18 / 05 / 2024

toki mardin satışa çıktı mı

toki mardin satışa çıktı mı

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Mardin Nur Mahallesi projesinde yer alan 1 adet konut bugün itibariyle satışa çıktı.

Kırıkkale Delice TOKİ konutları satışa çıkıyor!

Kırıkkale'nin  Delice İlçesi Karabekir Mahallesinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından inşa edilen 2.Etap TOKİ konutları satışa çıkarıldı. 

Bigadiç alt gelir TOKİ projesi satışa çıktı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Balıkesir Bigadiç alt gelir grubu projesi bugün itibariyle satışa çıktı.

TOKİ Mardin Nur Mahallesi projesi yarın satışa çıkıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Mardin Merkez Nur Mahallesi projesi yarın itibariyle satışa çıkıyor.

TOKİ'nin satışa çıkardığı arsayı Karşıyaka Belediyesi aldı!

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde Hazine’ye ait olan ve senelerdir belediye hizmet alanı olarak kullanılan arsa TOKİ tarafından açık artırmayla satışa çıkarıldı. 8,5 dönümlük arsayı 21 milyon 400 bin lira bedelle Karşıyaka Belediyesi aldı.

TOKİ Mardin Nur Mahallesi projesi bugün satışa çıktı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Mardin Nur Mahallesi projesinde yer alan 1 adet konut bugün itibariyle satışa çıktı.

Ordu TOKİ Konutları satışa çıkıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı iş birliği ile Altınordu ilçesi eski kamyon garajında inşa edilen konutlar satışa çıkıyor.

Niksar TOKİ projesi satışa çıktı!

Tokat Niksar projesinde yer alan orta gelir konutlar bugün itibariyle satışa çıktı.

TOKİ Mardin'de 5 konutu kurasız satışa çıkarıyor!

TOKİ tarafından Mardin Merkez Nur Mahallesi'nde alt gelir grubuna özel 5 adet konut kurasız satışa çıkıyor. Projede başvurular 27 Ağustos'ta başlıyor...

Giresun TOKİ Konutları satışa çıkarıldı!

Giresun'un Güce ilçesinde Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından yaptırılan 53 konut satışa çıkarıldı. Kaymakam Mustafa Köleoğlu, TOKİ'ııin yaptığı 110 konuttan satışı yapılmayan 53 konut için müracaatların tekrar alınmaya başladığını söyledi.

Giresun Güce TOKİ Konutları satışa çıkarıldı!

Güce'de, Toplu Konut İdaresi tarafından yaptırılan 53 konut satışa çıkarıldı. Kaymakam Mustafa Köleoğlu, yaptığı açıklamada, TOKİ'nin yaptığı 110 konuttan satışı yapılmayan 53 konut için müracaatların tekrar alınmaya başladığını söyledi.

TOKİ’nin satışa sunduğu 45 daire 5 dakikada satıldı!

Nevşehir’in Ürgüp ilçesinde TOKİ tarafından yaptırılan ve başvuru önceliğine göre satışa çıkartılan 45 daire, 5 dakika içinde tükendi. Yıllardır ev sahibi olma hayalini kuran vatandaşlar konutlardan alabilmek için geceden sıraya girdi.

Gömü'de Tarımköy TOKİ Konutları satışa çıkarıldı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Gömü'de, toplam maliyeti 103 bin lira olan Tarımköy Konutları satışa çıkarıldı. Açık satış işlemleri için müracaatlar 30 Eylül'de sona erecek.

Mardin'de Süryani Kilisesi 12.5 milyon liraya satışa çıkarıldı!

Mardin’de depo olarak kullanılan Mor Yuhanna Süryani Kilisesi’nin satışa çıkarıldığını Radikal gündeme getirdi. Kilisenin satışa çıkarılmasına kentte yaşayan Süryaniler tepki gösterdi

toki mardin satışa çıktı mı Haberi

toki mardin satışa çıktı mı

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Mardin Nur Mahallesi projesinde 1 adet konut bulunuyor. Proje için başvuru dönemi bugün başladı.

TOKİ Mardin Nur Mahallesi projesi açık satış yöntemiyle satışa sunuldu. Proje için başvurular Halk Bankası aracılığıyla kabul ediliyor.

Son başvuru tarihinin 31 Aralık 2019 olarak belirlendiği TOKİ Mardin Nur Mahallesi projesinden yüzde 12 peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Nur Mahallesi TOKİ projesinde yer alan konutun fiyatı 122 bin 247 TL olarak belirlendi. Projeden 14 bin 669 TL peşinatla konut sahibi olmak mümkün.

TOKİ Mardin Nur Mahallesinde yer alan daireler için ödenecek aylık taksit tutarı 597,65 TL olarak belirlendi. Proje için180 ay vade...