01 / 05 / 2024

toki mardin emekli konutları son başvuru günü

toki mardin emekli konutları son başvuru günü

Mardin ve Şanlıurfa Viranşehir konutlarında emekliler için özel kontenjan ayıran TOKİ'nin projelerinde vadelere 240 aya kadar çıkıyor. Taksitler ise 267 liradan başlıyor. Son başvuru tarihi Mardin için 24, Şanlıurfa için 29 Temmuz.

6 soruda TOKİ Mardin Sosyal Konut Projesi 2022! Mardin ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

Tüm Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Mardin 2022 sosyal konut projesinin detayları açıklandı. TOKİ Mardin projesinde kaç konut yapılacak? TOKİ Mardin 2022 hangi ilçelerde yapılacak?

TOKİ Mardin projesi için beklenen tarih geldi! Sakın kaçırmayın!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Mardin projesinin ihalesi yarın gerçekleştirilecek. İşte detaylar...

TOKİ Mardin projesi için düğmeye bastı! Ucuz konut bekleyen Mardinliler dikkat!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Mardin Yeşilli projesi için düğmeye bastı. TOKİ'nin merakla beklenen Mardin Yeşilli projesinin ihalesi 2 Ağustos tarihinde gerçekleştirilecek. İşte detaylar...

TOKİ Mardin projesi için düğmeye bastı! O ilçeye tam 190 konut geliyor!

Yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen Mardin Yeşilli projesi için düğmeye bastı. TOKİ'nin Mardin projesinde toplam 190 adet konut yer alacak. İşte TOKİ Mardin 2022 detayları...

TOKİ Mardin Derik başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Mardin Derik projesinde yer alan 59 adet konut için başvuru dönemi bugün itibariyle resmen başladı.

TOKİ Mardin Derik başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Mardin Derik projesinde yer alan 59 adet konut için başvurular yarın başlıyor.

TOKİ Mardin Derik başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Mardin Derik Söğütözü projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi başladı.

TOKİ Mardin Derik başvuruları bugün sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Mardin Derik projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün sona eriyor.

TOKİ Mardin Savur 148 konut ihalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Mardin Savur projesinin ihalesini bugün gerçekleştirilecek.

TOKİ Mardin Savur 148 konut ihalesi yarın!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Mardin Savur projesi için düğmeye bastı.

TOKİ Mardin Nusaybin ticaret merkezi ihalesi bugün!

Konut dışındaki yatırımlarına da son sürat devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Mardin Nusaybin 52 dükkanlı ticaret merkezi inşaatının ihalesini bugün saat 14:30'da gerçekleştirecek.

TOKİ Mardin Artuklu 420 konut ihalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Mardin İli Artuklu İlçesi Nur Mahallesi 420 Adet Konut, 1 Adet Cami ve 2 Adet Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini bugün saat 14:30'da gerçekleştirecek.

TOKİ Mardin 420 konut ihalesi yarın!

Mardin İli Artuklu İlçesi Nur Mahallesi 420 Adet Konut, 1 Adet Cami ve 2 Adet Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

toki mardin emekli konutları son başvuru günü Haberi

toki mardin emekli konutları son başvuru günü

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) konut sahibi olamayan emekliler ve dar gelirli vatandaşların konut sahibi olabilmeleri amacıyla yeni projeleri satışa sundu. Satışa sunulan konut projelerinde emeklilerimize özel kontenjan ayrıldığını açıklayan TOKİ Başkanı M. Ergün Turan, bu çerçevede satışa sunulan ve başvuruları devam eden Mardin ve Şanlıurfa Viranşehir konutlarında da emekliler için kontenjan belirlendiğini hatırlattı. 


FARKLI SEÇENEKLER VAR 


TOKİ, Mardin Merkez Nur Mahallesi’nde 2+1 planında 441, 3+1 planında 156 olmak üzere 597 konut satışa sundu. 2+1 niteliğindeki konutların satışı 283 liradan başlayan taksitlerle yüzde 12, 20 peşinat ve 180, 240 ay vade seçenekleriyle gerçekleştiriliyor.


VADELER 240 AYA KADAR ÇIKIYOR


Mardin konutlarından emekliler için 110 adet kontenjan ayrıldı. 3+1 niteliğindeki konutların taksit ödemeleri ise 689 liradan başlıyor. Yüzde 10,15, 25 peşinat, 108, 120, 144...