıyor. Projede kurayla toplamda 258 konut satışa çıkarılıyor. Peki TOKİ Denizli Karahayıt başvuru işlemleri nereye yapılıyor?

toki manisada nereye konut yapacak Haberi

toki manisada nereye konut yapacak

Uşak ve Manisa'da incelemelerde bulunan TOKİ Başkanı Ergün Turan, Uşak'ta bin 51, Manisa Yunusemre'de 5 bin 500, Salihli'de 144 ve Soma'da öncelikle madenciler için bin 500 konut yapacaklarını açıkladı.


TOKİ Başkanı Ergün Turan, Uşak'ta devam eden kentsel dönüşüm projesi kapsamında şantiyede incelemelerde bulundu. "Projeyi beklenenden önce bitirerek, Uşak'ın vizyonunu değiştireceğiz" diyen Turan, yaklaşık 450 milyon lira maliyetle bitirilecek proje kapsamında bin 51 konut, 923 işyeri, 750 kişilik cami, 24 derslikli okul ve sağlık ocağı yapılacağını, ayrıca belediye hizmet binası ve defterdarlık binalarının da alana taşınacağını söyledi.


Turan'a ziyaretinde Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Başkan Yardımcısı Ergün Kırdinli, TOKİ daire başkanları, müteahhit firma yetkilileri ve Belediye daire müdürleri eşlik etti. 2016 Temmuz ayında kentin bambaşka bir konuma geleceğini dile getiren Turan, "Proje ile...